מה עושים?

חני י

New member
מה עושים?

אני כול הזמן באי שקט ועצבים אני מרגשיה בפנים כמו אש מי שרואה אותי חושב שאני כול כך רגועה אבל זה לא נכון כול מילה או תנועה של אדם לא במקום ואני כבר מתחילה עם חשדות אני כול הזמן חושבת שאנשים רוצים לפגוע בי וחושדת בהם כילדה ובגיל היתבגרות עברתי היתעללות נפשית רבה בבית ולא משנה למי פניתי אף אחד לא עזר ולא הקשיב מאז תמיד אמרתי לא ליבטוח באף אחד כולם שקרנים ואף אחד לא עוזר הקטע של הילדות רודף אותי עד היום וכול זה פוגע לי בזוגיות כול פעם אני מוצאת משהו כדאי להוכיח לעצמי שבין זוגי משקר לי אני רוצה להישתנות ולהיות נורמלית ......לישכוח את העבר ולמחוק הכול בבקשה תעזרו לי
חג שמח לכולם

פני לעזרה

אם את מרגישה בנוח - פני ישר ליעוץ בתחום בריאות הנפש עם פסיכולוג או אפילו פסיכיאטר (יש טיפול תרופתי שעוזר למצבך). אם לא נוח לך - את יכולה להתחיל לברר את המצב עם רופא המשפחה שלך. בשיחה ראשונית איתך, הוא עשוי להמליץ לך על הצעד הבא... בהצלחה

גרא.

New member
אפשר לחוש ממכתבך,את עוצמת הכאב

והמצוקה שאת חשה.קשה להעמיס ולצבור כל כך כאב ונטל נפשי,בלי לפרק מעט את המתח,והרגשות השליליים המציפים אותך.הקשר שביןההתעללות נפשית שחווית בילדותך,ובבגרותך,לבין פקעת העצבים שהינך כיום,החשדות,חוסר האמון,והמצוקה הוא מאד ברור,ומחייב התייחסות טיפולית אינטנסיבית מיידית.את את חשה שהגעת לקצה גבול הסבל,ואת ממש ממש כבר לא מצליחה יותר לתפקד,פני לחדר מיון בבית החולים הקרוב למקום מגורייך,בקשי עזרה מיידית,וללא ספק תקבלי התייחסות טיפולית מיידית שהמשכה יהיה במרפאה של קופ"ח,אצל פסיכולוג קליני או פסיכיאטר.עד אז,ועד בכלל,מאד יכול להקל עלייך,זמנית,לשוחח,אפילו טלפונית עם איש מקצוע היודע להקשיב ותמוך.לכך את יכולה לפנות בכל שעה משעות היום לער"ן "עזרה ראשונה נפשית" טל´ לחיוג מקוצר,1201 .את יכולה גם לפנות ל"אוזן קשבת" 6204999 03 ,וכן ל-"עמותת ל.א. קו חירום לנשים במצוקה טל´ 300-353-800-1 חני,היי חזקה,גם אם כרגע,את חשה כאילו העולם נופל עלייך,עצם ההחלטה שלך עתה,להתחיל לטפל במצוקותייך,והפנייה לטיפול,יש בהם מסר חזק וברור של תקווה.

חני י

New member
תודה גרא על התשובה

ובאמת הגיע הזמן להתחיל לטפל בעיניין למרות שאני לא בדיכאונות כרגע יש לי עדיין את הרדיפה של כול התוצאה של אז שוב תודה על העזרה

למעלה