מה עושים?

שירלי19

New member
מה עושים?

כשפשוט נגמר הכח. שלום לכם אני לא מאמינה שתפסתי את האומץ לכתוב כאן בכלל זאת הפעם הראשונה שאני מעזה לחשוף את עצמי או את מה שמציק לי. בבית כל הזמן אומרים לי, שמה שלא הורג מכשל שאני צריכה להתחזק מהקשיים שאני רק אצא אדם עצמאי יותר, טוב יותר מכל החוויה. אבל אני, רק נחלשת. כשהייתי בתיכון- הייתי מלכת העולם. פעילה, מעורבת, תורמת. תמיד במרכז העניינים, תמיד בשליטה. ועכשיו- עכשיו אני כלום. עכשיו אני נדחקתי לפינה, עוד בורג קטן במערכת מטורפת של פקודות וכללים. ומה איתי? ומה עם רצוני? אני מרגישה שאני נעלמת, נבלעת מאבדת את המשמעות שלי בתוך מערכת שטורפת אותי לאט לאט אז מה עושים, כשנגמר הכח

ש-ב-י

New member
היי שירלי...

דבר ראשון: ברוכה הבאה לפורום... דבר שני: כל הכבוד שהחלטת לספר לנו את מה שמציק לך, מה שעובר עלייך, כי בשביל זה אנחנו פה - להקשיב לך ולעזור לך ככל שאנחנו יכולים... דבר שלישי: אני יכול פחות או יותר להבין אותך, כי לפי מה שהבנתי הצבא איכזב אותך, וגם אני מאוכזב מהמערכת הצבאית שלנו, אז רק רציתי לשאול אם את יכולה/מעוניינת לפרט קצת יותר פרטים שנדע יותר איך לעזור לך? את מעוניינת יותר להרחיב את האכזבה של הצבא כלפייך? את מה שאת עושה בצבא? מה ציפית ממנו (מהצבא)? אני נורא אשמח אם תוכלי לתת על עצמך עוד קצת רקע - אבל כמובן שרק מרצונך החופשי בלבד, שלא תראי את זה כהכרח!!! אם את יכולה/ רוצה/ מעוניינת לספר ולהוסיף קצת יותר פרטים להודעה, זה יהיה טוב כדי שנוכל לעזור לך, אם לא, גם נבין אותך וננסה לעזור לך!!! אנחנו פה תמיד בשבילך!!! תהיי חזקה... שבי.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שירלי יקרה

שלום לך שירלי וברוכה הבאה, תרשי לנו לומר, שמחים שהעזת, שכתבת ושיתפת ולרגע אל תחששי, איתנו כאן, את מוגנת ובטוחה. אנחנו שומעים את האכזבה מהמערכת האפורה, שאיבדת את עצמך, את מי שהיית בתיכון - מי שעדיין את, תחת המדים... שומעים את הבלבול כי מצד אחד את נחלשת, ובבית - מצפים שמההתנסות תשאבי נסיון וכוחות אנחנו מבינים שכרגע, חווית הצבא לא הכי מחזקת אותך. ואפילו לוקחת אנרגיות, מחלישה... זה קשה, לעבור ממקום בו את מרגישה משמעותית וחשובה למקום בו את מרגישה שאת נעלמת... זה קשה, שלא זוכים להבנה ולתמיכה של הסביבה בתהליך הסבוך הזה שאת עוברת.. שירלי, גם אם את חשה שאת נעלמת בתוך המכונה הענקית שקרויה צבא, את עדיין את עצמך ובשעות אחר הפעילות, אחרי שעות הצבא, בשבתות, אפטרים, רגילות קיימת שירלי האהובה והמוכרת, ולה יש הרבה מקום לרצון ועשייה... שאלת מה עושים? אולי תבואי לשיחה אישית בשעות הפעילות וננסה למצוא תשובה ביחד? בכל מקרה, אנחנו כאן איתך תמיד, מחכים לך.

למעלה