מה עושים עם האקס?

loville

New member
מה עושים עם האקס?

אני בחורה בת 28 נפרדתי מהחבר שלי לפני שנה, לאחר 4 חודשי חברות כשהבנתי סופית שהוא לא אוהב אותי ונמצא איתי רק לכייף ואין שום סיכוי להתפתחות קשר רציני בינינו. היינו בקשר רופף ביותר במשך חצי שנה (שכלל כמובן אי אילו גיחות למיטה) וא התחלתי שלא מתאים לי יותר כי חיפשתי ואני עדיין מחפשת מערכת יחסים רצינית. הקשר בינינו נפסק לחלוטין ביוזמתי. לא התארינו או דיברנו מאז חצי שנה ופתאום נפגשנו במקרה ברחוב. ואז הוא התקשר באותו ערב ודיברנו 3 שעות וגילינו ששנינו ממשיכים לצאת ולחפש בן זוג ולא מוצאים אף אחד או אחת. נראה שלי שאני הולכת להיכנס לקישרי היזיזות איתו שוב.דיברנו על כך שאולי ניפגש אני לא סירבתי וגם לא אמרתי כן מוחלט. שלשלום הוא כבר התקשר והיציע שאבוא אליו היו לי תוכניות קודמות אז הוא אמר שאולי ניפגש היום ברור לי שהוא לא אוהב אותי אבל כייף לו וטוב לו לבלות איתי. לי יש עדיין רגשות כלפיו וגם העובדה שאין לי מישהו אחר דיי גוררת אותי חזרה ואני דיי לא יודעת מה לעשות מצד אחד כיף איתו מצד שני זה להיכנס למשהו שלא יהיה לי קל איתו אשמח לשמוע עצות ביי

H20

New member
לא. לא לחזור- חד משמעית

היי, הייתי לפני כמה חודשים במצב קצת דומה, והעצה שלי היא להילחם ברגש ובשעמום ולא לחזור אליו. בתוכך את תמיד תקווי שהוא יתאהב בך, אבל הסיכוי שזה יקרה קלוש. את גם כל הזמן תחיי בפחד שיום אחד הוא ימצא מישהי יותר מתאימה וינטוש אותך. זה לא בריא ורק יגרום למתח נפשי ומריבות. כבר עשית את הצעד האמיץ של להתנתק ממנו- עמדי על שלך ואל תחזרי לקשר שהוא כאב לב ובזבוז זמן.

smd

New member
מה עושים עם ה x? פשוט מאוד

לא עושים כלום, זמן זה הדבר הטוב ביותר שיש לאדם נכון, את בת 28 אז מה? יש לך זמן להכיר או שיכירו לך אדם ראוי מתאים לי למשל לקח 32 שנה למצוא אישה יותר יפה מאלוהים שלא לדבר על כך שהיא גם יותר טובה ממנו ואני אוכל להוכיח לך. לעצם העינין, טוב יותר כשמכירים לך אדם אם יתרונות מה שסתם ללכת לדוג. המאוהב באישתו.

ליאן.

New member
תתרחקי ממנו כמו מאש!!

עד שהצלחת לאזור את הכוחות להתנתק ממנו ולהמשיך הלאה בחייך, אל תעשי טעויות ותהרסי כל מה שהשגת.. אם את רוצה יזיז, זה חייב להיות מישהו שאין לך רגשות כלפיו. אסור לך לקיים קשר של יזיזות עם האקס שלך, זה רק יביא לתסכולים ומפח נפש מצידך ולא רק זה אלא גם יעכב אותך במציאת בן זוג שיאהב אותך. נכון שזה מפתה, מאוד מפתה, אך אלו הרגעים שאת צריכה להיות חזקה באמת, לדאוג לעצמך ולעשות לעצמך מה שטוב בשבילך, לא רק לטווח הקצר, אלא גם לטווח הארוך. את תאהבי את עצמך הרבה יותר, מבטיחה. אל תתייאשי! מגיע לך בחור שיאהב אותך באמת.. ועדיף לך להיות עוד קצת לבד עם עצמך, מאשר לחזור לעוד כמה מפגשים עם האקס. מאחלת לך
גדולה, חיזרי לעדכן, ליאן.

