מה עושים???

מה עושים???

היי חברים, אני מוצא את עצמי יושב כותב מוחק מתלבט איך להסביר אבל יש דברים שהם מעבר למילים.. אז ככה הסיפור שלי על רגל אחת מתחיל מחבר טוב מאוד שלמדנו יחד והיה בנינו חיבור ענקקק וגם מינית למשך שנתיים ואז אני התחתנתי... והוא נשאר רווק בזמן הזה כשאני נשוי והוא רווק היה לנו 4 הזדמנויות שחלקנו יחד מינית אחת מהם ממש לפני שהוא סגר וורט ( אירוסים) ואז הוא התחתן נשארנו חברים טובים של טלפונים שבתות אחד אצל השני אירועים והכל... אבל אני כל הזמן מדמיין אותו רוצה אותו חושק בו ולו רק להניח עליו את הראש... אין יום שעובר בלי מחשבה עליו ועל מה שהיה... פחדתי מאוד לעלות את זה לדבר או להזכיר את זה כי אם הוא המשיך הלאה אם כל מה שהיה בנינו עבורו היה רק בגלל שלא היה לו אישה ואני הייתי פורקן או שבאמת הייתי יותר אבל עד החתונה ומשם הוא תופס את עצמו?? ומה אני יגיד פתאום אולי הוא יבהל וגם את הקשר הנותר יהרס??? ואז... ערב אחד יצאנו דיברתי על הרווקות על אהבה שהייתה לי אליו וכל מיני דברים ושאני לא מתחרט על כלום ממה שהיה בלי להזכיר במפורש כמובן במה מדובר... שאלתי אותו הוא אמר שגם לא מתחרט על כלום ואז... אז שאלתי אותו אם הוא מתגעגע לימים ההם?? הוא נגע בידיו במכנסי על הזיין ושאל אם זה הכוונה שלי?? הנשימה שלי נעלמה... אמרתי שכן הוא ענה שחשב על זה מספר פעמים ולא פירט יותר אני כיאלו שיחררו ממני קיטור שפכתי כמה אני משתוקק לו כמה אני חושב עליו איך ניסתי בצאט למצוא משהו אחר אבל הבנתי שאין תחליף לו ועוד ועוד...שהיום אני מתחרט אולי שאמרתי כ״כ הרבה דברים כי אולי הוא נבהל מהם לא אטריד אתכם היינו יחד שוב באוטו שלו אחרי שהשבעתי אותו שלא יעלם לי אחכ הוא נעלם קצת וחזר יצא לי לשאול אם הוא מתחרט או דברים דומים הוא אמר שלא ומה שהיה היה וזהו... ועכשיו אני בים של שאלות מה הוא מרגיש? אם הוא חושב על זה אבל דוחק את עצמו? אולי הוא חושב שאני לא מעוניין? אולי הוא מתחרט? ובים של תשוקה אליו ולא יודע מה אני אמור לעשות??? אוייש אם רק היה לי טיפת מזל... נ.ב אציין היינו יחד או כל הקטע המיני בנינו הוא נשיקות מציצות וכדומה בלי חדירות..

הזוי לחלוטין... העיקר שלא היו חדירות חחחחח

ידידי, אתה נשוי. ידידך נשוי.

לא שמעתי אף מילה על אישתך שמגיע לה גבר שיאהב אותה ויהיה לה חבר אמת.

גם אתה וגם חברך הומואים שכלאתם עצמכם בסיטואציה מטורפת, קשה ולחלוטין לא בריאה.

הדבר הנכון הוא לשוחח עם אישתך על מי שאתה וכנראה לסיים את הנישואין שלכם. גם אם זה לא הידיד הזה, אתה מספר על חיים בצ'טים.

לגבי ידידך, אתה מנסה לגרור אותו להפר את אחריותו להיות בעל אוהב ונאמן לאישתו. בעיקר בגלל מצוקותיך והרצון האדיר שלך עם גבר ולא עם אישה. מירב הסיכויים שלו היית אדם חופשי, הידיד הזה לא היה מעניין אותך במיוחד.

