מה עושים ?! שאוהבים ?!

hanid

New member
מה עושים ?! שאוהבים ?!

מה עושים שאוהבים מישהו כל כך ? שאתם חושבים שאתם ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהבים אותו אבל בעיה אחת...הוא לא אוהב אותך ת`אמת הוא לא ממש ידיד טוב שלך ? אז מה עושים ? אין ברירה אלא לרדת מאותו ילד אז זהו כאן מתחילה הבעיה שלי 1. אני לא רוצה לרדת ממנו 2. אני לא יכולה לרדת ממנו הוא בשיכבה שלי ואפילו עם יש חופש הוא גר קרוב אליי מה אתם הייתם עושים במצב כזה כי אני מרגישה שאני אוהבת אותו עד השמיםםםםםםם עם לא יותר אני מקווה מאוווד שאתם יכולים לענות לי על השאלות שלי ואני ישמחחחחח חקבל תשובות מבנים...לראות מה עם חושבים הרי גם להם יש דעה...אבל גם מבנות..תודה.

Mind_Thief

New member
גם אני עובר תופעה דומה ולדעתי...

תעשי כמוני, תחכי עוד שנתים או מה שזה לא יהיה כשיגמר ביצפר ואז כבר לא תהיה לך בעיה לשכוח....

V. Ghost

New member
למי לא לדעתי אין טעם לחכות.

אני חושב שאין טעם לשבת בחיבוק ידיים,תחבקי אותו במקום סתם נוט סו פאסט תיגשי אליו ותני לענינים לזרום הלאה קחי גם את העצות של האחרים למעלה אני מאשר לך;-) Visible Ghost

e-shfiyut

New member
גם זאת שיטה (-;

אבל לדעתי לא משהו... למרות שנראה לי שבמקרי שלי 9 או 12 שנים... זה לא ישנה הרבה... אני יתגבר על זה בסוף

אל תהרסי את הידידות...

רוב הסיכויים שהיא תהרס... אני מציע לך לחשוב טוב ולראות אם את מעדיפה ידיד לכל החיים או חבר שרוב הסיכויים שתיפרדו אחרי כמה שנים. (אני במקומך הייתי מעדיף להשאיר את הידידות)

goldy

New member
עצה מבן: תגשי אליו ותדברי איתו. את

תתחילי איתו! אל תצהירי על האהבה שלך ברגע שאתם מדברים אלא תבחני אותה טוב טוב. אולי יש לו ידידה? או חברה? אולי הוא בכלל לא שם לכיוון שלך? סתם דברי איתו, אבל אל תבהי בו סתם, אחרת זה יהיה שקוף מדיי. (לאחרים, לא לו) תנסי לברר מה הוא חושב עלייך. אל תשלחי שליחים, אלא דברי איתו בעצמך! תתאמני מול המראה או משהו אם יש צורך. דווחי על התקדמותך.

yad

New member
רק תביני דבר אחד

ברגע שדבר כזה יוצא. אז נגמרה הידידות. או לפחות היא לא תהיה כמו שהיא הייתה. תעשי את זה. למרות זאת. חפיף. ידידים באים והולכים. וגם ככה, למרות שמתח מיני זה כיף, את יודעת.

yaeli_16

New member
אני מאוהבת....

