מה עושים

mich78

New member
מה עושים ../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

למה אני אמורה לשלם על שירות שאני לא מקבלת ועוד בגלל פאק שלהם
עקב מעבר הדירה, ניסיתי להעביר את הכבלים והנט (מחוברת דרכם) נמסר לי שיש בעיה של תשתית ולא בטוח שיהיה אפשרות להתחבר להקפיא את המנוי של הצפיה בכבלים אני יכולה, אך עלי לשלם על הנט
מה גם מנוי הצפיה מסתיים ואני מחוייבת להתחבר שוב לצפיה ע"מ לקבל שירות לנט ... מה ששכחו להזכיר בזמן ההתחברות .. שורה תחתונה לחכות ולראות אם יש אפשרות להתחבר לכבלים ואז ידעו מה לעשות בינתיים אני אמורה לשלם רגיל [
]

Benjamin Turner

New member
לא כל כך הבנתי... תוכלי להרחיב?

א. למה אי אפשר לבדוק כבר עכשיו אם יש שם תשתית? ב. למה את לא יכולה לנתק את שני המנויים ולהתחבר שוב בדירה החדשה לכשתדעי שיש תשתית? באופן כללי, מנסיוני כנציגת שירות לקוחות וגם כלקוחה נודניקית, "הוט שלום" "שלום, אני מבקשת לשוחח עם מנהל מוקד שירות הלקוחות" או לחילופין "שלום, אני מבקשת להתנתק לאלתר משירותיכם" אמורים לפתור את הבעיה

mich78

New member
לנתק כבר יעלה יותר

כרגע לא ברור מה קורה אדע יותר פרטים בימים הקורבים מה שבטוח אני לא אשלם מה שלא צריך

Benjamin Turner

New member
אבל *הם* לא רואים זאת כך

מבחינתם את שווה יותר כלקוחה
הבהירי להם הבהר היטב שאת מעדיפה לשלם את דמי הניתוק מאשר להישאר בחברה שלא נותנת לך שירות ראוי, ואם הנציג עדיין מפגין חוסר אכפתיות, בקשי לשוחח עם מנהל (ואם הוא לא עוזר-עם המנהל שמעליו. לרוב יעבירו אותך בתחילה לאחראי משמרת, תפקיד ניהולי זוטר שמעליו יש עוד מספר דרגות במוקד שירות לקוחות ממוצע). אם כלים כל הקיצין תמיד אפשר לאיים בתביעה
(מתוך הנחה שלא חתמת על התחייבות שלא תעברי דירה במשך תקופת המנוי שלך בכבלים, ושזו לא בעיה שלך אם אין בדירה החדשה תשתית-אספקת תשתית היא מתוקף תפקידם ועל זה את משלמת להם, במיוחד בכל הנוגע לאינטרנט).

mich78

New member
עשיתי ברור עם בזק

ושם נאמר שאת השירות אני עדיין מקבלת החוזה עם yes אמור לכלול עם הנט צפיה רק שכרגע אין תשתית ומנוי הצפיה מסתיים בעוד כחודש .... היום אעשה עימם ברור נוסף בנושא כרגע יהיה חיבור לנט אך לא לצפיה בyes תודה

mich78

New member
../images/Emo122.gif מעבר דירה זה כאב ראש ../images/Emo70.gif

מי אמר שזה כיף ונחמד

מעבר דירה זה לא נחמד

המעבר עצמו הוא תמיד די טרטור, עם האריזה, וההעברה, והסידור של הדברים. זה רק כשהכל מסודר ונעים אז זה כבר כיף. אני מסכימה עם בנג'י - זה נשמע לי כמו התגלחות על הזקן שלך העניין עם הלבדוק אם יש תשתית - תתעקשי בעניין הזה, ואולי תוכלו להגיע לאיזשהו הסדר.

למעלה