מה עושים.........?

MARMELAD

New member
מה עושים.........?

נניח שיש לכם ידיד. חמוד, נראה טוב, אינטילגנט. ארוניסט. ואותו ידיד יוצא לבלות אתכם במקומות של גייז, אבל תמיד חוזר הביתה לבד. ונניח - שאם מישהו שנראה טוב מתחיל איתו - הוא נורא מתבלבל מזה ולא יודע מה לעשות. ונגיד, שהאנשים היחידים שהוא מצליח להתחיל איתם הם אנשים שלא נראים טוב או מאוד צעירים (פשוט כי איתם יש יותר סיכויי הצלחה). אז מה שאני אמרתי לו זה..... תתחיל להרגע. תשתחרר. תפתח את העיניים. אתה נראה טוב והגיעהזמן שתפנים את זה. אבל זה לא ממש עזר. מה אתם הייתם עושים?

BlueCat

New member
לא שיש לי נסיון בדברים כאלה,

אבל נשחק אותה "עובדת סוציאלית" בכל זאת. אולי נסה לעזור לו להתחיל עם אחרים? אני לא מתכוון שתחזיק לו את היד תוך כדי אבל אולי "תשדך" לו מישהו? נסה לתת לו תחושה של יותר ביטחון עצמי והרגשה חופשית.

ביג דיל

New member
אולי יש דברים שאתה לא יודע

אולי הוא רוצה מישהו, והמישהו הזה תפוס כרגע, והוא מחכה? אולי יש לו סיבה אחרת שבגללה הוא חוזר הביתה לבד. אני הייתי ממליץ לא להתערב. תן לטבע ולזמן לעשות את שלהם. אם זה לא יגיע ממנו, לא כדי לדחוף אותו לתוך זה. פרה פרה (בסוף נדפוק את כל העדר)

אבא גאה

New member
כלום

לומר למישהו "תשתחרר" לא ממש ישחרר אותו. רק כשהוא ירגיש שהוא יכול להיות משוחרר הוא ישתחרר, אין בזה הגיון, זה עניין של הרגשה. בדיעבד הוא יגיד X ו-Y שיחררו אותי, אבל זה פשוט היה הזמן. צא איתו תן לו להתחיל עם המכוערים....ככה כל החתיכים ישארו לך
ויום יבוא ותמשכו בשערות האחד של השני על החתיך התורן, אני מבטיח.

זורבבל

New member
מה שאני הייתי עושה

אומר לו כל הזמן שהוא חמוד. שהוא נראה טוב. שהוא אינטילגנט. אבל כל הזמן עד שהבחור יטמיע. שום דבר לא ישתנה עד שהוא ירגיש אחרת עם עצמו. זורו

Liroy25

New member
למה הצורך בכלל לעשות משהו?

הוא ילד מספיק גדול ובוגר, וברגע שהוא ירצה משהו הוא ילמד איך להשיג אותו בעצמו. יכול להיות שנוח לו עם המצב כמו שהוא ככה.

MARMELAD

New member
זאת הבעייה.....

שהוא ילד גדול ובוגר... אבל בכל מה שקשור למערכות יחסים... ז"א, יכול להיות באמת שאני לא צריך להתערב בזה, אבל נורא מבעס אותי לראות מישהו יקר לי שלא מצליח להבין מה הוא שווה.. לפחות זאת הסיבה שבגללה אני חושב שהוא מתנהג ככה במערכות יחסים.

xanadu

New member
יכול להיות שבאמת מה שהוא צריך

זה טיפול בהלם, כלומר ילמד על עצמו בדרך השלילה. אין ברירה, הוא ילד גדול, הוא יצטרך ללמוד לבד.

למעלה