מה עושים עם מעסיק שמעכב מסמכים לחל"ד-במכוון?

3קטנה

New member
מה עושים עם מעסיק שמעכב מסמכים לחל"ד-במכוון?

אוף, הילדה כבר כמעט בת חודש, ובעבודה שלי מתחמקים ממני כל הזמן בעניין החלק שלהם בטפסים. ניסיתי מיילים, ניסיתי טלפונים, עונים לי בלקוניות שהעניין בטיפול ומנתקים. למיילים לא עונים. כשאני מתקשרת מהמספר שלי שהם מכירים הם מסננים, עונים לי רק כשמתקשרת מחסוי. אני יודעת שזה נעשה במכוון ,כי היחסים עכורים מאוד והם כנראה "נוקמים" בי עכשיו על הקונץ שעשיתי להם בכך שנכנסתי להריון
עצות, מישהי/ו?

נתנאלה2

New member
להגיע פיזית (שיש מי שיחתום)

ופשוט לא לזוז עד שמסימים למלא את המסמך אך..............מעצבן אותי לקרוא דברים כאלה!

זהב33

New member
להגיע לעבודה

כשמי שצריך למלא את הטפסים נמצא..בלי להודיע לו שאת מגיעה ופשוט לא ללכת עד שהוא ממלא ןתחכי גם אם יקח שעה זה לא משהו מסובך למלות מעצבן מאוד

3קטנה

New member
הבחורה שעושה הנה"ח לא יושבת במשרד

היא עצמאית, ונאמר לי שהיא צריכה להוציא תדפיס מהמחשב כך שגם אם אני אתפוס אותה במשרד היא לא תוכל לעזור לי ובכל מקרה היא הרי מקבלת הוראות מלמעלה - מעוזרת מנכ"ל ומנכ"ל - וברור שהם מאחורי כל הסיפור הזה. הקשר שלי הוא עם עוזרת המנכל והיא זאת שמסננת/מנתקת לי.

יופיופ6

New member
אולי שבעלך יתקשר לשם?

או מישהו אחר במקומך? שיבקש לדבר עם המנהל או עם מי שאחראי ויבקש בצורה יפה אך תקיפה למלא את הטפסים. וזהו.

26may

New member
לערב אולי עו"ד חבר

להגיד שהוא מטפל בתיק שלכם ואפילו קצת לאיים אם צריך

חן123

New member
לשלוח מכתב בדואר רשום

לא ממש תהיה להם ברירה. עכשיו השאלה מה לכתוב במכתב...

אוף איזה חוסר פרגון!!!../images/Emo46.gif

איך מרגיז אותי לשמוע כאלה דברים. כאילו שאנחנו נכנסות להריון כדי לדפוק את מקום העבודה בכוונה, או לעשות רע לבוס/ית. אסור למעסיק לעכב לך תשלום או למנוע ממך זכויות. אני לא הייתי חוזרת לעבוד בכזה מקום. מגעילים!

במקום העבודה שלי, תמיד מקבלים את הטפסים

של החל"ד כחודש וחצי-חודשיים לאחר תחילת החל"ד. ההסבר - סגירת חודש וכד'. ועיצה יותר מעשית - תבררי בביטוח לאומי אם את יכולה להגיש תלושי משכורת במקום.

למעלה