מה עושים עם ה"חלושס"...?

פיצהלה

New member
מה עושים עם ה"חלושס"...?

התחלתי שבוע שמיני, הבחילות עוד איתי אבל די התרגלתי, מה שמשגע אותי מלבד העייפות זה העובדה שאני לא יכולה לאכול כלום בגלל הבחילות ואני חיה באופן עקרוני כבר שבועיים על פירות, או מקסימום פרוסת לחם חי עם טיפ-טיפה גבינה. ואני מרגישה כמו סמרטוט, כל הזמן חלשה, ומחוסרת אנרגיה. הרופא נתן לי כדורי ויטמינים, אבל זה לא ממש עוזר. לא בא לי להיות מאלה שההריון הופך למחלה אבל אני כל הזמן מרגישה רע. למישהי יש עצה טובה?

אפרת12

New member
כן - לנוח... ../images/Emo1.gif

כל ה"מחקרים" שלנו מורים על זה שאין אפשרות להילחם בחולשה והעייפות של תחילץ ההריון. אז - "תזרמי עם זה"... מה רע - לפרגן לעצמך קצת יותר שעות במיטה
או הרבה יותר (16 שעות שינה, למשל...)

גליתב78

New member
יהיה בסדר../images/Emo41.gif

אל תדאגי, זה לא יהיה ככה עוד הרבה זמן, בקרוב תתחילי לאכול יותר ממה שאת רוצה. לי לא היו בחילות והקאות אז אני לא ממש מתחברת למה שאת מרגישה אבל אני יודעת שאת יכולה אפילו להשתמש בפרמין נגד בחילות. תרגישי טוב.

אמברון

New member
לנוח ולחכות שזה יעבור

אני הייתי מכוסחת לחלוטין במהלך השליש הראשון (בחילות, עייפות, חולשה - מה לא?). תוסיפי למשוואה זאטוט בן שנתיים = קיבלת חצי בן אדם... אני יכולה רק לעודד אותך ולהגיד שלרוב זה עובר. צריך טיפ טיפת סבלנות, המון מנוחה, לשתות הרבה ולתחזק את הגוף. תרגישי טוב.

ילדונט

New member
לנוח

קיצצתי בממוצע כשלוש שעות עבודה ביום, והלכתי לישון כל יום בשמונה וחצי. לא שהרגשתי טוב, אבל הרגשתי פחות רע משהרגשתי לפני הקיצוץ. העייפות תעבור עם הזמן. אני בשבוע 12, ועכשיו ממש היא מתחילה טיפונת לעבור.

1tempUser

New member
בדיוק מה שעובר לי עכשיו בראש

אני בשבוע שישי. אני לא יודעת אם יש לי בחילות בדיוק אבל זו תחושה כזו לא כ"כ טובה ועייפות רבה ... והשעה סה"כ 11:30 ויש לי הרבה עבודה ואני בטח לא יכולה ללכת הביתה לנוח ...

לנוח הרבה הרבה

בהריון של מוריה הייתי חוזרת מהעבודה ישר למיטה. הבעיה היא בהריון הזה, כשאני חוזרת מהעבודה יש לי ילדה שצריך לתת לה תשומת לב, אז מה שעושים זה פשוט ללכת לישון מוקדם. ובע"ה זה יעבור לקראת השליש השני.

טלטל11

New member
גמאני גמאני...../images/Emo5.gif

בחילות לא ממש, אבל עייפות שזה פשוט נורא. סופרת את הדקות בעבודה עד שאני יכולה לעוף הביתה... אין לי כוח לשום דבר ולאף אחד ורק מפנטזת על
... אוף, שזה יעבור כבר...

cookie1

New member
רק עוד כמה שבועות....

תנוחי מתי שאת רק יכולה זה עובר בבת אחת בסביבות שבוע 13 תתנחמי בעובדה שבתחילת ההריון מורידים כמה קילו, וזה טוב לעתיד

אילת25

New member
../images/Emo24.gifהייתי בדיוק במצב שלך

חשבתי שבחיים אני לא אחזור לעצמי, ועכשיו אני בשבוע 16 וחזר לי התיאבון בגדול
אני כל הזמן רעבה, גם שניה אחרי שאני גומרת לאכול
אז אני חושבת שאין לך מה לדאוג.

פיצהלה

New member
תודה על ההבנה

מי האמין יום אחד שאתפלל שיחזור לי התיאבון... שיהיה לכולנו בקלות, ושיעבור כבר החלק הזה, מעייף להיות עייפים כל הזמן... תודה!

מושית מ

New member
אני מכירה את זה

גם לי היו בחילות נוראיות, הקאות וצרבות לא יכולתי לאכול כלום! המילה אוכל עוררה בי צמרמורת אבל בשבוע 12 פתאום הרגשתי יותר טוב לאט לאט חוזר התאבון ובשבוע 15 כבר ממש ממש חזר לי התאבון עברו הבחילות ההקאות והצרבות. מה שאפשר לעזור זה לנוח ואם לא בא לך לאכול לא חייבים אל תדאגי התאבון יחזור עוד כמה שבועות רק תקפידי לשתות והרבה.

למעלה