מה עושים

מה עושים

חברה שלי שיצאתי איתה 4 חודשים ואהבתי אותה נפרדה ממני. עכשיו, אחרי כחודשיים אני עדיין לא מצליח לעבור הלאה ולהפסיק לחשוב עליה. וכרגע יש שתי שאלות שעומדות מולי,
1. האם להתגבר עליה, מה שניסיתי עד עכשיו, אז למה לעזאזל, למה אני לא מצליח?!

2. האם לנסות ליצור איתה קשר, אני מת להיות הגיבור שבסרטים שאחרי שהיא לא רוצה אותו הוא רודף אחריה, מצליח להחזיר אותה אליו, והם חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
נו, זה די ברור

1. אתה לא מתגבר עליה כי אתה אוהב אותה (דה?)
2. ברור שכן. נסה להחזיר אותה, אבל בחוכמה. לא בתחנונים. לא מובטח שתצליח, אבל למה שלא תנסה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
תשובה

קודם כל צריך להבין מה הפריע לה, או מה היה חסר לה, ולמה נפרדה ממך
שים לב: לא בהכרח מה שהיא אמרה. אנשים לא תמיד אומרים את האמת, בעיקר בפרידה או במצבים שרוצים למנוע משהני פגיעה. אתה צריך ניתוח והבנה אמיתיים.

שנית, יש דרך לחזר בעדינות אך בנחישות. לא להיות סטוקר, אבל כן להיות גברי נחוש.

איך? טוב, זה קצת מסובך להסביר, אבל תשתמש באינסטינקטים שלך.

סטנגה Joe

New member
תנסה

מה יש לך להפסיד?
נסה להחזיר אותה.
אם ילך ,שגעון.
אם לא או הזמן או אהבה חדשה ירפאו את הכאב.

yonyon26

New member
לא מסכים

אנחנו לא יודעים למה היא נפרדה ממך, אבל יש כמה נקודות שאנשים בגישת "המה יש לי להפסיד" לא מבינים:
1) הערכה, בן אדם אמר לך לא, אז תתן לו לרדוף אחריך, אם הוא לא רודף אחריך כנראה שהוא באמת התכוון ל"לא".
2)כבוד עצמי, כרגע שמרת על הכבוד העצמי שלך, אם תרדוף אחריה ותקבל לא, יצא שדי השפלת את עצמך.
3)פוגם ביכולת להתגבר, יחד עם הפגיעה בכבוד אתה גם פוגע ביכולת להתגבר על הבן אדם, במקום להתמקד בלהתגבר עליו, אתה מתמקד בלהחזיר אותו.

לדעתי תעבור הלאה...

sweetjane1982

New member
איך ניסית להתגבר?

יצאת לדייטים עם בחורות אחרות? ואני לא מדברת על דייט או שניים, אלא ממש לעבוד על זה.

אין לך טעם לרדוף, כל מה שרודפים אחריו בורח מאיתנו

אייבורי

New member
איך באמת ניסית להתגבר עליה?

כלומר מה עשית ?

נ.ב.
נדמה לי שאתה צריך להכין הרבה פופקורן

גרגשי

New member
סעיף 2 גורר את סעיף 1

איך תתגבר עליה אם לא איבדת תקווה שתצליח להחזיר אותה אליך?
כשהיא עזבה אותך, היא פגעה לך באגו. בתור מנגנון הגנה לאגו, המח שלך משכנע אותך שהיא לא באמת הפסיקה לרצות אותך, ויש עוד סיכוי שתחזור. למעשה, עוד לא עיכלת את הפרידה. כדי להתגבר אתה צריך להרפות מהאשליה הזו (גם אם היא במקרה נכונה, זו עדיין אשליה לצורך הגנה).
אתה צריך להיות פתוח לאפשרות שהיא באמת לא רוצה אותך יותר, ולאפשר לאגו שלך לספוג את המכה ואז להתאושש ממנה.
אם אתה באמת מוכן לקבל את האפשרות הזו, שווה לנסות להחזיר אותה, כדי לברר מה המצב באמת.

למעלה