מה עושים נגד

../images/Emo10.gif מקווה שהאירוע לא גורם לך לבכי..

בכל מקרה, האם יש לך אפונה קפואה - סנפרוסט או כל דבר דומה? בפריזר? אם כן - התאימי אותו כמסיכה לעיניים, עטפי במגבת דקה או במגבת נייר, והניחי על העיניים. אם אין לך מוצר עדין קפוא, קחי קוביות קרח, רסקי אותם בתוך שקית ניילון בפטיש שניצלים, הכניסי לשקית נוספת - ושכבי עם עיניים עצומות.. בכלל לא יזיק לשים אוזניות להתנתק מכל מה שקורה סביבך, ולהקשיב למוזיקה שאת ורק את אוהבת. ולהזהיר את הסובבים שהשעה הקרובה שייכת לך ורק לך. פלחי מלפפונים דקיקים על העיניים ומתחת לקרח - יוסיפו להורדת הבצקת. בכי הוא בריא לפעמים, הוא כל כך מנקה... מקווה מאוד שתוכלי להיות את באירוע. תודה לך ששיתפת אותנו, שבוע טוב.

תודה לכם:)

ברבורה חיממת לי את הלב.

לב חם, ונילה, מרפא כל ../images/Emo23.gif

אוחחחח, כמה אני אוהבת וניל, מה יש בו בוניל הזה שהופך לי את המיצים ומטביע אותי עמוק לתוך תאוות חושים של ריח טעם וצבע? וניל בקפה, וניל בעוגה, וניל בגלידה וניל במרכך כביסה... וניללללללל - איך אפשר בלי???? בלילה, בשקט בשקט, כשכולם ישנים, אני עושה התגנבות יחידים.. על קצה בהונות למקרר הנשגב... מוזגת כוס- מלאה בחלב מפינת המנעמים שקית סוכר של וניל והכל בלגימה - בכיף לא רגיל... לא, איני מצחצחת שיניים אחר כך עד שלא ימציאו משחת שיניים בטעם וניל... יאמייייי אישה של וניל.. איש של שוקולד.. ילדים? ארטיקים?

בוודאי ארטיקים..

ויש לי איש של שוקולד, הייתי קוראת לו איש של מוקה כי הוא טעים משוקולד... :)

למעלה