ידידך הומו שנאבק בדיוק כמוך בנטיה שלו, אולי קצת ביתר הצלחה.

מה שמשנה כרגע זה כלל לא הוא או מה הוא חושב אלא מערכת החיים המופרעת, המעוולת והפוגענית בה אתה נמצא ושאתה הגורם לה.

חשוב לציין

אישתי ואני מסתדרים מצויין ומעל המצופה אני מעניק לה כל מה שהיא צריכה ויותר מכך ביחסי האישות בנינו היא מסופקת ואני נמשך עליה ואוהב אותה בטרוףףף אולי באמת היה מובן שהוא העיקר בחיי אבל לא משפחתי קודמת וכן יש לו חלק חשוב בליבי

ושוב המשפט המגעיל

"אני מעניק לה כל מה שהיא צריכה ויותר"

כאילו מדובר בחפץ.

אתה בוגד באישתך ואתה מבלבל לנו את המח עם העולם חסר האחריות והמוסריות שלך.

לך קרא את מה שכתבת כאילו זאת אישתך שכותבת על אדם אחר שהיא מטורפת עליו. והיא אומרת עליך שהיא מעניקה לך את כל מה שאתה צריך ויותר.

בטוח שהרגשתך היתה מרוממת...

לך טפל בעצמך ובעיקר, סדר את ערכך באופן ראוי.

Nחמן

New member
שוב אתה משתמש בתיאורים

שלקוחים מעולם אחר.
גם אני אישית מתנגד לקיום יחסים מכל סוג שהם מחוץ למסגרת הנישואין. למרות זאת חילופי זוגות (הטרוסקסואליים) איננו חיזיון נדיר בחברה החילונית.
למרות שלכאורה יש להסכים עם כל מה שכתבת, אני הייתי מנסח זאת בצורה עדינה מעט יותר. מדובר באנשים, שנקרעים בין שני עולמות. קשה להם מאוד להחליט, היכן הם נמצאים. מצד אחד לא רוצים להרוס משפחה אך מצד שני קשה להם בלי "הפרי האסור". מה עושים? לדעתי נכון היה לפתוח פאנל בנושא זה בשיתוף פסיכולוג, סוציולוג או קרימינולג (לאו דווקא דתיים אבל גם לא אנטי דתיים) ולשמוע את חוות דעתם ואת הצעותיהם לפתרון הבעייה.

לסיכום: אינני רואה את הפתרון ב"זבנג וגמרנו". מה שלא תעשה, יהיה "אוי לי מיצרי ואוי לי מיוצרי". הפתרון הכי טוב באמת היה הפסקת כל קשר מיני מחוץ לנישואין. הלוואי היה ישים ואני מניח, שלא היית מתנגד לו. לצערי הרב מקרה זה איננו היחיד והוא נפוץ יותר בחברה החרדית, שבה הומו הוא מודר מלבוא בקהל ועוד כהנה וכהנה מגבלות, שאפשר למות מהן (כפשוטו).

זכור! ביקורת צריכה להיות בונה. לא מספיק לשלול את האסור אלא יש למצוא גם פתרונות חילופיים מתאימים לכל אחד.

אני מרגיש ש...

אז תודה באמת לכולם על הדעות, העצות,
לפני שהחלטתי להינשא ידעתי לאן אני פונה ( נכון לא ידעתי שיהיה כ״כ קשה)
אבל החלטתי נתתי את התחיבות לאישה מדהימה שאיתן אחלוק את חיי
יש לי ילדים מדהימים שבלעדיהם חיי אינם חיים!! היום שאני מבין מכם שאני
עומד בצומת שבא אני אמור להחליט לכאן או לכאן ולא לרקוד על שני חתונות
מיותר לציין שאבחר במישפחתי... נכון יהיה קשה וישנה הקרבה אבל אוכל להמשיך
להיות בקשר אם חברי לפגוש לראות אותו לדבר ועוד ללא קטע מיני...
יכול להיות שהסיבה שבגללה לא ראיתי זאת כ״כ חמור היא משום שהוא גבר
וממילא מה שהוא יכול לתת לי אישתי אינה יכולה לתת וממילא זוהי אינה בגידה
לאומת שאם אפנה לאישה אחרת זוהי תהיה בגידה כי מה שתוכל לתת לי אחרת
תוכל להעניק לי אישתי...
לגבי זה שאפתח את זה איתו גלוי... אין לי את האומץ והכוחות לכך
החשש גדול מידי שאולי כל מה שהיה קרה בגלל שהוא היה רווק
או שכל מה שהיה אותו ערב היה חד פעמי בגלל הפתיחות שלי
בגלל התאריך ט״ו באב ומכאן והלאה הוא יבהל ממני ויווצר מרחק...
הוא תמיד נוהג לומר: אולי כן אולי לא מה שבטוח זה אולי וגם זה בספק!!
נראה לי שזה מתאים ביותר כרגע...

