מה עושים עם השיער?

מה עושים עם השיער?

הבת שלי מתולתלת, תיספורת מאוד יפה אבל מה, השיער קשה לסירוק. קשה לה להגיע עם המסרק/מברשת עד לחלק האחורי התחתון, היא לא מוכנה שאני אסרק אותה ונוצרות לה שם רסטות שפעם בכמה זמן כשאני כן מסרקת לה - זה גורר בכי וכאב עז. מה עושים? מסתפרים? חופפים עם קרמים ומסכות ומסרקים אותה כל יום?משאירים עם רסטות? זה מעורר אצל שתינו אמוציות מיותרות לחלוטין.

מכירה את זה מקרוב

ליואב שלי יש שיער מתולתל וארוך, כל יום אני חופפת לו עם שמפו ואחר כך עם מרכך ומסרקת אותו,זה מציק לו מכאיב לו אבל אין ברירה, הרסטות האלו שנוצרות בשיער לא מועילות, תסרקי אותה כל יום אחרי שתמרחי לה מרכך זה פחות יכאב,אם היא תתנגד תגידי לה שתצרכי לספר אותה,אני חושבת שלבנות זה יותר מפריע אם מאיימים עליהן בתספורת לא? אני ממזמן רציתי לספר את יואב אבל בעלי מתנגד הוא אוהב אותו עם ארוך,אני מחכה שיהיה מזג אוויר יותר נעים לקראת האביב, אני הולכת להוריד לו את הרעמה.

smagi

New member
גם הבת שלי מתולתלת עם שיער

מלא מלא מלא ! ויש לי כמה שיטות. 1. חפיפה פעם ביומיים עם שמפו ומרכך וסירוק השיער עם המרכך באמבטיה, אח"כ רק שוטפים ולא מסרקים שוב. מורחים קרם לחות (אני שמה סרקל לילדים) על השיער ומשאירים אותו להתייבש - הוא מקבל תלתלים מדהימים עם פחות קשרים. 2. אני עושה לה בין 4-6 צמות קטנות מהשורש צמודות לראש (כמו של האתיופים) ואז חפיפה וסירוק פעם ב-4 ימים השיער נשאר גם אז בלי קשרים וגם לא צריך להסתרק בבוקר
3. חפיפה פעם ביומיים וצמה משולבת. אם היא מתעקשת ללכת עם שיער פזור היא צריכה לדעת שיהיו קשרים. ואולי בכלל צריך להחליף סוג שמפו....

smagi

New member
אנחנו חופפים בסרקל שמפו ומרכך

כל אחד מהם בנפרד.

dify

New member
מצטרפת להמלצות של סמגי.

אצלי אמא שלי התעקשה על זה שאלך תמיד תמיד עם צמה, וזה מסביר אולי למה לא היו לי קשרים יחסית לכמה שיש לי היום (היום אני הולכת עם פזור רוב הזמן..) יש לי חברה מאד מתולתלת שיש לה את השיער הכי רך ביקום. התברר שזה בזכות קרם לאחר חפיפה של פנינה רוזנבלום שהיא שמה (לי זה לא עזר אבל לה כן, שווה ניסיון) ואני קונה מסיכה בחנות של חורי בנחלת בנימין, היא אחת הטובות ביותר שניתקלתי בה (עבור השיער שלי) וגם אני שמה אותה באמבטיה ומסרקת יחד איתה (לא משתמשת בכלל במרכך, אלא במקום המרכך) ויחד איתה ממש ממש קל לסרק (זו הקופסא הגדולה בצבע כתום, זה במבצע של קופסא ענקית יחד עם קטנה ב50 שח). אני גם מסקת שוב אחרי שיצאתי מהאמבטיה והשיער התחיל להתייבש- אז עדיין מאד קל להסתרק וזהו, זה חוסך אצלי קשרים לפחות יומיים אם לא יותר :) מה שכן, שמתי לב שתמיד אחרי תקופה מסוימת השיער שלי מפסיק להגיב למסיכה ואני צריכה להחליף לחברה אחרת, כך שצריך להיות עירני. הילדה שלך בכלל רוצה שיער ארוך? אני למשל לא רציתי, אמא שלי התעקשה שלא אסתפר... ואכן אני זוכרת מריבות נוראיות סביב נושא הסירוק, ואני חושבת שזה היה ממש מיותר כי תכלס אני רציתי להסתפר...

הבת הגדולה שלי עם תלתלים

ואני אחרי הרבה שיטות שניסיתי הגעתי לסרקל קרם ורק זה עוזר

צימעס

New member
בת כמה?

וותרי לגמרי, תני לה להחליט. אצלינו, שער חלק וארןך, מסתרקים כי יש חוג.

תשע וחצי,

אז מה,לא לסרק? לא לפתוח את הקשרים? פעם בכמה זמן אתם כן מסרקים? שיער חלק זה לא כמו מתולתל, זה מתחיל להסתבך שם וכשיש קשרים זה קשה מאוד לסירוק.

גם אצלי אותה הבעיה

עם הקטנה - 11.5 אחרי חפיפה, סרקל ספרי, ומסרק סמיך - חובה. אח"כ קולעת לה צמה רופפת, וככה היא ישנה. למחרת, קוקו לביה"ס או צמה. ה בימים שהיא מסכימה. לצערי, מאז שהיאהחליטה שהיא גדולה, היא רוצה להסתרק לבד. רק כשקשה לה, או כשמתעצל לה, היא מבקשת שאפתח לה את הקשרים. או אז אני פוגשת את הרסטות המוכרות כ"כ. מה שעזר קצת אצלנו, זה דירוג אצל הספר. קצת פחות קשרים, אבל לא פתר לגמרי את הבעיה.

צימעס

New member
אולי להסתפר?

אני עם שער קצרצר עכשיו בדיוק כי אין לי זמן/כח/סבלנות לפתוח קשרים בתלתלים שלי. הדרך היחידה לתחזק תלתלים מסורקים זה בצמות קבוע. זה מתאים לך ולה? יש לי חברה שאומרת (רגע, בעצם זו שלילנד) שעם תספורת מדורגת קל יותר להסתרק. דברי איתה.

יש לה תספרות מדורגת אבל הרגע היא

אמרה שהיא מוכנה להסתפר (נתתי לה לקרוא את תשובתך) אולי נקבע תור לספרית והיא תמליץ על משהו.תודה גם לשלילנד. (מה עם ראשי הפלאסטיק?)

צימעס

New member
אני עוד לא הגעתי לחפש.

מבטיחה לדווח שם. אחרי שאתיאש מלמצוא, ננסה למדוד את שלך מרחוק.

הרגתותי מצחוק.....אין סיכוי שהיא

תרצה כזה קצר... זה רק בעלי, הזאטוט ופעם פעם גם אני. כשהייתי ילדה היו הבה ילדות עם קצוץ. היום אני בכלל אל רואה ילדות קצוצות. איך זה אצלכם?

למעלה