מה עושים?

haniela17

New member
מה עושים?

היי כולם מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא, מצטערת מראש. רציתי לשאול אם לכם יש איזו דרך להציע לי להתמודד עם מה שנקרא "לב שבור" או יותר נכון במקרה שלי, מרוסק. מישהו שאהבתי כל כך (!) במשך שנה וחצי די הבהיר לי (לא חס וחלילה במילים ברורות כמו שהיתי רוצה, אלא בעקיפין בצורה די מגעילה) שהוא לא רוצה שום קשר אליי בערך. הוא פשוט עשה משהו שאני מאמינה שהוא ידע את התוצאות שלו מראש ובמטרה להתרחק ממני. בכל אופן זה מישהו שאני אוהבת ברמות שאני לא יכולה להסביר לכם במילים ולא ארצה להישמע קיטשית כזו אבל בוא נגיד אוהבת מאד. מה שכן כמו שאמרתי, הוא התרחק ממני ואני עכשיו צריכה להיות בלעדיו ובלי כל קשר איתו. וזה פשוט כואב כל כך. כמה שאני משתדלת לא לחשוב עליו עדיין כל דבר מזכיר לי אותו, כל שיר כמעט, כל דבר הכי קטן מזכיר לי אותו ואז שוב כואב לי. (כמו שאמרתי היינו בקשר שנה וחצי והיינו מאד קרובים ככה שיש מספיק דברים שיזכירו לי אותו, אפילו שאני מאד מנסה להתרחק ממה שמזכיר אותו) . חשבתי שיעבור הזמן וזה ייעלם, אבל זה לא עוד בחור שאחרי כמה זמן נהיה זיכרון נחמד, זה פשוט הבחור שלי. אהבתי (ועוד אוהבת..) אותו כמו באגדות פשוט. וגם הוא, לתקופה מסוימת.. אבל עכשיו כנראה שלא. מה עושים כדי לשכוח או להמשיך הלאה..?

תגובה

נסי לעסוק יותר בדברים שאת אוהבת ומענינים אותך, וגם לחשוב עליהם, ואז תאהבי את עצמך ולא תהיי תלויה בו.

אני דיי מבינה אותך.

ראי, זה בהחלט לא יהיה פשוט מעכשיו. את צריכה המון כוח. השאלה אם יש לך אותו.. תמצאי אותו.. ולא, אם תאהבי את עצמך ותעסקי בדברייך זה לא אומר שתכחי אותו.. התהליך הוא איטי.. קחי בחשבון שזה יהיה קשה ותמיד הוא ישאר אצלך בלב ברמה מסוימת, ככה זה.. אי אפשר פשוט "לשכוח ממנו ולהמשיך הלאה".. במיוחד אחרי תקופה כה ארוכה.. זה הטבע! אני מציעה לך להפסיק לחשוב עליו , להסתכל קדימה לחייך והכי חשוב להיות כל הזמן אופטימית!! האהבה הגדולה השניה שלך לא תבוא כ"כ מהר.. אבל זה יקרה.. יש כמה אנשים שמתאימים לכל בן אדם בעולם הזה ואם לא הוא, יש אחר.. ובמיוחד, תשתדלי אל תפתחי ציפיות רבות מדי! כי אז יבואו אכזבות פי שניים גדולות מקווה שעזרתי.

אני יודעת שעצב זה משהו ארוך ומתמשך

וקשה להתפוגג אבל לחיות איתו בשלום זו לא קלישאה אלא אופציה להשלים עם כאב ולנסות לעשות את זה רך יותר זו הדרך לעבור את זה כי זו תקופה אני מבטיחה לך אני אישית מאמינה שכל מה שאנחנו עוברים זה בשביל לדעת מה הדבר הטוב בשבילנו באמת וכדי שנדע לזהות אותו כשיגיע תתעודדי זה לא הסוף

למעלה