מה עושים?

מה עושים?

כשהאבא מתערב יותר מידי כבר מפגישה ראשונה עם מי אני נפגשת, כמה, למה, איפה ניפגשת.. ומברר דברים שדי מביכים אותי כששואל אנשים, זה כבר נהיה אובססיבי ומעצבן, אני מסבירה לו שיש דברים ששואלים עם הזמן אם ממשיכים.. וכל דבר הוא חשדן וסקפטי לגבי הבחור למרות שאני מסבירה שהוא נראה בחור טוב ובררתי עליו.. הוא מתעצבן ואומר שיש הרבה בחורים שלא טובים וכו`, בתכלס הוא צודק שיש כאלה. אבל מצד שני אני מספיק גדולה להחליט בעצמי אם זה מתאים לי או לא (הרי אני אמורה לחיות איתו, ולא הוא) וזה כבר נהפך למטרד בלתי נסבל, שבא לי כבר לא להיפגש בגלל זה.. זה כולה פגישה ראשונה!! אז מה הלחץ שלו? עדיין אני בעצמי לא יודעת אם בא לי להמשיך עם הבחור.. בנוסף לכך, אבא שלי משגע אותי לצאת עם בחור מסויים שאני ממש לא רוצה אותו והוא נעול עליו ובנה עליו, נראה לי שזה בגלל זה, אבל בכל מקרה זה פשוט מ-ע-צ-ב-ן.. אני כבר לא יודעת מה לעשות.

בעייה

הסיבה לבעייתך נמצאת כבר בתוך שאלתך "אבא שלי משגע אותי לצאת עם בחור מסוים...." אם את לא יכולה להעמיד את אביך במקומו המכובד, עצתי להתייעץ עם בעל מקצוע רציני או להפנות אל אביך בעל סמכות (כלפיו) שיראה לו את הדרך הנכונה לעצמו ולבתו, באופן שלא משתמע ליותר מפן אחד. מומלץ להשתדל לא להפוך את העניין, למריבה לכל החיים, אלא לפעול בנחישות, בתבונה ובקור רוח. זהירות! ידוע על מקרים כאלו שנגמרו לא טוב, אין מקום כלל לזלזל בבעיה. בהצלחה

אין ספק שזה מתוך דאגה ואהבה.... אבל

להכריח אותה להתחתן עם אדם שהיא לא מעוניינת בו?! זה כבר טיפה מוגזם.. אתה לא חושב?

עם כל הכבוד לאבא שלך......

את מתחתנת עם הבחור!! לא הוא!!!! ולדעתי את צריכה להמשיך להחדיר לאבא שלך לשכל שאת ממש לא מעוניינת בבחור המסויים שהוא רוצה שתתחתני איתו!!! ואין על מה לדון בכלל! ושאת מספיק גדולה ובוגרת להחליט מי מוצא חן בעינייך ומי לא!! כמובן שאין צורך להוסיף שתעשי זאת בדרך ארץ, לא בחוצפה או התנפלות והתרסה.... בהצלחה!! ואל תתייאשי! יהיה בסדר!

דעתי

אין מה לעשות. תזרמי איתו ואל תנדבי יותר מידי פרטים. ואם באמת יש לו מישהו תפור בשבילך אז המצב קצת יותר קשה. אבל תבהירי שזה לא יקרה אם לא בא לך על הבחור ואז הוא ירד מהעץ

מיידאלע. אבא לא מקנא בילדה שלו. הוא

בס``ה דואג לה. בן ארבעים לבינה כתיב. אבא שלך קצת יותר מנוסה ויודע מה טוב לך. את לא חייבת לשמוע ``כל`` מה שהוא אומר אבל לפחות תקשיבי לו. אולי תחכימי? כך תרוויחי גם מצוות כיבוד אב וגם כמה עצות מועילות שאולי יהיה לך כדאי ליישם. אבא כבר בטח הספיק לשכוח כמה דברים שאת עדיין לא למדת.

kiss 18

New member
../images/Emo203.gifהזכרת לי את עצמי לרגע, כנסי...

ברגע שהוא מכריח אותך להתחתן עם אדם ש את לא מעוניינת בו, אז תאמרי לו "מה אתה מעדיף שאני אתחתן ואח"כ אתגרש?? כי זה מה שיקרה בסוף, אני לא מסוגלת לחיות איתו..." (מנסיון...) אח"כ יבוא הקטע שהוא אומר, רק אל תבואי אח"כ להתלונן... אין ספק שההורים רוצים בטובתינו בלבד, אבל לפעמים צריך להיות קשוחים איתם, ולהסביר להם שאחרי הכל אני מתחתנת, ואני (בלבד) צריכה לבחור את הבחור בשבילי, ואם אתה לא רוצה שזה יהפך אח"כ לגרושים, תן לי לבחור!! יום ניפלא לכולם!

למעלה