מה עושים

דנית26

New member
מה עושים../images/Emo4.gif

בוקר טוב מהרהרת לעצמי... שלא מיציתי את כל האפשרויות, הייתי אמורה לקבוע תור לרופא שלי (מומחה לפריון)להתייעץ אם לעשות שוב הזרעה או ללכת ל IVF . פתאום הוא יצא לחופש!!! הלך לי עוד חודש.... לא יודעת אם כדאי ללכת לפרטי או לחכות לו עד שיחזור?? מה כדאי???? יחסית אני מרגישה בסדר איתו, אמנם אולי זה לא ממש מדד לקבוע כי עשינו רק 2 הזרעות. עוד לא הלכנו להתייעץ אפילו עם מומחה לפריון הגבר..יש לי תחושה שאני סומכת על הרופא שלי יותר מדיי ( כי אמר שאין טעם ולדעתו אין סיכוי לשיפור הזרע אצלו) וזה גורם לי להיות די פסיבית ולתת לזמן לעבור...ויקרה מה שיקרה... בהזדמנות זו מישהי פעם המליצה שם שם מומחה לפריון גבר..לא זוכרת את שמו אז אם מישהי יודעת אשמח תודה

לי חן

New member
דנית, יש מומחה

לפריון הגבר שעובד באסותא באופן פרטי ובתל השומר קוראים לו דר´ מדג´ר הוא טוב ברמה המקצועית, אבל יכול להיות לפעמים גם לא כל-כך סימפטי, אבל בגלל שמדובר כרגע בבדיקות בלבד, זה לא צריך למנוע ממכם ללכת אליו... בכל אופן, שיהיה
בהמשך
לי חן

דנית26

New member
../images/Emo51.gif מכל ה../images/Emo23.gif

רק אם למישהי יש טלפון במקרה שאוכל לקבוע תור כבר היום????? אם לא, אני אסתכל בבית בספר מכבי.

דנית...

הרופא יצא לחופש ארוך? כי אם את מרגישה בסדר איתו, לדעתי, למה שלא תמשיכי עם אותו רופא, נכון, אין כמו הפסד של עוד חודש...הנורא מכל.. אבל בינתיים תסיימי עם כל השאר (כמו שאמרת רופא לפריון הגבר) ובינתיים הרופא יחזור מהחופש.. מקווה רק לטוב.. מכל ה-
ד.

shira p

New member
אני חושבת

שכדאי לחך ללכת לרופא פרטי, הייתי בדיוק באותה סיטואציה, טיפול שנכשל ורופא שבדיוק יצא לחופש והייתי מאוד מרוצה ממנו לאחר התלבטות קשה (אך קצרה כי לא היה לי זמן), החלטתי שאני לא מוותרת על החודש, והלכתי לרופא פרטי, ואני ממש ממש מאושרת! לפי דעתי שווה כל גרוש, וגם עם רופא פרטי אין את הבעיה של לצאת לחופש, כי הוא משאיר רופא במקומו אם את רוצה עוד פרטים, אשמח לתת לך בכל מקרה שיהיה המון המון בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות שזה יהיה הטיפול האחרון

למעלה