מה עושים

מה עושים

שאני כמעט בן 40.היא עוד לא 24 יש בינינו משיכה ויכולת לפתח קשר בינינו.
היא רוצה.אני לא.לא בגלל שאני לא נמשך אליה.כי הכיוונים שלנו בחיים שונים.היא בכוון הקמת משפחה,אני כבר פרשתי מזה.
זה מטריף אותי.לא רוצה סתם להכנס לקשר כזה בעייתי.למרות שיש משיכה בינינו.אגב אני והיא לא אנשים של סטוצים.

שלום

אם אתם אוהבים, חשוב שתנסו לפחות להיות באיזשהו סוג של קשר, אפילו פשוט, וליהנות ממנו בלי לתכנן יותר מדי על העתיד. ייתכן שבעתיד הקשר יתחזק, וייתכן גם שהדעות ישתנו. צריך להיות בקשר רגשי עם אדם כי הוא נחמד ואוהבים אותו וטוב לנו אתו, לא למטרות מעשיות.

נראה שענית לעצמך די בבירור...

היא רוצה - אתה לא.

מה יש לומר מעבר לזה?

יש אנשים שמוכנים להסתכל מעבר ל"מכשולים" המובנים מאליהם, יש אנשים שזה מפריע להם וכמו שאמרת, אתה רואה בזה כמשהו יותר מדי מסובך.

אם אתה לא רוצה, אין מה לנסות אפילו, קשרים מסוג זה מצליחים רק אם יש רצון הדדי להתמודד עם מה שצריך, אם לא אז פשוט לא .

אם אתם לא באותו ראש, אין מה להכנס למשהו שייגמר רע.

לא חושבת שזה משנה כמה נשים יש

ברור שיש עוד נשים, אבל זה לא היה משנה לך אם היית מעוניין בה .

אני מניחה שהקדשת לזה מחשבה, אבל אי אפשר לגשר על הבדלים של מקום בחיים, היא במקום אחר, אתה באחר.

אני חייבת לשאול אבל, אתה צעיר, למה אתה פוסל משהו כ"כ יפה כמו נישואים שניים או עוד ילדים?

אני יכולה לחלוטין להבין שגירושין זה טראומתי מאד ואין ספק שזו זכותך גם .. פשוט נראה לי חבל איפה שהוא .

מצטער.

אני שמגיל צעיר רציתי להתחתן ולהקים משפחה לא מאמין היום בגיל 40 יותר במוסד הזה.פשוט לא רוצה לשמוע את המילה "חתונה".
ילד נוסף?להיות גבר גרוש זה לא קל.יש מזונות על הראש.היום אוהבים,מחר לא והגבר נשאר עם המזונות.

ממ....

אין לך על מה להצטער , בטח שלא על בחירות אישיות

זה הגיוני לי מה שאתה אומר.. למרות שאני בדעה אחרת.

אני מניחה שבאמת כל אחד ואיך שרואים את הדברים, אני אמנם לא מאחלת לעצמי לעבור גירושים או מערכות יחסים רעות,

אבל רוצה להאמין שגם אם חלילה כן, אשאר עדיין עם אותן דעות .

אין לך מה להרגיש רע או משהו , מובן מה שאתה אומר, שאלתי מנטו סקרנות.

LOLI152

New member
אל תעשה לה את זה.

אם אתה נחוש בדעתך שלא ולא ולא. היא כן רוצה. זאת פער בדעות שקשה להתגבר עליו..

למעלה