מה עושים..?

sivosh

New member
מה עושים..? ../images/Emo7.gif

היום זה יום הנישואין של ההורים, אמא לקחה יום חופש-אמרה שהיא זקוקה לזה. אבל היא לא העלתה שום דבר שקשור להיום. גם אני וגם אחיות שלי לא יודעת אם לדבר, להגיד משהו? אני בטוחה שקשה לה, והיא אף פעם לא מראה את זה. ולצערי אני כל אחה"צ לא יהיה-קורס התרעננות נהיגה ואני לא יוכל להיות איתה קצת. וגם אחיות שלי לא יכולות להגיע. אוף קשה.........

eshkolit32

New member
היי סיווש

אני מאמינה שאמא שלך לא רוצה להכאיב לך ולאחיות שלך ולכן לא משתפת אתכן במה שעובר עליה היום. אם את מרגישה שאת רוצה לומר לה משהו היתי ממליצה לך כן להגיד לה, גם אם זאת בסה"כ שיחת טלפון קצרה. את יכולה לומר לה שלמרות שהיא לא אומרת כלום את יודעת שקשה לה ביום הזה, ושאת מאד מבינה אותה ושגם לך אבא שלך חסר. ואם זה נראה לך נכון את יכולה גם לומר לה שהיא לא לבד ושאת אוהבת אותה. אני מאמינה גדולה במילים שנראות "קטנות" או מעטות, גם אם הן לא נאמרות פנים מול פנים. זה יכול לתת לבן אדם תחושה טובה שדואגים לו ורגישים כלפיו.

sivosh

New member
עבר בסדר :)

כשחזרתי בערב האבתי לה איזה שוקולד שהיא אוהבת, ורק אמרתי לה שתמיד יהיה לה טעם מתוק בפה ובלב. סה"כ מותשת ועייפה נראה לי אחרי כוכב נולד אני הולכת לישון

A GIFT OF LOVE

New member
/tapuzforum/images/emo8.gif

לא ידעתי ששוקולד יכול לפתור כל כך הרבה בעיות.. אצלי הוא נאכל הרבה מתוך תסכול...

eshkolit32

New member
מכירה את זה

תדעי לך שהוא הרבה יותר טעים כשהוא נאכל כשמרגישים טוב....אבל כמובן שזה תלוי באיזה מצב אנחנו נמצאים.

sivosh

New member
שוקולוד הוא תרופה לכל דבר

עצב,שמחה,כעס, שמחה, קיטורים,להשתיק ילדים כל מה שאת רוצה שוקולד פותר :)

A GIFT OF LOVE

New member
רק

שהוא פיתרון זמני... אח"כ הוא משאיר טעם מר ועודף מיותר במשקל....

למעלה