מה עושים

מה עושים

אני בת 27. לפני שש שנים הכרתי בחור בבית קפה. היום הוא בן 31. הוא התאהב בי ממבט ראשון. לי לקח זמן, הרבה זמן בעצם יצאתי איתו כי פחדתי מהלבד. הקשר שלנו היה מדהים נכון ריבים פה ושם אבל קשר טוב. לפני שנתים התחתנו. ומאז זה הסתבך. כלומר הוא היה מאושר. אני הרגשתי שאני נחנקת שהוא זה לא האחד והיחיד. וזה העיק עלי. פתאום מצאתי בו אלפי פגמים. פתאום התחלתי לפגוע בו במכוון והוא עדיין אהב אותי. ועדיין טען שטוב לו איתי. השנתיים האלה היו קשות עברנו דירה, הריון שכל כך רצינו נגמר בהפלה. והכל הוצאתי עליו, והוא הבין וסבל. היו גם דברים טובים המון אבל איכשהו גם המון ריבים. פגעתי בו השפלתי אותו רמסתי אותו. והוא אהב אותי. לפני חודשיים פנינו ליעוץ זוגי. שם הוחלט שעדיף פסק זמן. הוא התנגד אני רציתי רציתי לצאת מהמחנק. הוא הסכים כיא הב אותי ולפני שבועיים עבר לבית מלון. מאז אני אומללה. הבנתי מה בעצם איבדתי. הבנתי שהוא אהבת חיי. ניסיתי לדבר איתו להתנצל, אבל הוא הבין כמה טוב לו בלי הצרחות שלי ובלי הריבים וכמה טוב לו בלעדי. ואני הרוסה עיתי פגעתי בו רק עכשיו קלטתי כמה אני אוהבת אותו מה עושים?

stonerose

New member
כל כך מבינה לליבך

אין לך מה לעשות. רק לחכות שאולי יבין עם עצמו שאותך הוא רוצה למרות הכל ושניתן לפתור את בעיותיכם. ואם יבין אחרת, תיהי חייבת לשחרר אותו

לינוי X

New member
הגלגל סובב לו

אם את באמת אוהבת אותו אבל באמת אז תילחמי עליו אל תוותרי תני לו להבין שאת מצטערת אולי אפילו תשתמשי בילד שהפלת כתירוץ יש נשים שלוקחות את זה קשה.אבל אם פתאום הבנת שהוא אהבתך הגדולה כי את לבד אז תפרשי ותני לו למצוא מישהי שתאהב ותעריך אותו וגם את תימצאי מישהו שראוי לאהבתך את עדיין צעירה אז תחשבי טוב אוהבת=להילחם עליו בודדה=להמשיך הלאה בהצלחה.

