מה עושים מכאן

OritA30

New member
מה עושים מכאן

שלום לכולם,
אני בחורה צעירה בת 30, נשואה כמעט 3 שנים עם ילדה בת שנה וארבעה חודשים. כבר תקופה לא קצרה שאנחנו שוקלים את נושא הגירושים והשבוע זה הוחלט באופן סופי.
הרצון להתגרש הגיע יותר מהצד שלו, הקשר מעולם לא היה הכי חזק ועמוק כמו כן הכיר מישהי בעבודה שהצליח לפתח רגשות אליה ושכב איתה בזמן נסיעה שלי לחו"ל מהעבודה.
זה הזוי לחלוטין מבחינתי לשבת ולכתוב את הדברים האלה ולהיות במצב הזה.
כואב לי מאוד, אני פגועה ואני באמת לא יודעת מה יהיה מכאן ואיך.
אני חושבת על הילדה שלי בעיקר, ועל איך שהוא ניפץ לה (וגם לי ) את אשליית המשפחה עוד לפני בכלל שהכירה מה זה .
מאכזב אותי מאוד שהוא בחר לעזוב בגלל אישה אחרת ויותר מזה שלא עשה מספיק כדי להלחם על הבית שלנו.
אני מרגישה תלושה עם בור עמוק בתוך הבטן. זה הדבר האחרון שדימינתי שיקרה לי.
בקיצור עצוב לי מאוד ואני מרגישה שאין לי מושג איך להתמודד עם המצב הזה.

קודם תתאבלי

ומיד ביום ראשון במקביל תתייעצי עם עו"ד איך להבטיח את חיי ביתך.
מומלץ לא לפתוח במלחמות אלא להגיע לשיתוף פעולה, להיעזר בכל מי שתוכלי, ולזכור לאורך כל הדרך, כל הזמן, שזו תקופה שעוברת. לא קצרה אבל עוברת ויוצאים ממנה המצב הרבה יותר טוב משהיינו. באחריות.
&nbsp
בהצלחה

בדד1

New member
למה את שולחת אותה להתאבל?

יש כאלה שדילגו על השלב הזה ולא מרגישות שזה חסר להן

משתי סיבות

א. אם תקרא טוב את ההודעה שלה תראה שהיא כבר התחילה בתהליך האבל, ואני רק נותנת לזה לגיטימציה

ב. אף אחד/ת לא דילג על השלב הזה (אלא אם כן הוא אינו בן-אדם), גם אם הוא/היא אינו מודה/מודע לזה. אין מה לעשות, וזה נכון גם כשהנישואים היו מרים וקשים מנשוא. באחריות. קצת מכירה את התחום. לא מומחית גדולה אבל יש לי קצת ידע

קודם כל

תראי
בעולם שלנו הקצב הוא אחר , המוסכמות השתנו קצת
זה לא בושה להיות גרוש
אבל אם יש גם בעיה כלכלית - היא תוחמר מהפרידה
עכשיו את צריכה לנוח
לא לתכנן כלום
לעשות את מה שצריך
את צעירה , יש לך סיכוי טוב לבנות משפחה
לא הייתי ממהר , תנסי לראות למה התחתנת בכלל , אולי רק רצית ילדים ולא היה איכפת לך בכלל מבן הזוג - הוא היה צריך רק תהיות שם בסביבה
טוב שכתבת , את צריכה בקרוב ייעוץ מקצועי
לדרג מה הסדר של הפעולות - ואיך לסנכרן בין הזמנים של עבודה ולהיות הורה
את לא היחידה , לא הראשונה או האחרונה
מצב מבעס אבל עכשיו את צריכה להסתכל קדימה

למעלה