קראתי פה איזה קטע קודם- אני לא זוכרת איך קוראים לזאת שרשמה אותו אבל די הזדהתי. גם אני מאוהבת . אני בת 16 ב יא` ויש לי אחד בכתה שאני דלוקה עליו כבר די הרבה זמן ואני כמעט בטוחה שהוא גם היה דלוק עליי בסוף שנה שעברה הוא נתן לי רמזים וגם לחברות שלי ואפילו השנה לפני איזה שבועים עשבנו כל החברה בכתה והוא פשוט הסתכל עליי כל הזמן ובהתחלה שיחקתי אותה שאני לא רואה שהוא מסתכל ואז ש``שמתי לב`` שהוא מסתכל אז ישר התחלתי להתנהג כמו איזו פוסטמה והקטע זה שרק איתו אני מתנהגת ככה- כאילו אני ממש בלחץ שאני לידו ואין לי על מה לדבר איתו לעומת עם בנים אחרים אני יכולה לדבר שעות. בקיצר הבעיה שלי זה שאני גם נחשבת לנורא אבל נורא סנובית מה שלא ממש נכון- כאילו אני פשוט שונאת צביעות אז יש אנשים שאני רואה שהם צבועים ואני פשוט מתעלמת מהם ובגלל זה יצא לי שם של סנובית ובגלל זה יש אנשים שפוחדים להתקרב אליי לפעמים ולמרות שזה שאני דלוקה עליו יש לו בטחון ענקי והוא ממש חברמן כזה ומדבר עם כולם ממני הוא מעלם לפעמים כי הוא לא יודע איך אני אגיב-(יש לי לפעמים כריזות ואני אוהבת לעשות הצגות ...)..... אני מנסה ל``הגמל`` מהסנוביות ולהיות יותר נחמדה אל כולם ובמיוחד אליו כמובן וזה פשוט לא יוצא לי..... טוב אז אני יודעת שזה היה ארוך מאוד אבל אני באמת מקווה שתוכלו לעזור לי.....

V. Ghost

New member
תרדי אל העם...תדמית.....

אני אולי אעלה נושא נוסף שמתקשר וזו תדמית-בקשר לסנוביזם או לכל תדמית אחרת תנסי ניסיון אני עשיתי את זה בעבר קצת שינוי תדמית אז תתענייני במשהו חדש,באותו בחור ,אבל עניין אחר תחליפי בגדים,תסרוקת,אולי קצת חברות תסתובבי בין אחרות קצת ? תתחילי לעשות קצת בלגנים,בקיצור תנסי לגלם דמות אחרת אולי תאהבי אותה ואם לא -תמשיכי הלאה,סעי למנזרים בהודו אופס קצת קצת הגזמתי -------------- בקשר אליי פעם היתה לי תדמית של הילד הטוב,הקצת חלש,נמוך וכך הלאה בינתיים גבהתי התחזקתי בלי להגזים אני נחשב מהחזקים ,גובה ממוצע,יש לי אפילו תדמית של בריון-לא ממש אבל בערך אף אחד לא מתעסק איתי,שקט עדיין נשארתי את הסגנון לבוש החלפתי קצת יותר מודרניים,יוקרתיים אבל עדיין ספורטיבי וגם נהייתה לי תדמית בקרב החברים הטובים של מעין לץ וגם של מעין רוח,אפילו כמה בגלל משחק כדורעף התחילו לקרוא לי הרוצח ועוד כינויים אחרים אולי בהמשך אספר עוד קצת אז תנסי לשנות תדמית בשיטות שלך אני בטוח שתאהבי את השינוי לפחות באותו יום Visible Ghost

למה שתרד אל העם???

שתרד רק לבחור הזה... :) אני מסטול....הההההההוווווווווווווווווווווווווו

Mind_Thief

New member
הזדהות אנשים, הזדהות....

אני בטוח שמלא אנשים מזדהים איתך, בניהם גם אני...הרי איך אפשר שלא? לכל אחד זה קרה, ואם לא זה יקרה, או שבדיוק עכשיו הוא מנסה להבין למה...בכל מקרה, התכוונתי למשהו אחד וגלשתי לנושא אחר, יש לי תאוריה שלמה, די קצרה, ואולי לאנשים אחרים שהם לא אני ברורה מאליו לגבי עניין ההתעלמות הזאת אז אם את או מישהו אחר מעוניין לשמוע שיפנה אלי בדואר או איציק....

nettakush

New member
בקשר לתדמית...

