מה עושים...

מה עושים...

אני לא יודעת אם זה קשור אליכם, אבל אולי תוכלו לעזור...... אני עובדת בבנק דרך חברת כ"א כבר שנה וחצי! אין לי עוד תואר, אני לומדת באו"פ והתואר קצת נגרר..... מקום העבודה שלי טוען שאין תקן להכניס אותי כעובדת בנק, אבל עכשיו עובדת נאלצת לעזוב אחרי 7 שנים ואת המעמד שלה תופסת עובדת חברת כ"א שהגיעה 4 חודשים אחרי!!! זה מאוד מקומם ואני חושבת לעזוב. אני לא היחידה שחושבת לעזוב עוד בחור שנקלט לעבודה שבועיים אחרי גם מחכה למעמד של עובד בנק, אבל שנינו מושלים. אני שוקלת לעזוב וללמוד קורס בגרפיקה ...אבל לא בטוחה שרוצה להתמחות בזה כמקצוע..... תפקידי בבנק הוא עבודה משרדית נטו - שת'אמת לא עושים הרבה..... ....

שינוי מקום עבודה

הי פורטונה הגדולה, אני מבינה מדברייך, שיש בך מקום שרוצה לעזוב מפני שאת מעוניינת להיות עובדת קבועה אך מאחר ואת לא יודעת מה לעשות אם תעזבי ,את מתלבטת. לגבי העבודה בבנק- האם את אוהבת את העבודה שלך בבנק? אם היו נותנים לך קביעות האם היית נשארת שם ? אם אינך נהנית מהעבודה, מה בכל זאת משאיר אותך שם שלא תוכלי למצוא במקום עבודה אחר? האם חשבת לנסות ולהתקבל כעובדת מן המניין בסניף אחר/ בנק אחר? האם מה שמונע מהבנק לצרף אותך לשורותיו הוא התואר שעדיין אין לך או שאין שום קשר? איזה מיומנויות או כשורים רכשת בזמן העבודה בבנק שתוכלי להשתמש בהם, להיעזר בהם, ליישם אותם בעבודה הבאה שלך? לגבי העיצוב- האם התנסית בעבר בגרפיקה? איך את מעריכה את יכולותיך הגרפיות? מה גורם לך לפקפק ברצונך לעבוד כגרפיקאית? איך היית רוצה שייראה היום יום שלך שלוש שנים מעכשיו? בהצלחה! אילת לבנון

תשובות

האם את אוהבת את העבודה שלך בבנק? העבודה שלי משרדית ובתפקיד שלי כמעט ואין עבודה! אם היו נותנים לך קביעות האם היית נשארת שם ? לא הייתי מסרבת לקבל קביעות. אם נותנים - אקח! אם אינך נהנית מהעבודה, מה בכל זאת משאיר אותך שם שלא תוכלי למצוא במקום עבודה אחר? מה שמשאיר אותי הוא - השכר (למרות שזה כ"א) השעות נוחות לי מבחינת לימודים (8 עד 16) במקומות אחרים ראיתי שעובדים עד השעה 17. האם חשבת לנסות ולהתקבל כעובדת מן המניין בסניף אחר/ בנק אחר? אני לא עובדת בסניף, התפקיד שלי לא קשור לעבודה בסניף. אני עובדת במינהלה. האם מה שמונע מהבנק לצרף אותך לשורותיו הוא התואר שעדיין אין לך או שאין שום קשר? המנהלת שלי אומרת שאין תקן ואחד הסיבות שלא מכניסים אותי היא כי אין לי תואר.... איזה מיומנויות או כשורים רכשת בזמן העבודה בבנק שתוכלי להשתמש בהם, להיעזר בהם, ליישם אותם בעבודה הבאה שלך? לימדו אותי להשתמש בתוכנה של ניהול פרוייקטים כל השאר זה עבודה משרדית רגילה.... לגבי העיצוב- האם התנסית בעבר בגרפיקה? אני יוצרת כל מיני שלטים לאירועים והודעות יצירתיות במסגרת העבודה אבל חוץ מזה לא יצא לי ממש להתנסות בגרפיקה. איך את מעריכה את יכולותיך הגרפיות? ת'אמת אני לא כ"כ יודעת לצייר, אבל אני חושבת שיש לי חוש לזה.... מה גורם לך לפקפק ברצונך לעבוד כגרפיקאית? עבודה רבה מול מחשב שעות ארוכות, עבודה ישירה מול לקוחות (לא מעוניינת) איך היית רוצה שייראה היום יום שלך שלוש שנים מעכשיו? יציבה, קבועה, עם בטחון כלכלי, שעות נוחות. מה המסקנה?

למעלה