מה עושים עם גזים?

בתקווהש

New member
מה עושים עם גזים?

שלום לכן, איתי שלנו בן 3 שבועות וסובל מגזים. ניסינו לתת לו טיפות בהתחלה זה עזר ואח"כ הוא התרגל, ניסינו להשכיב על הבטן, על הצד, ללחוץ פנימה על הרגליים, מוצץ, ליטופי בטן, גב, התחננויות, שירה וכו'... כלום לא עוזר! אודה לכם אם תמצאו פתרון!

ניקי ב

New member
אנחנו השתמשנו בגרפווטר

יש את גליקול שיכול לעזור. תלחצו על הרגליים בעדינות מרובה שהן מקופלות לכיוון הבטן. זה עוזר להוציא את הגזים. זאת תקופה והיא עוברת

לימורדי

New member
חשוב לדעת שלא משנה מה שתעשו

את הגזים לא ניתן להעלים לגמרי אולם ניתן להקל במעט. הרבה המליצו לי בזמנו להשתמש במנשא כי התנוחה של המנשא מזכירה את התנוחה של העובר ברחם הם קרובים אליך הרבה יותר רגועים ומפחית בצורה משמעותית את הגזים - שווה לנסות. בהצלחה ולא לשכוח שזה רק שלב כזה וזה עובר... לילה טוב לימור

mordila

New member
כדור

אני במצב דומה... מה שמעט מקל ומשתיק את הצרחות- קפיצה על כדור פיזיו... לא יודעת למה אבל זה עובד...

naamamushki

New member
כדור פיזיו-אין ספק זה ממש קסם!!!

אצלנו עזר גם גלי כל בזמן ההתקפה...תה קמומיל ותה שומר לאמא אם את מניקה 3 פעים ביום, הרבה חיבוקים נדנודים על הידיים ואז פתאום מגיע גיל 3 חודשים והכל עובר...

Dimaya

New member
אם את מניקה

תשתי 4 כוסות של חליטת זרעי שומר ביום. אני הוספת גם קמומיל. בהחלט הקל. קפיצות על כדור פיזיו - כי התנועה של "למעלה-למטה" מקלה על הגזים (להבדיל מנדנוד בידיים). המון-המון סבלנות. המון. אצלנו נרשם שיפור רק בגיל 4.5 חודשים. לרוב זה משתפר לפני. בהצלחה.

ajr123

New member
יש מוצר טבעי "מפיגון" שנמכר

בבית מרקחת למוצרים טיבעיים. זה הדבר היחידי שעזר לשחר שלי והיא סבלה קשות מגזים. בהצלחה!!!

למעלה