מה עושים עם תקציב כזה גדול???

Amishan

New member
מה עושים עם תקציב כזה גדול???

היי, עונה שלישית עם ברסה , ואני שואל את עצמי - מה עושים עם 366 מיליון דולר תקציב?! את מי לקנות? כמה? האם לבזבז את כולו? או רובו? או חלקו? או ממש מעט ממנו (יחסית)? אני לא רוצה לעשות טעויות... אשמח לעזרה, תודה! עמית.

sok777

New member
היי

היה לי עם בארסה איזה 200 מיליון ליש"ט להוצאות.... ממשיכים כרגיל. אם יש שחקני הרכב לא ראויים אז קונים שחקן הרכב, אם המחליפים כבר גרועים מדי אבל שחקן ההרכב שלהם טוב מביאים מישהו בינוני. עדיין אל תגזים עם הכספים.

DrBall20

New member
אל תקשיב לסער! גם אם יתנו לו את אגוארו ב15

מיליון הוא יגיד שזה עובר את הגבול של ה10 מיליון והוא לא קונה שחקנים בכזה מחיר..
אני מציע שתתפרע, תקנה את הכי טובים מכל מקום, רונאלדו, פיגו, זידאן, בקהאם, רוברטו קרלוס וראול! ככה תגיע ממש רחוק.. אהה רגע, מצלצל לי מוכר.. |סטגדש| עכשיו ברצינות, כמו שהוא אמר לך בהודעה מעלי, אם יש שחקן הרכב שלא משחק טוב תחליף אותו, אם יש לך חור על הספסל תתקן אותו וזה הכל. תנסה אולי להחתים מאמנים יותר טובים או משהו.. אבל זה הכל אין יותר מדי מה לעשות איתו..

תקנה מה שאתה רוצה

אל תדאג, לבארסה יש הכנסה גבוה וקשה לי להאמין שתגיע למשבר כלכלי, וגם אם כן אז אתה יכול למכור שחקן או שתיים... טיפ חשוב אחד שאני יכול לתת לך- אל תבנה סגל רחב יותר מידי, אל תגיע למצב שיש לך שחקנים מהטופ העולמי שאין להם מקום גם על הספסל, זה סתם יפגע בקבוצה.

למעלה