מה עושים עם הלבד...

רק חופש

New member
מה עושים עם הלבד...

ופעם בשבועיים הם הולכים אליו לשישבת..אחרי שנה וחצי שפרודים ועוד לא מתרגלת לזה..מוזר לשבת פה לבד במקום להתארגן בשעה הזאת לארוחת שבת..השקט פה רועש מדי..כל השבועיים מחיילת לשקט וכשהוא מגיעה הוא תופס אותי נבוכה מולו..כל השבועיים מתכננת מה לעשות בשישבת הזה וכשהוא מגיע בא לי רק להכנס למיטה עם העיתון ולשכוח מהעולם..נופלת עלי מין עצבות מוזרה.. לא מובנת..כי בראש אני יודעת שזה המחיר של הפרידה..ולקחתי בחשבון הכל לפני...וכבר אחרי כל כך הרבה זמן כבר צריכה להתרגל..ופעם בשבועים אני נופלת מחדש.ואיזה כייף שיש מקום כזה שאפשר לכתוב בו. שבת שלום

רק חופש ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הזכרת לי את השיר של דפנה ערמוני - מה זה חופש? מה עושים אותו בכלל? אולי מאוחר יותר אעתיק לכאן את המילים. לכל אחד יש את הזמן שלו להתרגל ,אבל עצה ממני- תכנני לך את השבתות האלה וגם אם בהתחלה תעשי את הדברים בלי הרבה חשק , אולי תגלי שזה דוקא עושה לך טוב.מלאי את זמנך ,אל תתני לעצב להכניע אותך. והמקום הזה? פתוח תמיד,בכל שעה ,כל זמן וכל מצב רוח

הלבד

מכירה את התחושה את המועקה שמציקה אפילו אחרי 4 שנים, וזה עדין שם כנראה שלא ממש מתרגלים אבל, לומדים לחיות עם זה וכל אחד מוצא לעצמו את הדרך להתגבר ו"לשרוד" ובכל מקרה, אל תלחמי בהרגשה אל תתעלמי ממנה ואם יש בך צורך לבכות - תבכי מותר לך הלבד אינו נעים גם אם זה מה שביקשנו לעצמנו וכפי שאמרה ניצת יש את "כאן" המקום לחלוק, לשתף, לכאוב ולצחוק שבת שלום

blonda3

New member
ישנם דברים שאי אפשר לקחת מראש

כמו אותם רגעים שהילדים הולכים אליו ואז את נשארת בבית ריק, לבד ובודדה, ולא יכולה להתרגל לזה, כי בעצם-זה לא טבעי. זה מנוגד לטבע שלך, למה שרצית ולמה שאת מרגישה. מבינה אותך, כי הייתי שם. הפתרון-לנסות למלא את חייך במשהו אחר, נוסף, לא להכנס למיטה וכו´, אלא להיות עם אנשים, חברות, משפחה וכו´. כן לנסות למצוא בן זוג חדש. העיקר-לא להיות כל השישי שבת לבד.

כלנית 2

New member
שלום חברה../images/Emo24.gif

מזדהה עם הרגשתך קשה להתרגל ללבד הזה את צריכה לזהות את הבורות שבתות,חגים, ולתכננם מראש לפעילות חברתית,או סתם כוס קפה עם חברה... בהתחלה זה קשה אחר כך יוצא לבד ואין ברירה מתרגלים. וגם אנחנו פה איתך פה את אף פעם לא לבד.

רק חופש ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הרבה זמן בשביל לא להתרגל אז אולי פשוט אל תהיי לבד נסי לקבוע בילויים ביום כזה או לכי לארוחת ערב משפחתי אם לא עושה לך וב הלבד אל תהיי לבד

למעלה