מה עושים עם הרעש???

מה עושים עם הרעש???

מה עושים עם הווליום שלא מרחם עלינו הרוקדים?? אתה יכול לפנות למרקיד מיליון פעם והוא עושה תנועה שהוא מבין במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב אם אינך מקורב אליו הוא פשוט לא מביט בך בכלל. ביום חמישי באוני' אי אפשר לסבול את הרעש את העוצמה ואת הווליום שגורם לך לצאת מההרקה ולחשוב שאתה או בטיסה בגובה מאוד גבוה או שאתה יורד את הירידות של ים המלח או שאתה עובד ליד מנוע שלא מפסיק לזמזם. מה עושים?

חנית .תנסי לשים אטמים או צמר גפן

ותראי איך את מסתדרת עם זה. את גדי ואת הרעש שהוא עושה לא תשני, הרבה דובר בנושא ואין מה לעשות. תתפלאי שבזכות הרעש יש לגדי רייטינג ענק, את גדי לא מעניינים האוזניים שלך

רויטל.תתפלאי.בזכות הרעש.הרעש סוחף

יש הרבה רוקדים שבאים לאוניברסיטה רק משום שהמוסיקה גבוהה מאד ועושה להם טוב על הנשמה. אם לא היה רעש גדול ,היו מרגישים את עצמם כמו בהרקדת גיל הזהב,

חנית אני הייתי מציעה להחליף הרקדה

שבא אין ווליום גבוה, אני למשל לא רוקדת באוניברסיטה ואחת הסיבות זה הווליום

ירון אם אתה מתכוון אלי הההודעה שלי

היא במקום שרציתי שתהיה אחרי כל התגובות לענין הרעש, למרות שזה מופנה לחנית

אם רוצים להגיב לאדם ספציפי

יש לעשות זאת ע"י "הוספת תגובה" או "הוסת תגובה מהירה" מההודעה שלו, ולא של מישהו אחר (את הגבת לעזרא כרמל). אגב, ניתן להוסיף אופציה שישלח מייל/מסר/SMS כאשר יש תגובה להודעה שכותבים, ואם לא נגיב במקום האדם לא יקבל זאת. ייתכן שגם על תגובות לתגובות מקבלים, אך טרם ניסיתי זאת.

אני הגבתי לחנית וגם עזרא הגיב

לחנית ואני בכוונה נכנסתי אחרי כל אלה שהתייחסו לנושא הרעש, כי למעשה כולם הגיבו לחנית למרות שאני ציינתי את שמה במפורש, אך בכל זאת אם נראה לך שמשהו לא בסדר אשמח לקבל תיקון במסר אישי

אכן אטמי אוזניים ואו צמר גפן

ואם נתקעים בלי קצת טישיו מגולגל... <כך או כך אני סובלת אח"כ מסחרחורת ואולי בגלל זה אני כבר לא רוקדת באוניברסיטה יותר מחודש..>

אליק 31

New member
לפני כשבועיים קרתה תקלה במגבר

של המרקיד, היא קרתה בדיוק בשעה שהמרקיד נטש את משמרתו, לחמש דקות, הדיציבלים צנחו לרמה של לחישה, זה היה כזה כיף, שלא מהעולם הזה, אני בטוח שאפשר לרקוד עם צלילים של מוסיקת מעליות, מה עושים כדי לשכנע את המרקידים?

SEARCHALL

New member
עוברים להרקדה שבה הווליום סביר. ולא

חסרות הרקדות טובות ואיכותיות, בוודאי שלא באיזור המרכז!!!

kapezio

New member
לחנית - יש פתרון

הגשת תביעה ייצוגית תפסיק את השתוללות הווליום בכל ההרקדות

union39

New member
חנית תתקרבי לאחד הרמקולים

וככה בלי כוונה תשלפי איזה חוט אחוצה אם יש לך פרטנר טוב תני לו לטפל ברמקול השני ככה תשחקו אותה בלי כוונה אפשר גם להשתמש בקוצץ

adaeast

New member
רעש באוניברסיטה

דוקא ביום חמישי האחרון הווליום היה ברמה מאד סבירה ואפילו שמעתי שהחמיאו לגדי על כך. מישהו אפילו אמר כי לגדי מערכת חדשה שהוא יכול לשמוע את מה שהקהל שומע.

למעלה