מה עושים?

א י ל ל ה

New member
מה עושים?

ביתי סיפרה לי במקלחת השבוע שביתה של אשת אביה משחקת איתה ב"להניק", לשאלתי מהו המשחק היא ענתה שהיא נוגעת בה באיברים מוצנעיים. אבא שלה קיבל ממני מייד טלפון, הוא אמר שישוחח עם אשתו בנושא..ביקשתי לקבל הסבר לפני יום ג' היום בו היא ישנה אצלהם... סיכמנו בהמשך שביתי לא ישנה עם אותה ילדה לבד בחדר ושהמקלחות יופרדו. אמש ב21:30 אני מקבלת שיחה ביתי בת 3 בוכה ברקע לאחר מכן אותה ילדה לצורך העניין א' לוקחת את הטלפון ואמרת לי שביתי לא רוצה לישון לבד, והאם אני מסכימה שהיא תישן איתה... ביקשתי לדבר עם אבי ביתי, הוא אמר לי שהילדה בוכה ולא מסכימה לישון לבד...והוא העביר אותי לאישתו שפתחה כך " אני לא מבינה? הבת שלי אונסת את הבת שלך?" אני: שלום גם לך. לא צריך ללכת לתסריט כזה קיצוני, סיכמנו שיש שם התנהגות לא ראויה ואנחנו מנסים להציב מחסומים כמה שיותר רחוק כדי שזה לא ישנה.. היא:" את מנסה לשלוט על הבת שלך באמצעות שלט רחוק, זה בלתי אפשרי גם אני לא שולטת על ילדי כשהם אצל הגרוש שלי" אני:" אני לא מנסה לשלוט, אין שום קשר. אני בטוחה שאם האירוע היה הפוך את היית מציבה את אותם כללים" היא:"הבת שלי מכחישה, היא אומרת שהיא רק ישבה עליה" אני:" אם יורשה לי להוסיף.. זה לא יותר מידי חינוכי שאתם שולחים את הילדה בת 5 לשאול אותי אם הבת שלי יכולה לישון איתה לבד, כאילו אתם מסכימים, אבל אני הרעה...זו מטרה משותפת לשלושתנו, לא?" היא:"תקשיבי אילה מתוקה, אני מספיק מבוגרת, ומרה יש לי גם את ילדיי שלי שאני מחנכחת כך שאני לא צריכה שאיזה ילדה (אני כאילו..) תסביר לי ותגיד לי מה חינוכי, אני מצפה ממך לקצת דרך ארץ,בשורות טובות". ניתוק אני: פה פעור. מה הלאה?
 

touti

New member
וואו, זה מה שהולך להיות בבוא העת אצלנו?

אני חושבת שהכי טוב זה לדבר עם הילדה ולהגיד שיש דברים שהם לא צנועים ולא משחקים בהם. ואם האחות החורגת תרצה לשחק צריך לשחק ולשמור על הצניעות וכו'.
 

גלמור32

New member
עדיף לא להכניס גורמים נוספים.....

איללה שלום מנסיוני זה די נורמאלי בכאלה גילאים ובסך הכל מדובר בבנות כך שאת צריכה לשים את הדברים בפרופורציה. ובנוסף אם את רוצה תבדקי את העניין עם איש מקצוע. לגבי השיחה עם אישתו של בעלך לשעבר אני מציעה לך לעשות מה שאני עשיתי וזאת כדי לא להגיע למצב של טלפון שבור ולעלות על שרטונים לא מוכרים 1 לכבד את האשה השניה- אבל אין שום צורך כי תנהלי עמה שיחה כלשהיא כשאת מדברת עם ה-X שלך דברי עליה בכבוד - אבל זהו לא מעבר, את אינך חייבת לה דבר ! ואם בעלך לשעבר מעביר לה את הטלפון תבקשי ממנה כי הוא יתקשר אחר כך או שאת תתקשרי מאוחר יותר 2 עדיף גם כי תבהירי את הדבר ל -X כי את מאוד מכבדת את אשתו החדשה וכי את שמחה ומקווה כי טוב לו אך מעבר לזה את לא מעוניינת לדבר עמה בכל הקשור לחינוך הילדים המשותפים שלכם, ושלא יעביר את הטלפון אליה כשהוא לא יכול לענות או לתת יחס באותו רגע. לגבי הבת שלך כשאת מצפה מבעלך שיעשה את שביקשת כדאי שתבדקי כי בתך מודעת להשלכות של מה שביקשת. אל תכניסי אותו לפינות שהוא לא יכול להתמודד - אם בתך רגילה לישון עם בתה עדיף כי תכיני את בתך לכך לפני שהיא הולכת לשם ותסבירי לה גם למה. לגבי בתו החורגת של בעלך לשעבר - תבקשי ממנו כי ידבר עם הילדה ושיגיד לה כי זה לא צנוע - (שלא ישתמש במילה אסור) וכי זה מפריע לילדה הצעירה - אין צורך מעבר לזה בעתיד תמשיכי לעקוב ולדבר עם בתך ולראות לאן הרוח נושבת ולשים אצבע על הדופק בהצלחה גלמור
 
למעלה