מה עושים שאוהבים

NUSH23

New member
מה עושים שאוהבים

מהשואו הראשון שלו מפתיחת הפה הראשונה מהיופי הראשון המבט הכל בו יפה כל כך רציתי להכיר לגעת לאהוב איך אני יכול להגיע למלך הזה ? כתובת מייל אישית שיש להראל ? מפגש כלשהו ? אני אומנם בן 27 אבל הוא מדהים!

זה אתה בתמונה? ו..כנס..

תראה ת'אמת.. זה ממש נעים לשמוע! באמת כולנו כאן מעריכים כל מעריץ ומעריצה! הלכת להופעת בכורה?מתכוון ללכת? אמרו שהיה מדהים! באמת מומלץ בחום ללכת! ודרך להגיע אליו ת'אמת אין לי אבל יש כתובת לכתוב לו מכתב אני לא בטוחה שמגיע תשאל כאן בנות ששלחו אני לא שלחתי עדיין! אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות

NUSH23

New member
חח כן ברור שזה אני בתמונה

ובקשר להופעה של הראל אני מאוד רוצה ללכת אני צריך למשוך את אחד החברים שלי :) קצת יהיה מוזר לשבת עם 500 בנות 12 שצועקות אבל אני אוהב את הראל הוא מקסים אותי אולי אלך לחולון, שזה כרגע הכי קרוב אלי..

לאו14

New member
תתפלא..../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

לא כל המעריצות של הרבה פאקצות בנות 12.. רובן מדהימות וממש לא כמו שכולם חושבים.. אני יודעת שאתה לא התכוונת לכולם כשאמרת את זה..אבללל בכל אופן..לך להופעה שלו..להנות..אתה בטוח תהנה אזזזז... כמה צרחות כבר בטח שמעת בחיים..אזז..תתגבר

אתם באמת דומים:))

ו..האמת אני עדיין אל הלתכי אני מחכה שיגיע לירושלים, אני גם צריכה למשוך איתי מישהו חחח.. אני מקווה שתהנה בהופעה ותספר לנו איך היה:))

למעלה