מה עושים עם רצון?

הרה48

New member
כינוייך בהחלט מעיד...

הכל נכון, רק בדרך כלל אוהבת לתת סיכוי, יש בי רצון להבין ולהתחשב עד הגבול בו אני חשה שזהו, עד שאני חשה שזה פוגע בי ולא יכולה לחיות עם זה, כדי שלא אתחרט על החלטתי בעתיד, שעשיתי וניסיתי. חן חן על ההבנה וההתיחסות הרצינית.

המלצה אחת

רק המלצה אחת אתן לך , הסיכוי שהוא יעזוב את אישתו כמעט ואפסי וזאת אני אומרת מתוך נסיון אישי ומצב דומה מאוד לשלך גם אני עזבתי את בעלי לטובת גבר נשוי אחר למרות כל ההבטחות שלו שיעזוב את הבית שאותי הוא רוצה למרות הכל!! תיזכרי דבר אחד הכל הבטחות הכל רצונות אבל יש פער גדול מאוד בין דיבורים למעשים המלצה חמה לא לבנות על זה לחלוטין צריכה עצה אני כאן

לידיעתך..

בניגוד למצבך, כתבה הגברת כי היא נפרדה מבעלה לא בגלל הגבר שהיא איתו בקשר אזי המלצתך נטולת בסיס שיפוטי מתאים

יתכן

יתכן שאתה צודק אך לדעתי יש את השפעה מהערכת היחסים הנוספת, לא יעזור ככה זה כאשר מצאת משהו טוב בחוץ בבית הופך להיות רע תאמין לי זה רק מנסיון...

נכון, אבל

דברייך נכונים אבל,בד"כ אם לא תמיד, החיפוש בחוץ נובע מהחוסר בבית. ההחלטה אם לעזוב או לשבור מערכת קיימת היא עניין אישי, ואני חושב שהבעיה שלך היתה שעזבת בשביל מישהו ולא בשביל עצמך. אם 2 האנשים כלומר "המישהו" ו"העצמך" מתחברים יחד, אז זה יכול להיות טוב ומוצלח. אם הדברים תלויים זה בזה, הסיכוי לכשלון הוא גדול ומדברייך אני מבין שכך קרה לך.

הרה48

New member
גם דבריך נכונים

לקחתי בחשבון גם את הדברים שלך ותוכל לקרוא בהרחבה בתגובתי לאיש המערות הנפלא. וגם לך תודה.

אף אחד לא חולק על הניסיון שלך

בהחלט ידועים מצבים כפי שכנראה עברת בנסיונך אך כאמור ענה לך שובר הגלים שלענין הרה , אין לכך משמעות אבל בכל זאת ברצוני להסב את תשומת לבך לכך שמן הסתם בודאי ישנם מיקרים שמערכת היחסים הנוספת לא השפיעה על מה שקורה בבית. ומן הסתם גם מיקרים ששני בני הזוג עזבו את הבית אחד למען השני וחיים להם באושר כך שלכל מטבע שני פנים. אני לא מדברת מהניסיון שלי אבל אולי למדתי מנסיונם של רבים שעברו כאן בפורום.

למעלה