מה עושים עכשיו?

Crossface

New member
מה עושים עכשיו?

מה אנחנו עושים חודשיים בלי במה? (עם הפסקה של כמה ימים בראש השנה בפסטיבל בראשית) נכון, שבוע שעבר היה קורע, ושלא יהיה עוד שבועות כאלה בקרוב אבל חודשיים? בלי במה??? אני התחרפן, בעצם מאוחר מידי לזה, זה כבר קרה מזמן מה השלב הבא?

אל דאגה!!!!!!!

אל תדאג מותק, מרוב שנהייה ביחד כל הזמן הזה כבר ימאס לנו אחד מהשני! ונכון שזה לא אותו הדבר.. כי אין את התיאטרון שזה בעצם מה שהביא אותנו יחדיו.. אבל אפשר לעשות שיעורים סתם ככה... אם זה תרפהי או לכ מה שלמדנו והרווחנו אחד מהשני או מג´רום..( הייתי אומרת אפילו בעיקר מג´רום!!!!!!!!!!!) ואין לך ממש לדאוג כי החודשיים האלה מלאים בשיעמום כמה שיהיו יעברו ויחלפו להם מהר בדיוק כמו השנה הזו! אני רק מקווה שזו תהיה נבואה שמגשימה את עצמה.. כי אחרת אני לא יודעת מה אני אעשה חודשים בלי תיאטרון!!!!!!! זה פשוט התאבדות!!!! מקווה שנישאר בקשר ושלא נתרחק אחד מהשני.. ונמצא מה לעשות בחודשיים האלה!
ובהצלחה לכלכ מי שלא נשאר איתנו- כל אחד בדרכו!!!!!!

וואלה גם אני חשבתי על זה ../images/Emo3.gif

חשבתי על זה בהקשר של החוג שלי שאצלי זה לא חודשיים אלא שלושה חודשים (!) בלי במה! כן, אני מאוד מבינה אותך בקטע הזה כי גם לי זה מאוד חסר וגם לי אין מושג מה אני אעשה שלושה חודשים בלי במה (נו, טוב, עכשיו זה כבר חודשיים באמת כי חודש אחד עבר). אולי כדאי לעבוד על קטע עצמי, כלומר לקחת מונולוג או איזשהו קטע ולעבוד על ההמחזה שלו, בלי קשר אם בסופו של דבר יהיה לך או לא יהיה לך איפה לבצע אותו (אני כותבת את זה מתוך הנחה שההזדמנות לבצע את זה בסוף תבוא גם אם יקח זמן), זה בכל אופן מה שאני חשבתי לעשות.

snowe

New member
ומה איתי?

מה שלומכם חברים? אתם חושבים שרק אתם מרגישים לבד? אני למשל מעבירה את הזמן בניקיון, בישול וטיפול בילדים בילדים? איזה ילדים? הבן שלי באילת, הבת שלי עובדת והשנייה לו8מדת.. מה קורה עם כל החברה שלנו? האם טלטולית מארגנת מפגש? נדמה לי שג´רום אמור ל"קפוץ" לחו"ל בקרוב(11/8 יש לו חתונה...? כדאי קודם אם מתוכנן מה אביחי עושה חוץ מלפטפט עם טלטולית? מחפש עדיין עבודה או כבר... ביי בינתיים דורית

Crossface

New member
אני?

אני אתן לך תשובה שאני אראה אותך בכל אופן, את יודעת שכולנו נפגשים יום חמישי אצל טילטולית ב-20:30 לך לפחות יש חיים מה איתי? כלום אין לי שיעמום אחד גדול, כל היום אני, חי ואורית שש-בש ונרגילה, אם אני איתם אם לא כלום משעמם לייייי!!!!!!!!!!!!!!

...?../images/Emo163.gif

דורית מאמאי תגידי.. יש אולי" כס קמח"... אני צריכה לבן שלי יש לו יומולדת אני אוהבת אותו כל כך הוא כבר 59 אבל אני עדיין מכינה לו עוגות ימלדת... אוהבת את כולכם.. ואל תשכחו אצלי בחמישי ב-20:30... לא לשכוח להביא אוכל!

Crossface

New member
העיקר ש...

לצד האפל יש עוד צד ותגידי לי מה היית עושה בלי החשיבה המהירה שלי? איך הבאתי לך פיתרון תוך שניה גם יום לפני זה בחזרות מצאתי לי תפקיד וגם ביום חמישי שהיה חסר בד

פששש...

תאהב את עצמך אח שלי... לא ומה שחשוב זה הכלב הזה אה..?! ודרך אגב תביא לי אותו!

Crossface

New member
ומי יאהב אותי אם לא אני?

אה? מי? בעצם, מי אני? מה אני? מי אני? מה אני? מי אני? מה אני? מה? מה? מה?

lifie

New member
אני יאהב אותך

איזו מין שאלה טיפשית אח שלייייייייייייייייי אנחנו אוהבים אותך והרבה!!!!

Crossface

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זאת הייתה שאלה רטורית

למעלה