מה עושים?!

Uv Kruvi

New member
מה עושים?!

אני חדש פה, ומאוד מקווה שתעזרו לי! נראה שלפי כל ההודעות אתם מבינים, אז... :) המחשב שלי מתחיל לגמגם... לפני כמה ימים הוא החליט לא לעלות את וינדווס (98) בטענה שחסר קובץ himem.sys config.sys אחרי נסיונות רבים לא הצלחתי לעשות כלום, פירמטתי והתקנתי הכל מחדש אני עובד עם נורטון אנטיוירוס 2003, שתמעדכן אוטומטית מהרשת (אני מחובר 24 שעות). אחרי הפירמוט, המחשב עובד לאט יותר, ואחרי סריקת וירוסים לא ממש מצאתי משו...(לפני הפירמוט ואחריו) אם יש למישהו פתרון? אולי וירוס שמסתובב ואין לי מושג? משו? עוד שאלה... יש לי רשת ביתית. לפי מה שהבנתי, רשת ביתית היא כבר פיירוול בפני עצמה, אבל אני רוצה להפעיל עוד פיירוול, לעוד הגנה... לפי מה שהבנתי פיירוול נוסף, יעשה שיבושים ברשת הביתית... מה אתם ממליצים לעשות? על איזה פיירוול? ואם אני טועה, תלמדו אותי מה לעזאזל אני אמור לעשות!!! :) בתודה מראש, יובי כרובי

visbond

New member
למרות שאני לא ממומחה../images/Emo107.gif

אז ככה בקשר לראשון אני לא יודע אבל לרשת ביתית של חלונות יש פריצות שאפשר לעקוף ובכך "לפרוץ לח למחשב" ובגלל שאתה מחובר 24 שעות אולי מישעו עלה על הIP שלך ומחק כמה קבצים אז אני ממליץ לשים פיירוול (אני אישית לא משתמש בפירוול אז אני לא יכול להמליץ על אחד) מקווה שעזרתי

Uv Kruvi

New member
תודה קודם כל...

:) ואתה בטוח שהפיירוול לא יעשה התנגשויות עם הרשת הביתית שלי? הבנתי שזה דיי מפריע אחד לשני...

uzi2

Active member
לדעתי זה לא קשור

לוירוס, אלא להצטברות בעיות שהיתה לך במחשב. אם התקנת רק אנטיוירוס של נורטון אז לא צריכה להיות בעיה. הפיירוול שלהם קצת מכביד על המערכת, אבל כמובן הכל תלוי בפרטים הקטנים. פיירוולים יש סוגים שיודעים לעבוד עם רשת ביתית ויש כאלו שלא יודעים לעבוד. בכל מקרה, קרא את ההסברים שלי לגבי הגנה על מחשב ביתי, (ב- tag lines).

למעלה