מה עושים???

דורה82

New member
מה עושים???

התקבלתי לעבודה חדשה החל מיום ראשון שיבוא. בהתחלה מאוד התלהבתי מהתפקיד ומכל העיניין. היום הבנתי שאני אהיה שם לבד עם עוד אחד, כשאחד הדברים שחשובים לי הוא באמת ליצור קשרים וחברויות עם אנשים שעובדים איתי. בנוסף השכר הוא לא מה שציפיתי, למרות ששאלו אותי מה הציפיות שכר וזה לא תואם בכלל. כששאלתי מה מדרגות השכר אז אמרו לי שאין מה לדבר לפחות שנה. הרוח מהמפרשים שלי ירדה ואני לא יודעת מה לעשות... זה ממש מאכזב ואני כל הזמן חושבת על הצעה שקיבלתי ממשפחה לבוא לעבוד בחו"ל. זה משהו שהייתי עושה ממזמן אם לא היה לי בן זוג ועוד כמה דברים שקשה לי להשאיר פה..
 

rozmari100

New member
זה לא נשמע כמו מקום עבודה

שבא לך להיות בו ... עד כמה את לחוצה להתחיל לעבוד ? האם חיפוש נוסף בא בחשבון ?
 

דורה82

New member
ללא נושא

אני לחוצת עבודה. אני מחפשת במקביל. אני פשוט לא מוצאת משהו שבאמת יספק אותי וגם מה שרציתי בלתי אפשרי להיכנס אליו ( משרד הביטחון למשל). חוץ מזה אני כ״כ רוצה להצליח כבר ולהרוויח כמו שצריך ויש לי הזדמנות לעזוב לחו״ל ולהרוויח טוב, אבל עדיין זה לא פשוט כי יש לי כאן כמה אנשים שקשה לי לעזוב. חוץ מזה אני בסןף שנות ה20 לחיי וזה משהו שמלחיץ אותי, שאני צריכה להספיק עכשיו למצוא את הנישה שלי מבחינת קריירה ומבחינה כספית להסתדר כבר.
 

rozmari100

New member
לעבור לחו"ל זו אכן החלטה לא קלה

מצד שני - שלהי שנות העשרים (ואולי אני טועה) אבל אם אין לך עוד משפחה וילדים (?) אז את יכולה להרשות לעצמך "סיכונים כלכליים" יותר בקלות מאשר מישהי שצריכה לדאוג לפרנס משפחה. אם את יכולה להרשות לעצמך עוד קצת זמן לחפש - אז אני חושבת שאני במקומך הייתי מחפשת ולא מתפשרת עדיין. לגבי משרד הביטחון - האם הגשת מועמדות ? יש להם מכרזים באינטרנט ולפעמים הם גם מפרסמים בעיתון מודעות.
 
למעלה