מה עושים עם הדברה בבית שיש בו קוקטייל?

לאה210

New member
מה עושים עם הדברה בבית שיש בו קוקטייל?

הקיץ מתקרב,ואני שונננננננאת תיקנים ברמות על. שנה שעברה לא עשינו הדברה בגלל התוכי.ולא היו כי כנראה הריסוס משנה שלפני כן עוד פעל.. אבל השנה כנראה שיהיו.יש הדברה שתוכי קוקטייל יכול להכיל? מה אתם עושים בנושא?
תודה

ללי

New member
הדברה

יש סוג של הדברה מקצועית שהיא ללא ריח ומיוחדת לחיות מחמד, יש להתייעץ עם המדביר המקצועי.

טיפ:
אני משתמשת באופן קבוע בתכשיר מצוין של סנו שנקרא סנו 2000, סוג של הדברה מיקרוקפסולרית לטוח ארוך, תכשיר מצוין ויעיל ( אין לי נמלה בבית ), הדבר הכי נהדר בתכשיר הזה זה שהוא לא רעיל לחיות המחמד וניתן אפילו להשתמש בו במטבח, התכשיר אינו בעל ריח או צבע והוא בטוח מאוד לשימוש, יש לי איתו נסיון של שנים ואני בהחלט ממליצה עליו.

בהצלחה

:)

לאה210

New member
תודה רבה!

אם התוכי מסתובב גם על הרצפה,(מאד אוהב לטייל על הרצפה) והמגע שלו עם החומר הוא ממש קרוב,גם אז זה לא מסוכן?
חוץ מזה,לא הבנתי למה זה משנה שאין לו צבע או ריח.זה מה שהופך אותו ללא רעיל? כנראה שלא..
תודה ממש.

ללי

New member
תשובה

התוכי שלי מסתובב ומטייל על הריצפה ללא חשש.

ציינתי שאין לו צבע או ריח כי הוא לא טוקסי או מעיק כמו חומרים אחרים שיש להם ריח חזק שחיות הבית עלולות לנשום אותו, זה שאין לו צבע עוזר בכך שהוא לא נראה ומונע מחיות הבית "להתעסק" איתו או לנסות ללקק אותו, הוא בלתי נראה, שקוף לגמריי.
כדאי שתקראי עוד על התכשיר הוא ממש נפלא לטעמי ויעיל מאוד.

למעלה