מה עושים עם ה

limooor

New member
מה עושים עם ה../images/Emo84.gif

בר ביקש ביצה לארוחת ערב,הכנתי לו חביתה סלט וגבינה אבל שבאתי להגיש לו הוא התחיל לבכות והצביע על הצ'ריוס ודחף את המלחת הפעם הבאתי לו צ'יריוס אבל מה עושים כזה יקרה שוב?? לזרוק את האוכל? להתעקש שיוכל את מה שהכנתי??

תאכלי את זה את!../images/Emo67.gif

אני לא בעד להכריח (אלא אם כן זה משהו שנחוץ ביותר, כמו תרופה למשל)

limooor

New member
אני ממזמן גמרתי עם "דאיטת חבלים"

אני בדאיטה אמיתית (אתמול לא נחשב חחחחח) לא רוצה לזרוק אוכל

lulyK

New member
היה גם צ'יריוס על השולחן?

בעקרון אני נגד להכריח, מצד שני - הוא ביקש במיוחד, אז שיאכל לפחות כמה ביסים. אמא זה לא מלצרית.

limooor

New member
לא הצ'ריוס על המקרר

זה הקטע שהוא בקש ביצה ולא היה מוכן לגעת אפילו
נראה לי שהחיים האמתיים מתחילים לא???

lulyK

New member
בעיקר נראה לי שזה הזמן

להסתיר את הצ'יריוס......

אני הייתי עושה ככה

מסבירה לו יפה שאמא הכינה כי הוא ביקש ומתנה את אכילת הציריוס באכילת כמה ביסים לפחות מהביצה...אין ביסים מהביצה אין צ'יריוס

תוספת קטנה

אני לא חושבת שזה נכון להרגיל ילד שאמא זה תוכנית כבקשתך... אז נכון גם אני לא בעד להכריח אבל אם הוא ביקש והוא רוצה ציריוס פתאום...אין בעיה...כמה ביסים לפחות מהביצה ואחכ ציריוס...לדעתי זאת ההתחלה לחינוך של הצבת גבולות

limooor

New member
קל להגיד ../images/Emo4.gif

ניסתי שיוכל אבל הוא דחף את הצלחת והתחיל לבכות מודה שלא עמדתי בהיסטריה של הבכי למרות שנסתי להיות חזקה ולהתעקש

ברור שקל להגיד../images/Emo140.gif

אבל זה מה שאני מתכוונת לעשות כשיבוא הזמן... ואני לא מתכוונת לוותר לה מהסיבה הפשוטה...הם ממזרים קטנים וקולטים ציק צאק איפה נקודת החולשה ועושים שימוש מאוד טוב ויעיל בנקודה הזאת... אז לדעתי להכין לו ביצה ואז שהוא יסרב לאכול כי פתאום בא לו ציריוס זה פתח נהדר לשיגועים על אמא כל ארוחה...

galizoe

New member
../images/Emo45.gif אני איתך

אבל קודם, בן כמה הילד? מזה שהוא יודע לבקש ביצה אני מסיקה שלפחות לקראת שנתיים? בהחלט אפשרי כבר להרגיל אותו לעמוד מאחורי הבחירות שלו. היה לי אותו סיפור עם בתי, שמבקשת משהו ואחרי שהכנתי היא לא אכלה ורצתה משהו אחר... (באמת בסביבות גיל שנתיים) וכשזה נהיה טרטור לשם טרטור הודעתי לה שזה מה שהיא ביקשה ואין משהו אחר. היו כמה ימים קשים (היא עקשנית לפחות כמוני) בהם סירבה לאכול, הגיע זמן שינה ואז נזכרה שהיא רעבה וחיממתי לה את ארוחת הערב וזה עבר לה כמעט לגמרי. אני מדגישה: לא הלכתי איתה ראש בראש מההתחלה, רק כשראיתי שזה הפך אצלה למשחק, לטרטר את אמא, כמה כיף... בהתחלה ניסיתי לזרום איתה, לתת לה מה שביקשה... וגם היום, כשזה לא טרטור אלא רק לפעמים, קורה, משנים את הדעה, אין לי בעיה להחליף חלק מהארוחה...

כן ברור אפשר וצריך להיות גמישים

אבל יש גבול...ולדעתי יש פה גם מקרה של בדיקת גבולות...

limooor

New member
בר בן שנה ו9

מדבר מילים ולא משפטיםאבל יודע לבטא את עצמו יופי ומאוד מובן .... זה פעם ראשונה שזה קורה תמיד הוא אוכל יפה מה שאני מכינה אבל לאחרונה הוא ניהיה עקשן מאוד הכל מלווה בבכי ,והשתטחות ל הרצפה בכל דבר יש ימים בבוקר שהוא קם עם בכי לא רוצה להתלבש לא רוצה לעלות לאוטו ויש ימים שהוא נסיך (הוא תמיד נסיך כן) כמו היום בבוקר קם בחיוך התלבשנו הדגענו למעון בשער הוא אומר לי: אמא ביי ביי (הוא רוצה להכנס לבד חחחח נכנסנו לכיתה הביא לי נשיקה עשה לי ביי ביי

galizoe

New member
פעם ראשונה - תפרגני לו.

רק שימי עין שלא יהפוך להרגל... ד"א, מאחר ו(אני מקווה) שהוא כבר מזמן ישן - מה עשית בסוף?

dan iel g

New member
אחותי, בפעם הבאה תקראי לי, בר לא

יאכל, אני אדאג לחסל...

limooor

New member
בטח....עם גוף כמו שלך...

את מרשה לעצמך....... חחחחחח אחותי התגעגעתי להזמין מגש פיצה???

למעלה