מה עושים עם

המבשלת

New member
מה עושים עם

ילד שלא מוכן להכניס כלום לפה , מהבוקר אכל רק חצי בורקס פרוס דקה של מלפפון וצהריים קציצה וזהו . פירות לא רוצה וכלום וגם אתמול ככה היה כריך בבוקר צהריים בקושי קציצה וחצי ת"א ובערה בורקס תורקי עם גבינה וזית בבית וזהו גם עוגת גבינה לא הסכים. רגע הילד בן 6 לפני עליה לכתה א' אני רק חושבת איך הוא יחזיק מעמד לסחוב את הילקוט והם יש טעם ללכת לרופא כי רוב הזמן רבים ומנסים לגוון עם הארוחות. נכון אומרים תעזבי אותו והוא יאכל אבל זה לא עובד איך אני אמא יכולה לוותר .. תודה על ההקשבה חג שמח

אילנית12

New member
תשובה

גם אצלי אותה בעיה, אבל תשאלי אותו מה הוא אוהב. תשבו ביחד ותכינו רשימה. בקשר לילקוט,אין צורך לסחוב,יש היום עגלות. אצלי עולה לכיתה ב,ועדיין לא מצליח לסחוב תיק.

המבשלת

New member
תודה על התגובה סוף סוף...

חרי יום שלם בלי אוכל הוא התיישב ואכל חביתה מלפפון שלם חצי כריך עם גבינה לבנה ו2 משולשי גבינה . ואז הוא אמר שבאמת הוא היה מאוד מאוד מאוד ( ואפילו הוסיף עוד כמה מאודים) רעב. מקווה שאולי הוא למד מהלקח , אני תמיד שואלת ומקפידה להכין מה שהילדים אוהבים לפעמים אנחנו אוכלים לפי הרצונות שלהם רק כדי שהם יאכלו בלי בעיה מקווה שלא יהיו עוד ימים כאלו. בקשר לילקוט עם העגלה אני לא מרוצה ראיתי כאשר הגדול (10) היה בכיתה א' איך העגלה "דופקת" את הרגליים וקשה לעלות למוניות כדי להגיע הביתה. כאשר נגיע לבעיה ננסה לפתור אותה בינתיים תודה

למעלה