מה עושים???

נ ל ח מ ת

New member
מה עושים???

רק בורא עולם יודע עד כמה אני רוצה להתחזק. אבל מה, אני נופלת וקמה ונופלת וכבר אין לי כח לקום! מאיפה לוקחים את הכח??? אלוקים תעזור לי!

ברוכה הבאה למועדון

את הראשונה שמעלה את הנושא הכאוב הזה פה. ולצערך יש לאלוקים פון כשר כך שהוא לא יכול לעזור לך כעת.

נ ל ח מ ת

New member
איזה קבלת פנים...:)

פורום חרדי ועדיין לא העלו פה את הנושא? לא נשמע טוב.. הלואי שמישו יענה לי!

שומר 23

New member
המלצתי..

תאמצי את הניק שלך,כולנו נלחמים וקמים,את לא לבד.. לדעת לאן צועדים זה דבר שמאוד עוזר,ליצור מסלול..

שומר 23

New member
קודם כל

אין מה להתייאש, המלחמה נותנת סיפוק עצום, וכבר מקודם עמדנו על הענין של מסלול וידיעת המטרה, אם זה מובן ,אני למשל חושב שאני יודע מה תפקידי אמנם לא תמיד מצליח לבצע אבל אני יודע לאן לחזור כי זה מסלול שהוא ברור..

נ ל ח מ ת

New member
אתה מתכוון

למטרה להקים בית יהודי? להיות חרדי? מה אצלך נקרא מטרה? זה באמת נשמע חכם מה שאתה אומר לסדר את הדברים בראש ואח``כ לצעוד לפי זה, ואם נופלים אז לא מתחילים מהתחלה (כמוני..) אלא מאיפה שנפלו..

שומר 23

New member
נהנתי מהניסוח

אבל לא התכוונתי ספציפי לענין של להקים בית אלא למסלול מסוים שבו הולכים וממילא זה משליך על כל תחומי החיים וגם על צורת הבית שיקום..

מה עושים???

שנפלתי וקמתי ונפלתי וקמתי ובדיוק כשקמתי יש מישהו אחד שפשוט מחפש את הנפילות שלי והוא נהנה מזה

נ ל ח מ ת

New member
את מכירה

את אירגון צוהר? הם מ מ ש עוזרים להתחזק. עוד לא ראיתי בחיים שלי אנשים כאלה טובים כמוהם שבאמת אכפת להם מכל אחד.

חושב19

New member
שאלה טובה! אבל..

אפחד פה לא באמת יוכל לענות לך, כי כ``א והנסיונות והנפילות שלו. אבל בכללית מה שאני יכול להוסיף מנסיון, זה שקודם כל תשמחי! כן, תהיי שמחה! מהסיבה הפשוטה שכשאת מיואשת ומדוכאת קשה מאוד (או, אי אפשר!) לצאת מהמצב. אז תישאלי כמובן `לשמוח? אחרי כל הנפילות וכל מה שעשיתי?` אז התשובה היא כן! צריך לשמוח על הזכות הגדולה שנפלה בחלקינו ליפול ולקום, להלחם! על זה שאנחנו ילדים של הקב``ה.. על זה שהוא אוהב אותנו איך שאנחנו.. ויותר בצורה מעשית: לשמח תעצמינו בדברים הקטנים. סתומרת לצבור שמחה מאיזה התגברות קטנה פה ושם.. פרק תהילים בקטנה כזה.. זה נותן שמחה, זה מחבר אותנו לאבא.. ובמצב הזה כבר יותר קל לחשוב(19) ו ל ה ל ח ם !! בהצלחה לכולנו.

נ ל ח מ ת

New member
ב ד י ו ק את התשובה הזאת

חיפשתי!!!! זה גם ממש נשמע נחמד להשתדל להיות שמח, כולם אוהבים את הרעיון.. תודה לך, מקוה שאני באמת יצליח לייסם.

שומר 23

New member
יפה לך

אני מבין ששאלתך היתה תאורטית כי לפי איך שאת נותנת לכל אחד הרגשה טובה נראה שאת קמה משהו משהו ...

למעלה