מה עושים?...

מה עושים?... ../images/Emo7.gif

מה עושים כשמאוהבים במישהו שעבר לקצה השני של העולם?... ולא אני לא יכולה לעבור לשם מסיבות כאלו ואחרות.. עלת דפנה.

Yaniv-DC

New member
זאת הסיבה שאני בארה"ב...

האהבה שלי עברה לארה"ב לפני שנה וחודש, גם אני מסיבות כאלו ואחרות לא יכולתי לעבור, אבל אחרי שבועיים הגעתי למסקנה שזה הקשר של החיים שלי ועברתי גם. היי, זה עדיין עובד...

carolin

New member
כנ"ל

אם רוצים הכל אפשרי. אני גם פה מאותה סיבה ,תדעי לך שהיו לי המון סיבות לא להגיע לכאן אבל בסוף סמכתי אך ורק על עצמי!!! עדיין יש בעיות אבל שכולם יחכו לי בסיבוב אלו החיים שלי crolin

Sharon_1

New member
למה אתה לא הולך לבית כנסת ב -

בוורלי הילס, יש פו"פ ביום שישי פעם בחודש, יהודים, לאו דווקא ישראליים. וברור שזה לא השם המפורש...

הצעדן

New member
גם חוץ מזה יש ימבה פעילות לפו"פ

מטעם הקהילה היהודית. מה לא עושים כדי לעצור את ההתבוללות...

אני מצאתי את ../images/Emo23.gif חיי באל-איי

תמיד הרגשתי שמעבר לים אני אמצא את אשר מחפשת נפשי ואכן לא טעיתי עזבתי חבר אשר גרנו ביחד ודיברנו על חתונה , עבודה מסודרת, חיים שלמים ויצאתי למסע חיי...

אבל אתם לא מבינים... ../images/Emo7.gif

או שאתם כן ולא ירדתם לסוף דעתי... הלב שלי נמצא בצד השני של העולם אחרי ים תיכון ויבשת אירופה, אחרי האוקיינוס, ביבשת אמריקה... ואני פה בישראל הקטנה, סובלת, וזה כי הוא שם ואני פה... למישהו יש הצעות?..
עלת דפנה.

הצעדן

New member
אני מבין אבל חוץ מלנסוע

אין הרבה שאפשר להציע. רק
חם ומעודד מתוך המאגר הסודי של הצעדן.

צעדן

אני יודעת
אם רק יכולתי להיות שם עכשיו...
ותודה על החיבוק. עלת דפנה.

../images/Emo7.gif

צעדן עכשיו הוא שבר לי את הלב...
הוא אמר שהוא מחפש מישהי אחרת...
איך הוא יכל לעשות לי את זה?
עלת דפנה.

כשלא מסתדר ממשיכים אלאה....

זה סימן 2 שזה אומר שאולי זה לא אהבה וזו רק אשליה.... אני מציעה לך לעבור אלאה... כדי שלא תהיי עצובה תלמדי את עצמך לשכוח ולטפס לשלב הבא.... אולי לחפש אהבות יותר קרובות....

הצעדן

New member
יאללה ביי

לא, אל תעשי לו סצנה לא, זה לא כדאי... אם זה גמור, תאמרי לבחור: אמרת שדי, אז יאללה ביי ותודה לאריאל הורוביץ המשחרר אהבות קודמות והנה מצורף עוד
אחד לאשמורת השלישית.

זה כ"כ קשה ../images/Emo7.gif

אבל אני מצטרפת לפזמון של השיר שהצעדן החמוד שלח לך : אם זה גמור תאמרי לבחור: אמרת שבדי אז יאללה ביי תבכי, תצרחי, תשמעי מוסיקה שקטה ועצובה ולבסוף כשלא ישארו יותר דמעות תאספי את השברים לאט ובזהירות בלי תנועות חדות כדי שלא להיפצע וכך תקחי יום יום כמו שהוא...
אני מצרפת לך
ישר מה-

למעלה