אם זה כ``כ מפריע לך תשני תדמית. גם לי יש תדמית של סנובית בחוגים מסוימים. בשביל לשבור תדמית כזו לא צריך לעשות הרבה- חיוכים לאנשים סתם ככה. שלום בבוקר. לא צריך הרבה- מניסיון. אני ניסיתי לשנות תדמית אחרי שיחה נוקבת עם ידי קרוב. במידה מסוימת זה הצליח, לגבי האנשים שרציתי שזה ישתנה. כלומר, האנשים שחשוב לי שיראו שאני לא באמת כ``כ סנובית כמו שאני נראית (ואני סנובית במידה מסוימת) ידעו את זה. והשאר- שיקפצו לי. לא מעניין אותי מה חושב עליי העולם. רק החברים שלי חשובים. בקשר לאותו בחור- אם הוא שווה את זה אז לכי עליו. תעשי את את הצעד הראשון. אם הוא יגיד לך לא מה יקרה? אז תהיי מובכת קצת ומהר מאוד זה יעבור. אם אני לא טועה ציינת שאת בי``א- עוד קצת יותר משנה וחצי תסיימי ביצפר וסביר להניח שבקקושי תראי אותו אם בכלל. זה גם עשוי להוות מוטיבציה ללכת על זה- אם לא תלכי על זה עכשיו ותמשיכי לשקשק- הזמן הולך ואוזל ועדיף לנסות עכשיו לפני שלא יהיו לך צ`אנסים יותר ותחשבי מה היה אם. (מניסיון). מקווה שעזרתי ולו במעט. בהצלחה

אנחנו

New member
סנובית?את?...

טוב עם כתבת לנו הגולשים אז לא נראה לי שאת סנובית. חוץ מזה אם חושבים שאת סנובית יש סיכוי שאת גם יפה כי רוב הסנוביות יפות וחוץ מזה אם את רוצה עזרה תקראי מה שרשמתי להיא אם אותה הבעיה... ליאור - 16

e-shfiyut

New member
לירן קצת טיפשה...

אני הייתי במצב דיי דומה רק שעברו כבר 9 שנים ועדיין לא עשיתי שום דבר בנושא... אני לא יודעת למה... אז כנראה אני לא הבן-אדם המתאים לתת עצות בעניין... אולי זה נבע ממחסור בזמן... מי יודע? אני.

פלומפי

New member
אני בעד הגישה הישירה

את המשחקים השארנו בארגז החול. קחי קצת אומץ ותדברי איתו. הידיעה טובה יותר מכל תשובה שהיא. אם הוא יגיד לך כן אז את תיהי מבסוטית עד השמיםםםםםםםםםם ואם לא אז תבכי קצת, תשימי עליו קצוץ ותמשיכי הלאה. לפחות תדעי...:)! ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

nettakush

New member
אם את כ``כ רוצה אותו

לכי על זה. אני יכולה לספר לך על מספר מקרים שבהם רציתי בנים. על חלקם ויתרתי מראש ועל חלקם החלטתי שאני לא מוותרת. אחד או שניים מאלו שהלכתי עליהם אכן לא רצו שומדבר. אבל לפחות ניסיתי ואני יודעת שניסיתי וזה מספק אותי. הרבה יותר קל לדעת שניסית ולא הלך מאשר שלא ניסית ואולי כן היה יכול להיות משהו. ובמקרה הפחות גרוע- יהיה לך קצת כיף איתו- אפילו לזמן קצר ואז זה ייגמר. יותר טוב מכלום...

אנחנו

New member
כשאוהבים...

טוב שאלת...אז הנה התשובה כל אחד אוהב בצורה אחרת, באופן אחר, ובכמות אחרת אבל זה לא תשובה על איך אוהבים אלא על מה עושים שאוהבים אז הנה התשובה: קודם כל צריך לגשת לבחור לדבר איתו, רצוי מאוד להצחיק אותו ולראות איך הוא מגיב ואיך הוא מסתכל עלייך. אחרי שקיבלת תמונה פחות או יותר ברורה צריך פשוט להגיד לו היי,ביי, לדבר איתו קצת, לשאול שאלות על לימודים או משהו אחר שהוא טוב בו וכד` אבל כדי שהוא יאהב אותך חזרה את צריכה להביך אותו קצת ז``א שכאשר אני מובך אני גם צוחק. ואיך תביכי אותו תנסי לדבר איתו קצת על אהבה, יחסי מין, וכאלה... למרות שזה פשוט להגיד בתאוריה וקשה לביצוע בשטח... אני מאחל לך בהצלחה תניסי ותכתבי אם הצליח או לא... ליאור - 16

למעלה