לארה1

New member
מבולבלת ../images/Emo24.gif

קודם כל קבלי חיבוק!!! וחיוך ...
זה חלק מהטיפול נכון? מתי אתם אמורים להיפגש שוב בטיפול? את יודעת מה התהליך הבא בטיפול? בינתיים תני לעצמך זמן לחשוב על כל הדברים שהיו , כמו שכתבת אותם כאן , עברו עליך שנתיים מאוד מאוד לא קלות , כתבת את ההודעה שלך כאילו שאין לך אוויר ואמרת בה דברים קשים מאוד. 1.שהרגשת שאת נחנקת! (למה?) 2.שהוא זה לא האחד והיחיד (שוב למה?) 3.שזה העיק עליך (?) 4.שמצאת בו אלפי פגמים (אלפיי... את מבינה?) 5.שפגעת בו במכוון (?) 6.שהריון שכל-כך רציתם נגמר בהפלה!!! ככה בין הדירה לבין השאר זרקת את השורה הזו, זה דבר מאוד משמעותי הפלה . את מאשימה את עצמך שוב ושוב על רמיסה ועל העלבונות , על מחנק ועל האהבה שלו , אהבה ללא תנאים כביכול? מבולבלת אבל משהו שם לא היה בסדר וכשאת פגעת בו הוא שתק? הוא חייך ואמר לך שהוא אוהב אותך? איך לקחת את כל הנטל הזה והנחת אותו על הכתפיים שלך? ולמה? ומי שם בשבילך? יש לך משפחה תומכת? חברות? את אומללה עכשיו כי את חושבת שאת יזמת את הפרידה כשלמעשה הפרידה היתה הרעיון של המטפל/ת הזוגי/ת ולא שלך. אומנם יכולת לסרב אבל מה לא עושים בשביל שלום בית? כבר יצא לי לכתוב כאן היום (שזה כבר אתמול) לבחור בקשר לפרידה , אני לא זוכרת מה השם שלו אבל הוא כתב על הכאב בפרידה ואני ניסיתי לכתוב שתמיד כואב יותר לזה שיוזם את הפרידה והנה את באת וכתבת את ההודעה שלך. תשמרי על עצמך ותדווחי מה קורה שם מבחינת הטיפול הזוגי. אני מופתעת שהציעו פסק זמן , בד"כ הם נגד זה , אבל בכל מקרה , תני לו את הזמן שלו וקחי לך את הזמן שלך , עם כל הקושי שבדבר ותהיי עם הקרובים לך זה חשוב לא להיות לבד בזמנים כאלה. דווחי אם לא קשה לך. איתך...

לארה

כרגע דיברנו בטלפון. וזה כאב. שיחה קרה כאילו מדברים עם זר. שוב רבנו ואין לי מושג למה. ואני אוהבת אותו וריק לי בלעדיו. הוא חסר לי. אבל הוא אומר שהוא נהנה מהחופש. המטפל שלנו טוען שבתקופה של הפסק זמן אנחנו צריכים להישאר ידידים. ורגע אחד הוא קר כאילו הרגתי לו מישהו ורגע אחר חם כרגיל. תודה על התשובה שלך. עודדה קצת... בטיפול הינו צריכים להיפגש היום אבל זה כנראה יבוטל. אין לי מושג לאן מתקדם הטיפול או מה הצעד הבא כי לי רק יותר רע בלעדיו, סוג של עצבות שהורגת.... אחרי החתונה התחלתי להרגיש חנוקה, נבהלתי שזהו שמעכשיו ככה יראו החיים שלי בלי שינוי בלי כלום. הרגשתי שאולי היתי מוצאת מישהו שאני היתי אוהבת יותר. לא יודעת הרגשתי מועקה. מצאתי בו בזמנו המון המון פגמים ורק עכשיו אני מגלה שכולם רק ירונות. פשוט היה לי רע עם עצמי. ולא ידעתי להתמודד עם הכאב שבפנים אז הוצאתי את זה עליו רציתי שהוא יסבול.... ממש פגעתי בו בכוונה כדי שיכאב לו כמו שכואב לי. הוא אהב אותי ללא תנאים היה עיוור לטענתו. כשפגעתי בו הוא תמיד הבין אמר שהוא יודע שרע לי חיבק ניסה לעזור וזה רק עיצבן אותי יותר. הוא באמת אהב אותי. היה לי קשה ולא ידעתי לחלוק את הנטל את הכאב אז הוצאתי את הכל עליו. והוא לא ידע איך לעזור. ובכל זאת היו אלפי רגעים וימים מושלמים. לגבי המשפחה היא לא ממש תומכת בי כי הם מאמינים שהוא ממש מצליאה ושאני מפגרת שהורסת הכל. חברות אין לי כל כך לא כאלה שאפשר לדבר איתן. לגבי הפרדה בעלי כל כך התנגד ואני רציתי ודחקתי בו.... ואני כל רוצה אותו בחזרה ועכשיו שוב רבנו בטלפון ועצוב לי