Nחמן

New member
מה אומר ומה אדבר?

אכן זה הפתרון הכי טוב.
א ני גם ממליץ עבורך להתייעץ עם איש מקצוע נייטרלי. תוכל למצוא אותו כאן: http://www.kipa.co.il/experts/expert/8/q

המון הצלחה!

לצערי...

תראה אני אישית חושב שהוא השתמש בך בתקופה שבה הוא היה רווק. לאחר מכן הוא החליט שהוא רוצה להתחתן אז הוא החליט שהוא מתנזר מאקטים מיניים עם גברים, אני בטוח שעשית לו משהו ושהוא חושב עליך המון הוא פשוט מעדיף להתחתן עם אשה כי כנראה הוא קצת מסוגל.
אני אומר את הדברים האלה מתוך ניסיון קטן שהיה לי.. היה לי איזה חבר ממש טוב עד היום אנחנו חברים, כל התקופה שהיינו חברים ממש טובים תמיד הרגשתי שהוא מנסה לגעת בי או לשבת עלי בכל מיני מצבים שהגענו אליהם הייתי איתו גם בחו"ל פעמיים. ופעם אחת ישנו ביחד במיטה ואז הוא רצה שאני אגע לו באיבר מין ואני מייד סירבתי כי אמרתי לו שאם אני נוגע אז אנחנו הופכים להיות בקשר אינטימי יותר והוא לא רצה הוא רצה רק שאני אספק אותו באותו ערב. אני ממש לא הייתי מוכן להיות זה שמספק את צרכיו!! אז מייד העפתי איתו.. לאחר המקרה הקשר שלנו הצטמצם ממש. רק אציין כי אני ממש לא נמשכתי אליו כנראה שהוא אלי..

wowowoo

New member
אל תקשיב לזרים שבתוכנו שמנסים להרוס מבפנים

אני באמת לא מכיר אותו ולא אותך אבל נשמע ששניכם הייתם ועודכם באותה סירה: הומואים (או 'ביסקסואלים'?)
שהתחתנו ולא מרגישים סיפוק גופני ואולי גם לא רגשי (אתה לפחות מודה בזה...)

ראשית, שאל את עצמך מה אתה רוצה! איך אתה רואה את חייך? איך הם יהיו מספקים? איך אתה רוצה לחיות? (שוב, חבל שהנשואים שהיו פה נעלמו...)
ואז, למה שלא תפתח את זה מולו? למה שלא תשאל גם אותו תכלס בצורה הכי ישירה: מה הוא רוצה?
המשך לשתף! והזהר מאחיתפל - הוא מסוכן!

מה עושים כשזה קורה

גולש יקר,

עקב סיבות טכניות לא ניתן לבצע את הפעולה שניסית.

