מה עושים

effigy

New member
מה עושים../images/Emo35.gif

מה עושים כשהיא מרוגזת נורא
מה עושים כשהיא אומרת שהיא בוכה
מה עושים כשכל כך רוצים לעזור, אבל לא יכולים
מה עושים כשהיא אומרת שמישהו אחר גרם לה לבכות
מה עושים כשמרגישים שבעצם אתה גרמת לזה
מה עושים כשהיא אמרה לך היום שגרמת לה רגשות אשם ועכשיו היא אומרת שהיא לא בוכה באשמתך
מה עושים כשהיא אומרת שהיא חרא של בנאדם
מה עושים שיודעים שתרמתם לא מעט להרגשה הזאת
מה עושים כשהיא טוענת שמישהו אחר עשה לה את זה בדיוק אחרי שאתה עשית משהו שיכל לפגוע בה
מה עושים כשהיא לא נותנת לך לעזור
מה עושים עם החוסר אונים המתמשך הזה שהתחיל מאז שהכרני
מה עושים

De-Panther

New member
אויש שאלות קשות ועם כל אחת זה משתנה

כולם מרגישים ככה זה תלוי מה אתה עשית זה תלוי איך עשית זה תלוי אם זה באמת מישהו אחר שגרם לה לכך נסה לבר איתה לשכנע אותה לדבר איתך דבר איתה בטלפון ולא במחשב קול של בנאדם עוזר יותר מאשר מילים במחשב הכי חשוב אל תוותר

cutie pooh

New member
ושוב אני אחזור ואומר, זה לא בגללך!!

אמרתי לך מה ולמה, אז תפסיק להאשים את עצמך כי זה ממש לא בגללך

מיטללל

New member
אולי תספרו לנו מה קרה

ומה גורם לה להרגיש כל כך רע.. ונחשוב איך אפשר לשפר את המצב ובמה ואיך אתה יכול לתמוך בה?

effigy

New member
ומה עושים כשמגלים שאתה באמת אחת

הסיבות לזה שהיא עצובה
ומה עושים כשהלב מתרסק לרסיסים
אה? מה אז עושים
ומה עושים עם אכזבה חמישית
אכזבה חדשה
לא אותה דחייה מוכרת, משהו חדש, משהו שנגרם כי לא ידעו להפסיק בזמן
מה עושים עם האכזבה הזאת

מיטללל

New member
וואו. ../images/Emo10.gif

קצת מוזר להגיב לך שאני יודעת שגם היא קוראת את ההודעות, אני חושבת שאתם צריכים לנסות לפתור את זה לבד. והעובדה שהאנשים פה עורבו פועלת נגדכם. ממה שהבנתי מההודעה הראשונית שלה, מאוד אכפת לך ממך. טבעי שהיא עדיין לא מרגישה שהיא "אוהבת" אתך. אני חושבת שהלחץ פה לא מתאים... תפגשו, תמשיכו להכיר אחד את השניה, ואז תפתחו את הקשר שהכי מתאים לכם..... אתם לא צריכים להאשיםאחד את השניה. אין פה עניין של אשמה. תנו לעצמכם זמן. במקרה הכי "גרוע" תרוויחו ידיד\ה טוב.. שגם זה משהו שאסור לזלזל בו.

De-Panther

New member
בזמן האחרון אני מגלה כל פעם מחדש...

כמה שידיד זה דבר חשוב בכל מקרה... מאוחר כדאי שכולם ילכו לישון(וישאירו את מיטל לבד ללילה אחד
)

effigy

New member
בכייף הייתה הופך אותה לידידה

או אפילו הייתי שאר איתה בקשר זוגי, אלמילא היא שיקרהלי, היא איבדה את אמונתי

nutmeg

New member
אופרת סבון?

