מה עושים?

ש חף

New member
מה עושים?

יש לי מסיבה של חברה טובה,הבטחתי לבוא מוקדם לעזור והכל אממה - היום קיבלתי הזמנה למסיבה שאסור לי לפספס בדיוק באותו יום (גם חברים קרובים וגם סוג של סלב...אמורה להיות מסיבה מעולה) חשבתי לבוא לחברה ומשם לחתוך למסיבה בתל אביב חוששת מהתגובות שלה...לא רוצה לפגוע חלילה אז איך רוקדים על כל החתונות בפורים??

תסבירי לחברה שלך

שאת צריכה להיות במסיבה השניה רק כדי לא לפגוע.....ואל תעזבי מוקדם מדי.

DANAQ32

New member
אני מציעה לך...

מנסיון אישי, חברה שלי ביום הולדתי האחרון כ"כ רצתה להיות במסיבה אחרת,(הסתבר לי בדיעבד)שיצא שהיא לא "היתה" במסיבה שלי, היתה פיסית אבל כיוון שלא שיתפה אותי, הראש שלה היה כל הזמן באיך היא חותכת למסיבה השניה.. מה שקרה זה שבסוף היא היתה מגעילה ברמות... הכי טוב,לדבר עם החברה ולשקף לה את מה שאת חושבת/רוצה לעשות.. תאמרי לה שאת מגיעה למסיבה שלה כי היא חשובה ויקרה לך ותסבירי שאת חייבת להיות גם במסיבה השניה ואת תחלקי את הזמן בין המסיבות.. בהצלחה. והכי חשוב, תהני.

ש חף

New member
תודה חמודים

אין מצב שהייתי חותכת בלי להגיד לה (היא חברה יקרה,אני לא מסתירה ממנה כלום) ברור שאם לא הייתה לי מסיבה אחרת הייתי נשארת עד הסוף... אני אגיד לה היום ואני מקווה שהיא תבין ושאני ארוויח מהכל (למרות שזה יהיה טירוף של ערב...)

היי שחף אני במקומך הייתי שוקל...............

לרקוד על חתונה אחת וללכת על המסיבה של החברה הטובה שלך, משהוא בסגנון של כול הקודם זוכה ומי שהזמין אותך ראשון זוכה

למעלה