מה עושים ??

מה עושים ??

יש לי זוגיות המון המון שנים.. וגיליתי שהבת זוג שלי מאוהבת במישהי אחרת..
כמובן שהיא לא מודה. אבל אני יודעת.
אמרנו שנעבוד על הזוגיות וננסה.. אני שבורה. מה לעשות..
אני יודעת שהיא מאוהבת בה והן בקשר .
איך אפשר לעבוד על זה??

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש כל מיני אפשרויות

יש אנשים שיכולים לאהוב שני אנשים בו זמנית, אולי חברתך היא כזאת.
ויש אנשים יותר קנאים או רכושנים, ויש כאלה שפחות. אולי את יכולה להיות מאלה שפחות, ולהכיל גם את האהבה שלה לאחרת?

אם את לא יכולה, וצריכה אותה כולה לעצמך (שזה כמובן טבעי והמצב האנושי המקובל יותר), והיא אוהבת מישהי אחרת, הרי שאת במצב שפשוט אין מה לעשות בו. וכדאי לזכור שיש הרבה מצבים כאלה בחיים, שבהם הבחירה היחידה שלנו היא כיצד להתייחס למציאות שלא ניתן לשנות.

ברור ששיחות לא מאשימות עם בת זוגך הן הדרך הכי טובה להתקדם.

---

הנה סיפור מעברי הרחוק: הייתי אז רווק צעיר, ורצה הגורל והכירתי בחורה לסבית, שהייתה בזוגיות צמודה (גרה עם בת הזוג) - ורצה הגורל ושנינו התאהבנו - למרות שהיא לסבית (מן הסתם דו מינית) ושהיא בקשר מאוד אוהב.

טוב, אז אחרי הידלקות קצרה הבנו שהעניין הסתבך. אני זוכר שהלכתי יחד איתה לפגוש את בת זוגה. ישבנו שם במרפסת של דירה בצפון תל אביב שלושתנו ושוחחנו, בלי שום כעס או האשמה.

מה שאני הבנתי מאותה פגישה היה שהקשר שיש לשתי הבחורות האלה הוא בסיסי וחזק יותר מכל מה שיכול להיות לי עם הבחורה הזאת (גם בגלל מבנה אישיות), ולכן החלטתי שם להניח לעניין, ונפרדנו יפה.

---

האם אני טוען שזה מה שיקרה אם שלושתכן תיפגשו? ממש לא. מצד שני - הכל פתוח והכל יכול לקרות.

יפה

מה שכתבת
והסיפור מהעבר שסיפרת
ולכותבת הפוסט:
וזה בדיוק הענין - זה שהיא אוהבת מישהי אחרת עוד לא אומר שהיא לא אוהבת אותך
לפעמים דבר כזה יכול להיות מנוף לזוגיות
קודם כל את צריכה לברר איפה הזוגיות שלכן נמצאת
בהצלחה

seeyou

New member
איך אפשר לעבוד על זה??פשוט מאוד

לעבור לקשר הבא
החיים קצרים על מנת לבזבז את הזמן בניסיונות

זה לא יהיה אותה אהבה אלא אהבה אחרת
כול מי שאומר :"נעבוד על הזוגיות וננסה..." הוא סתם מבזבז את הזמן

תתחילי להיתרגל לרעיון שהקשר שלכם הסתיים(עם כול הכאב)

יוסי

זוגיות בשלישייה...

אחת אחת יקרה,
אם מה שאת יודעת נכון בוודאות, הרי שלצערי, אין הרבה להציע לך. כלומר, כל עוד ההתאהבות והאהבה קיימות, הרי שאין מקום לשלוש בקשר זוגי. ייתכן ומדובר בהתאהבות חולפת, ייתכן והבסיס עליו נבנה אותו קשר יסודו בתשוקה ומשיכה מינית בלבד, ולכן האהבה נותרה ביניכם, אבל התשוקה מצאה לה צלע שלישית לפרוח בה. לא סבורה שאפשר "לעבוד על זה", כלומר להסביר, לטעון, לשכנע את בת הזוג שהיא עושה טעות גדולה, ובוחרת בחירה שגויה. ללב ולרגש כוח משלו, שכידוע אינו עולה תמיד בקנה אחד עם ההגיון והשכל הישר. אם יש לך את הזמן הסבלנות, לשבת מן הצד ולחכות לסיום הרומן או ליציאתו לאור, הרי שאת תישארי שם. כמטפלת הייתי ממליצה לך לבחון מה נכון ומתאים לך, ובמקרה של פרידה, מומלץ לא להשאר לבד, להעזר בכל רשתות התמיכה החברתיות והמשפחתיות, ואם יש צורך גם בעזרה מקצועית. טיפול זוגי, למרבה הצער, לא יכול להועיל כאשר מדובר ב"שלישייה".
הרבה כוחות ובהצלחה!
ד"ר גלית לזר
איזונים - מכון לטיפול אישי, זוגי ומשפחתי.

סטנגה Joe

New member
כנראה

שאי אפשר.
עכשיו נותר לך לבחור האם להישאר במקום הזה שרע לך בו או להמשיך הלאה.

nirity1

New member
השאלה מה זאת אומרת מאוהבת

ומה היא עושה עם זה. מה זאת אומרת בקשר ? הם ידידות ? הם במערכת יחסים מינית ?
האם יש בינהן רומן ? האם זאת התאהבות זמנית ? איך מערכת היחסים שלך איתה ?

למעלה