effigy ו-cutie כל מה שיש לי לומר לכם הוא שכל קשת הרגשות היא לגיטימית בכל קשר. מותר להעלב, מותר להפגע, מותר לבכות, מותר להתרגז, מותר הכל... אבל הכי חשוב זה ללמוד משהו מכל דראמה. משהו על עצמכם, משהו אחר על השני, ומשהו על היכולת שלכם לעבד דברים שאתם עוברים עכשיו כ-"ביחד" ולא כ"לבד". עברתם דרמה אחת? יופי! יהיו עוד... מה חשבתם? השאלה היא לא "מה עושים" אלא "איך מספרים לבן/בת הזוג מהם הצרכים הרגשיים שלי בלי דראמות אלא במילים". יאללה לדבר!

idanyd

New member
מה עושים../images/Emo35.gif

מה עושים כשחושפים את כל הקלפים על ההתחלה בפני כולם? מה עושים כשאנשים זרים יודעים מה אתם מרגישים, לפני שבן/בת-הזוג יודעים? מה עושים כשמעדיפים לפתוח דיון ברשת, מאשר לברר את המצב ביניכם תחילה? מה עושים כשמגלים את האמת כתובה בדף אינטרנט, במקום שהיא תגיד אותה בפנים? לדעתי - מפסיקים לחיות את חיי האהבה ברשת. צריכים קודם לבסס את מערך-היחסים ביניכם, לפני שתהפכו אותו לציבורי. כן, אני יודע שיש התלהבות רבה בתחילה, ונורא רוצים לשתף את כולם בהרגשה המצויינת הזו, בכל המחשבות שרצות בראש, בתכניות שנבנות בלי קשר אם אתה רוצה או לא. אבל צריך לדעת להתאפק, ולדעת שיש עוד דרכים לראות את המצב חוץ מהדרך שלך. ראינו את זה אצל אורן ומעיין, שגם להם היה סיפור די דומה (ואם אנחנו כבר כאן, לאן נעלמה הילדה לאחרונה?). אז הנה, אמרת לה שאתה אוהב אותה, והיא, כנראה ע"מ שלא לפגוע ברגשותיך, אמרה לך גם, ואחרי שהיחסים "יצאו לאור" כבר היה לה מאוד קשה לחזור בה. וככל שעובר הזמן, יותר קשה להגיד את האמת, במיוחד כשמדובר באדם שיקר לך (ואני בטוח שאתה עדיין יקר לה). זה נאגר בפנים, עד שזה מתפרץ, והיא במשבר כי היא לא יודעת מה לעשות, ואתה פגוע כי אתה מרגיש שהיא שיקרה לך, ושניכם לא במצב מעודד כרגע. אז מה עושים עם זה? אני לא יודע. יש דברים שלא היו אמורים לקרות. יש דברים שהיו אמורים, אבל משהו בהם נדפק בדרך. אפשר לראות את זה כעוד שלב בדרך להתבגרות, ואני מבטיח לך שאכזבות רבות עוד נכונות לך בהמשך. אני לא יודע אם זה מנחם אותך או לא, אבל ככה זה. תזכור שמה שלא הורג, מחשל (ומה שכן הורג - מחשל את אמא. אבל זה לפורום אחר).

nutmeg

New member
מה עושים?

העיקר שתלמד להבא. אבל את זה אתה עושה ועוד איך... חוצמזה - אינמלשות.

miss tamborin

New member
הילדה כאן.

בניק שונה אם לא הבנת את זה עדיין..
ואמרת בדיוק מה שאני רציתי להגיד ככה שאין לי ממש מה להוסיף. אה כן, וזה ממש ממש לא לעיניין להגיד לא את האמת על גבי פורום ולא אחד על אחד... מעיין

De-Panther

New member
דווקא אני חשבתי שמעיין כותבת יותר..

ממני בזמן האחרון מוזר... ואני כבר למדתי לקח מכל הסיפור הזה
אסור לדבר על זה יותר מידיי עם כולם כי אז מתחילים לזבל לך את השכל לשנות את הדעות שלך המוח שלך עובד על זה שעות נוספות אתה מרגיש פגיע יותר צריך ללמוד את האיזון בכל דבר מה שלא הורג - מחשלילנד

למעלה