מה עושים עכשיו ?

השואל11

New member
מה עושים עכשיו ?

אני בן 33 מטופל מספר חודשים בכדורים נגד דיכאון ונגד חרדות. השבוע המצב שלי החמיר בצורה קיצונית. אני על הקצה, נראה ששוב יש מצב שאפגע בעצמי. מוכן לעשות הכל כדי שהסבל הזה יסתיים, הכאב הזה חזק ממני ואני לא יודע כבר איך מתמודדים ובשביל מה. אני סגור בבית כבר 5 שנים בלי לצאת יותר לעבוד או לעשות משהו פרודוקטיבי כי אין לי כוחות או יכולת ונראה שפשוט נגמרו לי הכוחות להמשיך כך, לא רואה דרך החוצה לעתיד אחר. זה לא שלא ניסיתי או משהו, עשיתי הרבה ניסיונות לשנות ולשפר אבל על כל ניסיון נשלחתי עוד מספר צעדים אחורה. נראה לי שפשוט נגמר לי

גרא.

New member
השואל11,האם ישנה סיבה לכך שאינך נפגש גם עם

פסיכולוג?בדרך כלל הקושי הוא כלכלי,אבל במצב שאתה מתאר,מדוע שלא תלך לקליניקה(תחנה) של משרד הבריאות באזור מגוריך,שם הטיפול חינמי.יש אמנם זמן המתנה,אבל במקרים דחופים,התור מתקצר.אפשרות אחרת היא אישפוז יום בכדי לקבל התייחסות טיפולית יומיומית תומכת.בנוסף לער"ן (טל 1201) שהוצע לך,כדאי שתפנה גם לסה"ר (סיוע הקשבה ברשת) sahar,org,il יש לסהר פורום תמיכה נפשית למבוגרים,שההשתתפות בו יכולה לחזק אותך מאד.ובכל ערב משעה 2100 אתה יכול להכנס לצ'ט דיבורי של סה"ר לשוחח עם כונן מקצועי.(הכתובת באתר סה"ר).

למעלה