מה עושים עם היזיז?

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

מעצם הגדרה יזיזים ז קשר לא מחייב ולא מונגמי ולרוב ללא רגשות קשר שאמור להיות מבוסס על עניין מיני ומתמשך ואגב- ירגע או לא, כי ברגע שמערבים רגשות בקטע כזה, כל האיזון המאאאוד עדין מתערער
מניסיון כמה שזה קשה באמת צריך להפנים שזה לא שהוא לא רוצה מישהי הוא פשוט לא מעוניין בך בצורה כזאת בדר"כ כשנכנסים לסטטוס כזה אי אפשר לטפס למעלה בסולם ההגדרות. בטח נוראי לקרוא את ההודעה הזאת עשיתי שיחה כזאת לחברה שלי לפני כמה זמן היא שנאה אותי כמה ימים בטירוף אבל היום היא ממש מודה לי...

מוריאל21

New member
מה עושים עם היזיז?

לאפי היקרה יש לי יזיז ואני אוהבת אותו אבל הוא אומר שהוא פגוע והוא לא מוכן להתאהב שוב מה לעשות? בהתחלה הוא היה מתוק ומקסים אבל אחרי שדיברנו וסיפרתי לו שהתחלתי לפתח כלפיו רגשות הוא ניהיה קר הוא כבר לא מתוק ומקסים כמו פעם!

ל יב י

New member
מייזזים אותו ../images/Emo70.gif

ומתי בדיוק הוא היה מתוק ומקסים? לפני שדיברתם.? אם כך מסקנה: אסור לדבר עם יזיזים אלא רק להזדעזע איתם !!!

ליבי, זאת לא חוכמה להגיד

"אמרנו לך"...למרות שזה נכון. קודם כל היזיז שלך לא יכול להבטיח לעצמו שהוא לא יתאהב לעולם, היות וככה דברים לא עובדים, לצערי ולשמחתי. מה שהוא בעצם מנסה להגיד לך, לדעתי, הוא או שהוא לא מעוניין בך בצורה כזאת, או שהוא לא בשל עדיין להכנס שוב לסיפור שיזכיר לו את הפגיעה הקודמת. יש לך שתי אפשרויות: או to stick around, ולראות מה יוליד יום, והאם תצליחי לשבור את ליבו הסגור. או לקחת את מטלטלייך וללכת, שכן אם רצונך הוא ביותר, לא נראה לי שתחזיקי מעמד בקשר החד צדדי הזה. אני כמובן בעד האופציה השניה, היות ומשיכת הסיפור והתקווה שאולי הוא ישנה את דעתו היא מתכון בטוח לבזבוז זמן ושברון לב. אם יום אחד הוא ייזכר שהוא בעצם מאוהב בך עד עמקי נשמתו, הוא יידע איפה למצוא אותך. עכשיו הוא יודע איפה את וזה כנראה נוח לו מאוד. רק שלך כנראה שלא.

freedom rider

New member
אני אף פעם לא הבנתי את העניין הזה

של היזיזות. אני לא ממש בטוח אם זה מוביל לנכות רגשית, או שזה סימפטום, או שגם וגם. אבל אני יודע כבר שהדעות שלי בקשר למין יוצאות דופן (מה לעשות, אני דפוק, לא יכול להפריד בין מין ואהבה, תמיד חייב אותם ביחד).

ל יב י

New member
אני עדיין לא ממש מגובשת דעתית

לגבי היזיזות. משום מה נראה לי שתמיד לאחד הצדדים יש רצונות למעבר.... בכל אופן, לא הצלחתי להחזיק קשר של יזיזות, כנראה שגם לי זה לא מתאים... גם לי קשה להפריד בין אהבה ומין, כנראה שגם אני יוצאת דופן......

גנגי

New member
חמודי, אם זאת נכות רגשית

אז אני מאחלת לעולם שכל הגברים ילקו בה. ככה צריך להיות! קבל ממני
!!!

nutmeg

New member
ואני לתומי חשבתי

שכל הגברים כבר לקו בה. מי יזיז את הגבינה שלי?

freedom rider

New member
חמודי? אני?

וחוץ מזה, מה את מאחלת? עולם שכל גבריו נכים רגשית? גבר זה רק ויברטור בשבילך? גם גברים הם בני אדם.

shellyland

New member
יקירי האהובים

אני חוששת שהיתה כאן אי הבנה. גנגי התכוונה שאם מה שיש לך זו נכות רגשית, אז שירבו כמותך בישראל. (ז"א, גברים שמאמינים באהבה ולא רק במין)

הדיעות שלך לא דפוקות

הם פשוט מייצגות מציאות אידיאלית, כזו שלא תמיד יש בנמצא ואם אין לי חבר? ואם אין לי כרגע מישהו בחיים שיש ביננו קשר רומנטי? אז מה? זה אומר שאני צריכה להכניס את עצמי להתנזרות???? מה לעשות שלעליסה שלנו מעולם לא היה חבר רציני, לא החזיק מעמד ומה לעשות שבזמן האחרון היא לא מוצאת מישהו שהיא מתעניינת בו בצורה כזאת, מישהו שיש לה קשר אליו למרות זאת, הורמונים עדיין יש לכן יש יזיזות זה מספק במידה מסוימת זה טוב לפעמים, אבל מאוד מאוד חשוב שלא להגזים עם זה בשלב מסוים מתחילים להרגיש נורא רע, נורא מתוסכלים, ועוד פחות מסופקים מקודם מה המסקנה מזיון השכל האדיר? יזיזות- טוב או רע? זה בפירוש לא חד משמעי, אלא אמביוולנטי לפעמים יש שלבים בחיים זה שזה מתאים יש סקס ויש סקס ואהבה אבל גם ביניהם יש הרבה.... אני חושבת שיזיזות נמצא שם ביניהם, אצל כל אחד במקום שונה בהתאם למצב חוץ מזה, אני לא חושבת שאפשר לקיים קשר יזיזותי ארוך בלי רגשות מסוימים של שני הצדדים וההערכה... (ואני לא מדברת כאן על יחסי ניצול, אלא על הדדיות)

למעלה