פ ז פ ז

New member
בהחלט

אי אפשר להיות יזיזים כשיש לך רגשות כלפיו, כי זה רק יכאיב לך יותר. וכמו שאמרה ליאן, זה בהחלט יכול להראות נורא מפתה כרגע, ונחמד בהווה, אבל לטווח רחוק זה רק יכאיב ויקשה עוד יותר עליך להתנתק ממנו ולהמשיך הלאה בחייך. אני מכירה את ההרגשה הזאת שלך, הייתי כבר במצב דומה, ופשוט חתכתי מיידית את הקשר כי ידעתי שאם עכשיו זה קשה לנתק, כמה שאדחה את זה יותר זה יהיה עוד יותר בלתי נסבל. כמובן, המצב האידיאלי הוא חבר עם זוגיות בריאה, עם מערכת יחסים נורמלית והדדית. אבל אם כבר את "מתפשרת" והולכת על יזיזות, אסור שיהיה לך רגשות כלפיו, זה פשוט הרסני בשבילך. מקווה שתמצאי בקרוב מישהו שיחזיר לך אהבה.

תראי..

אני מודה ש"קל להגיד אבל קשה לבצע".. אבל אם ביקשת עצה..אז אני כאן :) לדעתי, נכון, קשה מאוד להיפרד מבן זוג (אולי היה קשה לך ואולי לא..כל אחד ורגשותיו) ויש הרבה בחורות/ים שממשיכים קשר כלשהו עם האקס/ית שלהם לכמה זמן. אבל את בעצמך אומרת שהוא רוצה אותך רק בשביל "הכייף".. אז מה הפואנטה כאן?!?!?! אין לך ערך לעצמך? את הרי מכירה את מרפי והחוק שלו, נכון? ככל שתחפשי..הסיכויים למצוא, לא הכי גדולים..אבל זה ייקרה!!! אל תתני לו לסובב אותך על האצבע שלו, גם אם מאוד כייף לך איתו כשאתם נפגשים. אל תראי לו (גם אם זה נכון) שהוא היחיד "שמושיע" אותך או משו כזה.. מבינה אותי? לדעתי, השאלה שלך היא דיי רטורית.. בהצלחה! ומקווה שתעשי את הצעד הנכון..

neuron

New member
את יכולה לחזור אליו...

...רק אם הסקס היה ממש טוב ואת סומכת על עצמך שלא תפתחי ציפיות מוגזמות מהקשר עמו

gilgili

New member
כמה אופציות:

או שתחזרי אליו וקצת תשחקי את הקשה להשגה,זה יכול לשגע אותו ואולי לגרום לו לרצות גם דברים אחרים ממך. (אבל זה רק אם את רוצה אותו) או תמשיכי להיפדש איתו ולהנות מהסקס (אם הוא טוב) ומתי שהוא זה ימאס לך ויהיה לך יותר קל להמשיך הלאה. יכול להיות שאת צריכה למצות שם משהו והצורך הזה קצת מושך אותך חזרה. וחוץ מיזה-מי אמר שאסור לך לנצל אותו קצת? או שפשוט תנתקי מגע,אם את בחורה רגישה שמפחדת קצת ליפול מכל הסיפור הזה,אז פשוט תתרחקי מדברים מסוכנים. בכל מקרה-תשמרי עלייך ותשתדלי להנות בדרך.

יאצפן

New member
מה עושים עם האקס

שולחים אותו לקרח, ואם יתחמם, יציע נישואים, ואם לא, שיפשיר עם אחרות, לך הזמן מתחיל להיות קצר, עלי על סוס חדש, בדהרה.

למעלה