לארה1

New member
מבולבלת ../images/Emo20.gif

את מתארת מצב של פסק זמן , אם לא הסתדרתם במשך שנתיים , אתם לא תתחילו להסתדר אחרי שבועיים ובטח שלא להפסיק להתווכח או לריב מפני שזו הדרך בה התרגלתם לתקשר האחד עם השניה. המצב הזה של הפסק זמן נועד כפי הנראה כדי לתת לכל אחד מכם אפשרות לבחון את הדברים שהוא רוצה או לא רוצה בקשר בשקט עם עצמו... למה התור עם המטפל בוטל? אולי תבקשי להיפגש איתו שוב לבד? (עם המטפל?) אני חושבת שזה יכול לעזור לך , הוא יתן לך כלים להתמודד עם המצב החדש. אני שוב מוצאת את עצמי תוהה / כואבת כשאני קוראת כמה את מאשימה את עצמך במצב הנתון , זה לא הגיוני לקחת את כל נטל האשמה עליך. אני ממליצה לך בחום לבקש פגישה דחופה עם המטפל הזוגי כדי להחליט ביחד איתו כיצד להמשיך הלאה. גם לגבי שיחות הטלפון, שזה דבר שהמטפל המליץ עליו אם אני זוכרת נכון... כדאי לחשוב ביחד איתו מה עדיף... בכל מקרה לא להרים ידיים , זה בטוח!!! תשמרי על אופטימיות למרות שזה בטח מאוד קשה ועל עצמך כמובן.

לארה

יש פתאום חלל ענק. כי למרות הריבים היו הרבה דברים טובים. התור עם המטפל בוטל כי לבעלי יש משהו בעבודה כנראה אקע פגישה עם המטפל לבד לא מצליחה לדבר רק בוכה... הבעל אמר היום שהוא קולט כמה טוב לו לבד...

לארה1

New member
אין אפשרות שתקבעי גם את פגישה?

באופן יוצא דופן וחד-פעמי? להיום? אולי תתקשרי למטפל ותנסי? מה דעתך? אני מבינה שאת פגועה ומבוהלת , הכל היה ברור ופתאום דברים לא ברורים וזה מצב מאוד מפחיד , אין ספק. יכולה להתקשר למטפל? אני כאן מחכה לתשובה שלך... (בבקשה צרי איתו קשר , זה חשוב שתיפגשו דווקא היום , נסי להסביר לו את המצוקה שאת נמצאת בה)

הזמן לא זז

כל הזמן מחכה שהוא יתקשר פעם הוא היה מתקשר עם המטפל יש לי היום פגישה בעשר בעלי לא מגיע חבל...

לארה1

New member
ב 22.00 ? יששששששששש../images/Emo70.gif

שיחקת אותה!!! הזמן זז מהר מדי , תראי כמה מהר אנחנו כבר לא ילדות... אחרי השיחה עם המטפל את תהיי הרבה יותר ברורה לעצמך ותדעי בדיוק כיצד להמשיך הלאה עם בעלך.(ואם להתקשר או לא , לפעמים עדיף לא להתקשר כמה ימים ... חכי תראי מה הוא ממליץ , הוא מכיר את שניכם כפי שנתתם לו להכיר) בינתיים הסירי דאגה מליבך , זה הרי לא מוסיף לך כלום.(אולי כדאי לך ללכת לסרט או משהו בינתיים , הזמן עובר מאוד מהר? יש גם מכירות סוף עונה משהו
) קחי נשימה עמוקה , שימרי על אופטימיות זהירה וזהו. אני מתה לדעת מה הוא יגיד לך. בכל מקרה , כל הכבוד לך שהצלחת לקבוע תור כל-כך מהר ואני משום מה אופטימית...

seeyou

New member
ניסיתי לדבר איתו להתנצל...../images/Emo140.gif

We do not care of what we have, but we cry when it is lost. (We do not appreciate the value of a thing until we have lost it) וא הוא יחזור? את חושבת שתשתני? המצב לא יכול לחזור כפי שהיה A cracked BELL can never sound well.

אם הוא יחזור

אם הוא יחזור הכל יהיה שונה. כי סוף סוף הבנתי שאני באמת באמת אוהבת אותו ולמדתי לא להוציא הכל עליו למדתי שגם הוא בן אדם עם רגשות

למעלה