מה עושים? ../images/Emo10.gif
היה לי ידיד, שהחשבתי כידיד טוב, והוא החשיב אותי כידידה טובה שלו. היינו ידידים מאז התיכון, ועברו מאז כמה שנים טובות
לפני כשנה הוא התחיל לצאת עם מישהי, והפ נהיו זוג. כבר מההתחלה היה ברור שזה הולך להיות רציני. למרות שאני מאוד לא אוהבת את הבחורה, שמחתי בשביו מכל הלב - תמיד קצת דאגנו לו שלא ימצא מישהי. הוא בחור מקסים, אבל נראה דיי רע.. בכל אופן, בחודשים הראשוןנים לא ראינו ולא שמענו מהם כמעט, וקיבלנו את זה בהבנה - בכל זאת לשניהם זה היה קשר ראשון, וזה עדיין בגדר שלב ההתחלה וההתלהבות. אבל אחרי חצי שנה התחיל להיות ברור שזה לא ישתנה. הם לא טרחו להפגש עם אף אחד, וגם כשהם באו לאירועים הם לא שמו לב לאף אחד אחר... לדוגמא, הזמנתי פעם את כולם אלי והם הגיעו ראשונים, התיישבו מולי והתחילו להתמזמז במרץ. היה לי מאוד לא נעים, כי א. איזו מין התנהגות זו?! ו - ב. לא היה אף אחד אחר שיכלתי לפחות לדבר איתו. פתחתי את הנושא מול הידיד, אמרתי לו שאני מרגישה שהוא כבר לא מתעניין בי והוא התנצל, נראה המום, והבטיח לשנות זאת. חשוב להדגיש שהוא לא יודע שאני לא מחבבת את החברה שלו - כי הוא לא צריך לדעת את זה. העיקר שהוא אוהב אותה. בינתיים הם יחד כבר שנה. בחצי השנה האחרונה, לאחר השיחה שלנו, כלום לא השתנה ואפילו ההיפך - הוא התקשר אלי שלוש פעמים, וזאת תמיד כדי לבקש ממני טובות. אני הקפדתי להתקשר בחגים, קניתי לו מתנה שהוא מאוד רצה ליום ההולדת, וכו´. ביום ההולדת שלי, לפני כמה שבועות, הוא התקשר. הוא לא רצה להפגש, והוא כמובן לא טרח לקנות לי מתנה או משהו כזה (זו לא חמדנות, זה העקרון שבדבר). הייתי כ"כ פגועה שפשוט התפרצתי עליו, אמרתי לו שנמאס לי שהוא רוצה ממני רק טובות, ושככה לא מתנהגים. הוא ישר תקף חזרה ואמר שאני גם ככה, ואז ציינתי שאני התקשרתי שבוע לפני כן לאחל לו שנה טובה. בשלב זה הוא אמר שהוא מצטער שככה אני מרגישה (מה מרגישה?!?! אלו העובדות!) וניתק לי בפנים, ביומולת שלי. מאז לא דיברנו, ואני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני באמת שמחה שיש לו חברה, ומצד שני אני לא מבינה למה זה שיש לו חברה אומר שאסור שיהיו לו קשרים עם שאר העולם. אני לא יכולה לשנות אותו, אבל חבל לי שהוא פוגע באחרים - ובעקיפין גם בעצמו! מה עושים? מורגאן
היה לי ידיד, שהחשבתי כידיד טוב, והוא החשיב אותי כידידה טובה שלו. היינו ידידים מאז התיכון, ועברו מאז כמה שנים טובות