מה עושים???

PHINIX 7

New member
מה עושים??? ../images/Emo10.gif

עוד מעט אני ניגש למבחני הבגרות ובשבועות האחרונים ישנם הרבה מאוד מבחנים שאני צריך לעשות, במבחן בלשון האחרון היו לי הרבה מאוד טיקים אבל ממש הרבה, הטיקים שלי דורשים ממני להעיף את הראש ועד שאני חוזר למשפט לוקח לפחות 10 שניות וכשעובדים על משפט מסויים ומנסים להתרכז זה ממש נורא, ובלתי אפשרי, אחרי שעה וחצי שבהם לא הצלחתי אפילו לעבוד על משפט אחד (כנראה שהלחץ גרם לטיקים שגרמו ללחץ שגרם לטיקים וכך הלאה) נתתי למורה את המבחן והיא הייתה בהלם מזה שלא עניתי אפילו על שאלה אחת ואני הייתי מאוכזב מכיוון שהתכוננתי הרבה זמן והכל ירד לתימיון וזה עשה לי מצב רוח ממש ממש נורא, וקיבלתי 0!.. יש איזו תרופה שאפשר לקחת לפני מבחן שתוריד את הטיקים אבל לא תגרום לתשישות ותשאיר אותי מרוכז? ואם לא אז מה אני יכול לעשות???

sun shan

New member
הידעת?

שהטוארט מוכרת במשרד החינוך, ויש הקלות לתלמידים עם טוראט?!!! למשל הארכת זמן, ובחינות בחדר נפרד,ולי למשל בגלל שאני מתקה לכתוב בשבועות האחרונים בגלל הטיקים, יש לי גם בחינות בעל פה! אתה יכול לעשות איבחון ולקבל הקלות המותאמות לך!

PHINIX 7

New member
לשני ../images/Emo39.gif

אני ידעתי על ההקלות אבל לא ידעתי שטוראט מוכר במשרד החינוך.. תודה רבה..

הלנה

New member
PHINIX - תכתוב למיקי אברמוביץ

היא אחראית במשרד החינוך (מחוז מרכז) על הטוראט והיא בודאי יכולה לתת לך המלצות ומידע הכי מהימן על הנושא. הבן שלי אמנם ביסודי, והוא גם לקוי למידה .אבל כשניגשתי למחנכת עם ה"סיפור" על הטוראט היא מיד פנתה ליועצת והוא קיבל תעודה התאמות (ביקשו פה פעם לא לקרא לזה הקלות).

lati1

New member
../images/Emo12.gifאני לא מבינה, לפי מה שאני

יודעת, אנשים עם טורט (למשל)יכולים לקבל הקלות במבחנים וכן מבחנים בע"פ. מדוע אתה לא דורש את זה? אין סיבה שתיכשל במבחנים בגלל ההתרגשות שלך, זה אבסורד!!!!

PHINIX 7

New member
יש לי..

אבל בגדול ההקלות לא עוזרות לטוראט במיוחד או לפחות לא במצב שלי, אני יודע לכתוב מצויין כך שאני לא צריך בחינה בעל פה, ובשתי הבחינות יקרה אותו מצב שאני מרוב טיקים אשכח לחלוטין את החוט מחשבה.. הערכת זמן לעומת זאת יכולה לעזור ואתן צודקות ואני צריך לבקש את זה.. באמת תודה על הכל - רועי...

mickya

New member
לרועי בענין הבחינות

רועי היקר, כל הכבוד לך על הנחישות להתמודד. אשמח מאד לסייע לך. אנא עדכן אותי באיזה בית ספר אתה לומד והענין יטופל. אני בטוחה שכאשר תהיה לך האפשרות להערכת זמן תהיה יותר רגוע. סביר להניח שהיות ואתה שולט בחומר יתכן ולא תנצל זכות זו. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

למעלה