מה עושים??

ש חף

New member
מה עושים??

מאז הפרידה האחרונה עבר המון זמן כאב,התמודדתי ושיקמתי את עצמי הכי יפה שיש תמיד ידעתי שנשארו משקעים,חשבתי שעם הזמן זה יהיה יותר טוב אבל מסתבר שיש דברים שמסרבים לעזוב אותי ואני לא יודעת מה לעשות עם זה אני מרגישה בהבדל הברור - לפני זה הייתי פתוחה,מרגישה,בלי כל הפחדים,בלי חסימות הייתי מתה לחזור לזה ושהכל יהיה קל יותר אני מבולבלת נורא ובעיקר מפחדת שזה לא יעבור...

כל פרידה משאירה משקעים.

אחרי קשר אנחנו משתנים, עוצרים את עצמו כדי לא לפגע. כדי שזה יעבור תהיה צריכה לתת אמון מלא בבן זוג שתכירי, כך תשתחררי והקשר יזרום ביתר קלות, בפתיחות ותוכלו להנות מהקשר.

אני לא יודע כמה זמן את אחרי הפרידה...........

וכמובן שמה שעבד אצלי לא בהכרח יתאים לך. ב-94 למשך 9 חודשים הייתי במערכת יחסים מדהימה שלראשונה הגדירה לי בדיוק מה אני מחפש בבת זוג וכשזה הסתיים יחלפו לא פחות מארבע שנים עד שזה ממש עזב אותי ואני הנחתי לזה לשטוף דרכי לא נכנסתי ללחץ ידעתי שבסוף אמשיך הלאה ובאמת יום אחד כשיצא לי לחשוב עליה פתאום הרגשתי מין קלילות בלב,בנשימה פתאום זה לא עשה לי כלום להיזכר בה על תפחדי מהזכרונות שלך ואל תפחדי לחזור להיות מי שהיית לפני כן, אני לא מכיר אותך אבל משום מה את נראית לי בחורה חזקה מאד (גם אם קצת פגיעה כמו כולם) תעשי לי טובה רק את אל תתפרקי פה
שחף כדי שאדם לא יחזור למה שהוא היה לפני ארוע מסויים צריך לקרות לו משהו קיצוני בעיקר משהו ביכולת להאמין בזולת ובעצמך כמו שאמרתי אם זה באמת חסר לך להיות מה שהיית לדעתי זה יגיע מעצמו

ש חף

New member
מה??

מי מתפרק? אני רק אגיד שהנחתי לזה וזה מאחורי,דיברתי על על פחד שזה יקרה שוב,על חוסר ביטחון,על קושי להרגיש על תחושות שיוצאות מהקשר הקודם רק בגלל קשר חדש. אני מקווה שאני יותר מובנת עכשיו וברור לי שזה תהליך ולוקח זמן... תודה על התגובות
אתם מדהימים

קשר חדש?../images/Emo9.gif זה בהחלט הגיוני..................

שיהיו לך חששות וקצת חוסר ביטחון אחרי הקשר הקודם, תהיי רגועה ותזרמי ושיהיה לך המון המון בהצלחה

טל205

New member
בחיים הכל עובר..

יש שיר כזה לא? תשמעי,פרידות,הדבר הכי טוב בשביל להתרפא זה הזמן. כל אחד והזמן שלו לפי מד הרגש שלו... תרגישי טוב ותחייכי.

למעלה