מה עושים??

ilyaron

New member
מה עושים??

אני מניח שאינינ הראשון וגם לא האחרון. אני כותב מבקש עצה ממכם אחרי לבטים גדולים, אחרי שאני כבר יודע מה לעשות אבל לא יכול לא מסוגל ליישם את מה שחייב לבוא. אני ואישתי נשואים כ6 שנים שני ילדים ו... אחרי הילד הראשון הכל התחיל להיות הפוך: אישתי רוצה עזרה בבית, גם אים זה אומר שאני יפסיד כמה שעות עבודה. אשתי לא מוכנה ללכת לחפש עבודה(כן רק אני עובד)והמצב הכלכלי גרוע מאוד. אנחנו לא ממש מצליחים דבר יותר מכמה דקות ללא ריב ללא צעקות. היא מתנהגת כאילו אני חייב לה משהו היא לא מנקה את הבית בקושי עושה כלים לא מבשלת למעשה לא עושה הרבה, רק מסדרת אחרי הילדים. אה כן עוד פרט קטן הילדים במעון מה שמוריד את הלחץ ממנה הביעה היא אותם בעיות אי הסכמות שיש בינינו ריבים וצעקות.. מה לעשות? (המצב נימשך כך כבר כשנתיים)

מה עושים באמת?

נפרדים. (בכרטיס האישי שלך הגדרת את עצמך כפרוד) מחפשים קשר חדש (פרסמת את הטלפון שלך להתקשרות בפורום הכרויות ובפורום פנטזיות מיניות) באים ל"זוגיות במשבר" ומציגים את הבעיה כאילו היא אקטואלית, אולי גם כאן תתפוס משהו. אני חושב שלא תזדקק לעצות נוספות.

maof

New member
סליחה ...........

אני חושב שקודם אתה צריך לשנות גישה........ לא עושה כלום??????????? ניראה אותך רץ אחרי ילד במשך 14-16 שעות ואחר כך תספר לי שהיא לא עושה כלום....... אולי באמת תנסה לעזור לה.....לפי דעתי כשהיא תראה שאתה מנסה כן לעזור....וכן לפרגן......גם היא תיהייה מוכנה יותר לקבל דעות ורעיונות אחרים..... גם היא תיפתח לכל עזרה שאתה תבקש........ מה שאתה מתאר זה מצב שלמעשה אתם רבים בגלל כסף..... ואת השאלה הזאת תישאל את עצמך.....האם הכסף חשוב יותר מאישתך???? ובכלל הייתי ממליץ לך ליקרוא את הספר......"גברים ממאדים ונשים מנוגה" מעוף

jenevive

New member
תגובה לMAOF

כנראה לא קראת את מה שהבחור כתב: הילדים חצי יום נמצאים במסגרת (גן) אז יש כמה שעות לעשות משהו... לי יש שולשה ילדים, שניים מהם תאומים בני 4 ואחד בן 10, אני עובדת משרה מלאה ומגיעה הביתה לקראת 18:00, המטפלת של הילדים רק שומרת עליהם ומאכילה אותם אבל לא מנקה או מבשלת, והעוזרת מגיע פעם בשלושה שבועות לדברים הגדולים (חלונות, תריסים וכו´) בעלי כמוני עובד מצאת החמה עד צאת הנשמה ע"מ לפרנס את המשפחה!!! אז אצלי בבית יש הרבה צעצועים על השטיח אבל הרצפה נקיה והמקרר מלא, הכביסה מקופלת ונקיה ואני מאושרת וכך גם בעלי והילדים. וכן, אנחנו מתים מעייפות... המצב כיום במשק כזה שאין ברירה אלא ששני בני הזוג יעבדו ע"י שיוכלו לכלכל את המשפחה שלהם כך שלא יחיו על סף העוני!!! אז שהגברת תזיז את הישבן ותעשה משהו חוץ מאשר לאסוף צעצועים מהשטיח... ואם היא לא עובדת אז לפחות שתנהל משק בית כמו שצריך (גם זו עבודה...) וכן הכסף חשוב לפחות כמו האשה/בעל כי כשאין כסף יש חתיחות בבית כי יש מחסור, והרבה מהפרידות בשנים האחרונות הם על רקע של מחסור כספי והיאוש שהוא גורם מביא את בני הזוג לפרק את התא המשפחתי.

maof

New member
אוקי............

אז אולי את רואה אותי פרייאר אבל אני מעדיף להיות פרייאר מאושר וכמו לכל דבר בחיים לטנגו צריך שני אנשים ושצד אחד כעוס ורוגז ומנסה בכוח לריב אני הייתי מעדיף לנסות להרגיע את הרוחות מעוף

seeyou

New member
מעניין איך היכרתם?../images/Emo19.gif

מה גרם לכם להתחתן? הנשואים הם כמו "מיזוג" בין שתי חברות או גופים כלכלים... לכול אחד יש ה"אינטרס" שלו במיזוג... לא תמיד נותנים חשיבות לכול תנאי ההסכם. בדרך כלל האותיות הגדולות...נותנות ...והקטנות...לוקחות.. למרת החתונה מתחילה ההיתמודדות בין בני הזוג על מנת לשנות את התנאים ה"מגבילים"... זה מחריף אחרי ילד הראשון...וזה נמשך ...לפעמים עד פירוק השותפות ... .."רוצה עזרה בבית?"...זה מקובל...כיום כללי ה"משחק" שונים מאלו מלפני 50 שנה!

האלי

New member
מפסיקים לריב

קראתי מה שכותב איש המערות. אני מעריך מאד את דעתו ובהחלט אפשר שהוא צודק, אבל הבעיה שאתה מעלה היא בעיה אוניברסאלית ולכן אני עונה, גם אם במקרה הספציפי התשובה כבר לא כלכך אקטואלית. אי אפשר לריב לבד אם אתה לא תצעק ולא תריב, מטבע הדברים אשתך תישאר לצעוק לבד. אבל מריבה לא תהיה שם. זה הרבה יותר קל להגיד מאשר לעשות, אני יודע עברתי את זה בעצמי. הדרך היא להיות שלם עם עצמך ועם דרכך ושלם עם זה שאתה נשוי לאישה הזו. הרבה הרבה לדבר כשלא כועסים. ולשתוק ולחייך כשכועסים. שלך, האלי.

למעלה