מה עושים ??

מה עושים ??

הבעיה שלי ...... בעצם היא לא כל כך בעייתית ולא ממש מפריעה לי לתפקד או משו אבל בכל זאת... אני בחורה די מזערית, הגובה שלי הוא 1.58 והמשקל הוא 43 זה נורא מפריע לי כשאנשים כל הזמן מעירים לי על המשקל ו"נוזפים" בי לעלות מעט ... אין לי בעיה להעלות במשקל, בסך הכל גם אני רוצה הבעיה הפשוטה היא.... שאני פשוט לא מצליחה ! ניסיתי המון דברים סקנדי שייק (זה שייק עם "אקסטרה קלוריות ושומן":) ועוד כל מיני דברים אחרים ... התייעצת גם בדיאטנית שנמצאת בקופת החולים שלי , היא נתנה לי כמה פעמים תפריט אכילה שהיה אמור לעזור לי, אבל כמות האוכל הייתה גדולה מדי, לא עמדתי בזה, אני פשוט לא יכולתי... אולי מישו או מישי כאן:), מכיר/ה את הבעיה או מכיר/ה דרך אחרת לעזור לי , אני כל- כך אשמח !!! תודה בכל אופן ו.....יום מצויין לכולם

NNC

New member
עלייה במשקל

אני מכיר שייק פרוטאיני בתוספת ויטמינים ומינרלים טבעי. נסיתי אותו בעצמי ועליתי 6-7 ק"ג תוך חודשיים. 064460077 נדיר

ווילו

New member
שייק פרוטאיני

אני ניסיתי גם עם השייק הפרוטאיני, רק כדי להתאים חזרה לשמלה מסויימת לקראת חתונה של חברה, ועד עכשיו (6 חודשים אחרי) טפו,טפו,טפו, הקש בעץ
אני עדיין במשקל שעליתי אליו. ממליצה בחום

ווילו

New member
וחוץ מיזה...

בחיים לא לנסות להעלות את כמות השומן בגוף כדי להשמין, גם כי באופן פלאי זה בד"כ לא עובד על רזים, וגם כי אם זה עובד זה נראה מגעיל!!! עדיף להעלות מסת שריר (בשר) ואז זה נראה טוב וגם נשמר.

העלאת מסת השומן.

לשומן בגוף ישנם מספר תפקידים חשובים ולכן יש גם ערך מינימלי לכמות השומן בגוף. בין תפקידיו הגנה על איברים פנימיים, השומן ממלא תפקיד חשוב במערכת העצבים (כלומר מוח) ובמערכת ההורמונלית. העלאת מסת שריר קוראת כאשר יש מספיק קלוריות שיגרמו לכך שהחלבון באמת יושקע בגדילת השריר ולא יהפוך לפחמימות. מאחר ויש לך מחסור בקלוריות הגורם לחלבון להפוך לפחמימות יש להוסיף כמות חלבון לא גדולה אבל יותר חשוב להוסיף קלוריות. ובשומן יש יותר קלוריות לגרם ולנפח מאשר כל מזון אחר. עוד בעיה היא שבקיץ קשה לאכול. בכל מיקרה את חייבת להוסיף לתזונה של קלוריות אם בשייק זה או אחר או במזון.

ווילו

New member
../images/Emo92.gif

כתבת "העלאת מסת שריר קוראת כאשר יש מספיק קלוריות שיגרמו לכך שהחלבון באמת יושקע בגדילת השריר ולא יהפוך לפחמימות" וזה מטופל בשיק הפרוטאיני. מה שהייתי מאוד שמחה אם היית יכול להסביר לי, זה הקשר בין עודף חלבון לנזק לכליות. אפילו הפניונת קטנה לאנשהו בעברית או אנגלית, תשמח אותי מאוד...

ההסבר הוא פשוט מאוד

המידע לקוח מהספרים MODERN NUTRITION בספר יש כבר הפניות למאמרים. ניתן למוצאו בסיפריות בתי חולים. ההסבר הוא די פשוט. החלבון הופך לגלוקוז וחומר רעיל(אמוניה) שעובר בכבד תהליכים שהופכים אותו למעט פחות רעיל שהוא השיתנן. המופרש דרך הכליות. כלומר אנחנו מעמיסים על הכבד והכליות חומרים רעילים נכון שכשהכול תקין העסק יעבוד יפה אבל בכמויות גדולות לאורך זמן עלולה להיווצר בעיה.

אוקיי..

קודם כל תודה רבה לכולם :) עכשיו, לגבי השייק, אני ניסיתי את הסקנדי שייק והטעם היה נוראי לצערי, זו הסיבה העיקרית שלא עמדתי בזה, אם השייק שהזכרתם הוא אחר, אני אשמח לנסות, ושוב תודה.

MY NAME IS HILA

New member
את בטוחה שזה לא תקין?

אני לא בטוחה שזה לא תקין נראה לי שזה בסדר. התייעצת עם מישהו מוסמך כמו רופא לברר אם זה תקין או לא.? אם זה תקין למה לעלות?

emonae

New member
דרך בריאה ובדוקה לעלייה במשקל!

יש לי להציע לך דרך בריאה ובדוקה לעליה במשקל , אבל לא רשמת פרט מאוד חשוב, מה גילך? חזרי אלי במייל [email protected]

למעלה