מה עושים?

מה עושים?

לנוAה יש חברה שהיא בהליכי גירושין. עם כל הקושי בדבר, וה"נפילות" הקטנות, היא מתחילה לקבל את זה ומתחילה לחיות. עברו כבר כ-6 חודשים מאז הפרידה, ורק עכשיו היא מתחילה לרצות קירבה של בני זוג. רק עכשיו היא מתחילה להבין שזה לא רע שיהייה בן זוג, לא רע לצאת לבלות וזה לא רע לפנטז ולחיות. נוAה חושבת שזה הפתרון הכי טוב והתרופה לבדידות. היא צריכה לצאת לבלות ולהכיר כמה שיותר חברים חדשים. מי יודע מה יהיה... אך יש בעיה... איך היא יכולה להכיר? איך היא יכולה להכנס למעגל הגרושים גרושות? את האינטרנט היא לא מכירה (עובדים על זה), אין לה כל כך הרבה חברות בסטטוס הזה שאיתן היא יכולה לצאת, ויש גם ילדים קטנים, ולכן לא תמיד אפשר. מה היא יכולה לעשות? איך היא יכולה להכיר חֵברַה חדשה בסטטוס הזה, שאיתה היא תצא ותבלה? נוAה אובדת עיצות, ואין לה פתרון...

הצלחה

New member
שלום: קודם כל היא יכולה להיצטרף

לחוגים מתאימים במקום מגוריה. שנית יש חוג מטיילים (בעתונים,וגם באינטרנט) שלישית אם יש אפשרות לשמרטף בשעות הערב גם בעית הילדים מוצאת פיתרון. בהצלחה.

האלי

New member
מה הטלפון שלה?

סתאאאאם בכלל רציתי להתחיל עם החברה של חברה שלך... נו, שבת בבוקר, האלי מזיין את השכל לעולם. איפה ניצת שתמחוק את השטויות שלי? באמת? מה זה פה?? שלך, האלי.

האלי היום ניצת לקחה חופשה ../images/Emo3.gif

וחוצמזה מה? מותר לך לדבר שטויות לפעמים מה רק רצינות?

חברה חדשה....

שתלמד את האנטרנט...ותגיע אלינו...
שתצא ללימודים שהיא אוהבת..גם שם היא תכיר אנשים חדשים בעצם...שטויות אני מדברת אין עצות כל אחד והדרך שלו יודעת שאני, לקח לי שנה וחצי...לקלוט שזקוקה לחברה של גרושים וגרושות...לצאת קצת ממעגל הנשואים, בעלי המשפחות השלמות.... קודם ....גיליתי את שאני אוהבת לעצמי ואז..דרך האנטרנט, הכרתי אנשים ששותפים לאותם תחביבים ומאותו רגע השמיים הם הגבול.. והילדים? כבר הציעו כאן את הפתרון הגאוני... ביייייייייייייייבי סיטר (אוחחחחח, כמה שהכיס שלי מתרוקן בשל אותה דמות) חוץ מזה, שיש פורומים של גרושים גרושות כאן...שיש להם גם מפגשים עם ילדים בהצלחה

maof

New member
לחברה של ............./images/Emo13.gif

קשה לענות על שאלה כזאת......... אבל דבר אחד אני יכול לומר...... יש חיים אחרי.......והם ברוב המיקרים יפים יותר מעוף

מה עושים? עושים

לחברה של נוAה יש בוודאי תחביבים שעד היום הזניחה הגיעה הזמן לחדש ימיה כקדם (ריקודי עם? ציור/פיסול/תחום אומנותי אחר? וכיו"ב) החשוב הוא - לצאת מהבית !!! לחברה של נוAה יש בוודאי חברות או חברה טובה (גם אם נשואה, SO WHAT??) סתם לשבת בבית קפה/מסעדה לבוקר/אחה"צ של פינוק (ובאידיש היתה אומרת על זה אמא שלי ז"ל : אַ-מֵחָיֵיה פוֹר דִי נשוּמֶה) וראוי לה, לחברה של נוAה לדעת, אין צורך לחפש, אין צורך לרוץ לשום מקום. היא צריכה פשוט להיות היא עצמה, לחיות את החיים וליהנות מכל רגע ומה שאמור לקרות יקרה, כך, בלי שום הודעה או התראה מוקדמת, בזמן שנראה הכי פחות צפוי. בהצלחה לה בדרכה החדשה

לנוגה יש חברה..

בוקר טוב למיטב זכרוני והכרתי את בסטטוס הזה לא מעט זמן ונחשבת ל "חיית אינטרנט" ונשמע לי יותר ממוזר ששאלה כזו באה ממך.

למעלה