במידה והינך ממשיך להתקל בבעייה, פנה אלינו בדוא"ל או דרך פורום משוב

בפנייתך אלינו, אנא ציין את הקוד הבא: eventID=9006342712115503861

אני קורא את שכתבת ואני חושב ש"סרוג בארון"

ידידי היקר, צדק באומרו שהחבר שלך ברווקותו, כמי שנמשך כנראה גם לגברים, ניצל את הקשר והחיבור שהיה ביניכם, על ף היותך נשוי. לדעתי כאן הוא היה אמור להפסיק ולפנות לדרך אחרת. כי אתה כנשוי ואב לילדים צריך לדעת, כי אין זה הוגן להתחתן עם אישה שמאמינה שאתה אוהב אותה ומחלק איתה את חייך במאת האחוזים ואין היא יודעת כי בעצם יש מי ששותף לאהבה והחיים שלכם...
זה לא הוגן - היית מלכתחילה צריך לפרוש (עם כל הקושי שבדבר) מאהבת גברים ולהקדיש את כל כולך לרעייתך ובני ביתך ואם אינך יכול לעמוד בכך, לפחות תודיע לה על מצבך ואני משוכנע שזה לא היה עובר בקלות.

אין חכם כבעל ניסיון ואני אמר זאת מניסיון אישי שלי (לא ארחיב את סיפור חיי כאן כי אני מאוד דיסקרטי - אם תרצה אפר לך בהזדמנות בתיבת המסרים) אלא שאולי אני לא קנה מידה כי למזלי עם נישואיו של החבר שהיה לי (צעיר ממני ב-3 שנים) בימי בחרותי, נעלמתי מנוף ההומואים (ומדובר בתקופה שבה אף אח לא העז לדבר או להעלות את הנושא והנטיה הזו) וכעבור 3 שנים שבהן התנזרתי מחיי הגברים הכרתי את מי שהייתה לימים אישתי ואיתה הקמתי משפחה לתפארת עם ילדים מקסימים. מהרגע שבו הכרתי את רעייתי ידעתי שלא אחזור לחיקם של הגברים, אלא אקדיש את כל כולי לנוות ביתי ולביתי וכך היה...

לאחר שקרה מה שקרה - ולאחר שנים לא מעטות של התנזרות חזרה אליי התשוקה והתאווה לגברים ונפגשתי עם לא מעט נשואים (לצערי נודע לי שהם נשואים רק כשנפגשנו פנים אל פנים) אלא שנמנעתי במכוון מלקיים איתם יחסי אהבה כאלה או אחרים וכיוונתי את הפגישה לשיחת נפש מלב אל לב, דבר שגרם להם לחשוב אחרת (לפחות חלקם) מי שרוצה להמשיך להתרועע עם גברים ימשיך לעשות זאתעם אחרים ובאחריותו, אבל אני לא הסכמתי להיות אובייקט לבגידה באישה, כן בעיניי בגידה עם גבר היא בדיוק אותה בגידה של סטרייט ם אישה - חד משמעית.

נכון שהיצרים מפתים ומשפיעים וגורמים לא פעם לערער על חיי הנישואין (על אף שהם נראים תקינים לחלוטין, אבל כל עוד העאישה לא יודעת מה עובר על איש חיקה, הם בעיניי ממש לא תקינים - חיי שקר וחבל...) צריך לדעת למתן את היצרים וכפי שחז"ל אמרו יש איבר קטן בגוף האדם משביעו רעב, מרעיבו שבע, על כן תרעיב אותו מפני גברים והוא יהיה שבע.

סליחה על המוסר שכביכול נשמע כאן, אבל אני מקווה שתמצא ולו מילה או משפט או קטע שיחזקו אותך ויעודדו את רוחך. בהצלחה. אני כאן שבתי אל ביתי וחיק משפחי - פורום הו"ד היקר ואשמח לשמוע ממך ולתת כתף תומכת ויד מכוונת ויש כמובן את הרב רון יוסף היקר מארגון הו"ד שמטפל במקרים מעין אלו.

הלוואי

הלוואי וזה יחלוף לו שאמצא עצמי שלם ללא דחף מחשבות תשוקה או לכל פחות זכרונות...
הלוואי ואמצא את עצמי חזק ללא נפילות וללא סרטים בראש על למה כמה ואיך....
הלוואי שהיה לי האומץ לדבר איתו גלוי ולדעת מה הייתי עבורו מה אני עכשיו עבורו ואם מה הוא מתמודד!!
יש שיר שאומר... לו יהי לו יהי אנא לו יהי כל שנבקש לו יהי....

למעלה