מה עושים???

מה עושים???

נכון אוהבת את החופש שלי אבל התאהבתי במישהו הלב רוצה, וההגיון אומר לי שאסור צריך להתרחק, מה אני עושה הולכת עם הלב או עם ההגיון? ושתבינו הלב ממש רוצה, אבל החיים לימדו אותי ללכת עם ההגיון. האם להעיז הפעם? אתם כמנוסים מה אתם ממליצים? אני ממש בדילמה לא קלה

אם את אוהבת באמת.........

לכי אחרי הלב.. החיים קשים גם כך......אז לפחות שזה יהיה בשניים......ועם מישהו שאוהבים............. אנחנו לא יודעים פרטים.....לכן באמת אי אפשר לייעץ. אומרים שהשכל עדיין לא התגייס וההגיון השתחרר כבר מזמן מן הצבא. בקיצור, כשצעירים, הכל ספונטני. נאיבי וזה מה שכיף בענין. אין אינטרסים אין הגיון. ההגיון מתאים למבוגרים...... בהשפעת "טרה נוסטרה" הטלנובלה האיטלקית ברזילאית...... אין הגיון שם בכלל........... רק אהבה. מה יהיה שם הסוף ??? לא ידוע. אבל בינתיים, יש אהבה. טהורה. איזה כיף לראות. ההחלטה היא שלך בלבד ואיש לא יכול לייעץ לך. ערב טוב.

מיכל31

New member
את רווקה ?

מה ההתלבטות תנסי לא טוב תזרקי. מה תגיד אישה נשואה שעוברת התלבטות כמו שלך ?????? אצלה החיים באמת קשים תאמיני לי.

מיכל31

New member
את רווקה ?

מה ההתלבטות תנסי לא טוב תזרקי. מה תגיד אישה נשואה שעוברת התלבטות כמו שלך ?????? אצלה החיים באמת קשים תאמיני לי.

למעלה