מה עושים ם כאב גרון

efatsh

New member
מה עושים ם כאב גרון

כבר שבוע וחצי שאני גוררת כאב גרון משתנה- בדרך כלל בבוקר המצב הכי טוב ומחמיר לקראת הערב. היו ערבים שבקושי דיברתי וכל בליעת רוק כאבה. בנוסף יש גם רגישות באוזן שמאל. חוץ מזה אין חום, חולשה או משהו בסגנון. היום הייתי אצל הרופא שמצא שיש דלקת. זה לא strep (כי עשיתי משטח בשבוע שעבר). הוא המליץ לקחת מוקסיפן 5-7 ימים או עד שהכאב עובר.
אני לא חובבת אנטיביוטיקות באופן עקרוני וגם בהריון בתחילת תשיעי. חוץ מתה ג'ינג'ר וגרגור מי מלח מה עוד אפשר לעשות כדי לעזור לדלקת לעבור? נמאס לי

כורכום

ערבבי כורכום ודבש, ביחס לא קריטי המטרה היא הכורכום הדבש הוא רק כדי שיהיה קל לבליעה.
כפית של כל שעתיים ואת קמה חדשה

efatsh

New member
אכן טעם מפוקפק

תודה על הייעוץ.
קניתי את השורש (בתקווה שיהיה יותר יעיל) וערבבתי עם כמויות אדירות של דבש, ולקחתי כל שעתיים-שלוש. אני שמחה לבשר שעבר בשלום.
נראה לי שהגרון משתפר, אבל עדיין לקראת 7-8 בערב הוא מתחיל לכאוב יותר, מוזר

regvuv1

New member
מי חמצן לאזניים

כמה טיפות לכל אוזן, לחכות בערך חצי דקה עד דקה שיבעבע היטב ואז לשים צמר גפן. ממשיך להרעיש עוד קצת גם אחרי שהרוב מתנקז. אם יש לך מי שיכול להסתכל לך באוזן, אז אחרי כמה פעמים כאלה (צריך שלוש ביום) - שיסתכלו אם זה עדיין מקציף ממש קצף לבן, או רק מעט בועות. אם זה קצף - תמשיכי, אם רק בועות - הדלקת עברה. חוץ מזה GSE בבליעה לגרון. גם אני בדיוק באותו מצב (כי כבר שבוע מתעצלת לשים מי חמצן שלוש פעמים ביום ועושה את זה רק פעם אחת), נראה לי שעד מחר זה ייגמר - התחלתי לטפל באמת אתמול אחהצ. דרך אגב, אש״ת - כמה שאני כעסתי עלייך בפעם האחת שניסיתי לקחת כורכום... הטעם לא עבר לי במשך כמה שעות...

regvuv1

New member
את הGSE אני מצליחה לשטוף... הכורכום נשאר

דרך אגב, נראה לי שנוטריביוטיק שינו קצת את הנוסחא - החומר החדש שלהם יותר חמוץ ופחות מר, אני אפילו הלכתי להתלונן בחנות ולקחתי בקבוק אחר, כי חשבתי שהוא לא בסדר...

ניסית כורכום טרי?

כלומר, השורש עצמו שבדיוק עכשיו חזר לחנויות. הוא הרבה יותר טעים ועדין מהתבלין היבש.

regvuv1

New member
לא חושבת שיש אותו כאן

אשתדל לחפש, לא חשבתי על זה קודם - מועיל שהוא יהיה בפריזר, כמו ג׳ינג׳ר שתמיד יש לנו... אבל אני בספק, גם את התבלין המיובש אין כאן בהרבה חנויות

regvuv1

New member
כמה שאני מתגעגעת להול פודס!

אני גרה עכשיו באי ונקובר, הכי קרוב שיש לנו זה thrifty foods, שאמנם מכוונים לאותו פלח שוק - אבל יש להם עוד הרבה מה ללמוד... בקושי הצלחתי למצוא פפריקה והיא די גרועה.

regvuv1

New member
יש אור בקצה המנהרה!

מצאתי שורש כורכום, בחנות שהכל אורגני וfair trade, אז גם יקר בהתאם (10$ לפאונד!!!! והם פיצקיים!) אבל זה אומר שכנראה בקרוב יהיה בחנויות נוספות... והצלחתי למצוא פפריקה נורמלית במחיר הגיוני, סוף סוף.... אנחנו עוד לומדים מה יש כאן, ועדיין משתמשים במלאי ישן של רוב התבלינים.

שמן אתרי לימון

טיפה אחת לעומק הגרון אמורה לסדר אותך.
וגם- לכסניות אבץ, פרופוליס, אכינצאה, סלניום (אגוזי ברזיל), ויטמין C עם או בלי פירות הדר וקיווי, ג'ינג'ר עם או בלי תה חם, ועוד המון..
מה שיש לך בבית, לכי על זה..
&nbsp

למעלה