מה עושים? (לעזעזל!)

the ghost man

New member
מה עושים? (לעזעזל!)

אני גרוש + ילד מקסים בן 4.5 ואנחנו גרים במרחק דיי גדול זה מזה(שעה נסיעה). ואני מבקר אותו פעמיים בשבוע בימים קבועים. אני כרגע במירוץ למציאת עבודה (מבאס בפני עצמו) ,כשאני נשאל בפני המעסיק עוד בראיון הטלפוני, אם יש מגבלת שעות כלשהי ואני מספר לו שאני גרוש עם ילד ואני מבקר אותו פעמיים בשבוע, אני כבר נתקל במין שתיקה /דומיה לשנייה אחת לפני שמגיעה התשובה השלילית. יש לציין כי הקשר שלי עם הילד מצויין ואני לא מוכן לוותר על הביקורים העיקביים! אבל אני איכשהו "תקוע",במציאת מקום עבודה נורמלי. אני גם מחפש עבודה במשמרות(למרות שזה פחות נוח לי) אבל אין ברירה , לא יודע כבר מה לעשות ,מצד אחד אני לא מוכן לאבד את הקשר העיקבי והמצויין שיש לי עם הילד, ומצד שני אני גם רוצה למצוא עבודה נורמלית ולהתקדם. מיותר לציין כי אני מאלו שמשלמים מזונות ודואגים לילדים שלהם(להבדיל מכמה שאני מכיר/שמעתי) אז לכל הגרושות "האמפטיות" למיניהם אל תתנפלו עליי בגלל שאן דיי באותו מצב(קידום בעבודה וכו") כי גם לנו הגברים הגרושים הנורמליים ממש לא פשוט! (עצות/הצעות יתקבלו בברכה)

שקרים לבנים...

קודם הולכים לראיון אחרי שהם חושקים בך מתחילים לדון בפרטים הקטנים.. כמו לצאת יום אחד יותר מוקדם, אם יש עוד יום מסתדרים או מנסים לבקש. קודם תראה מה אתה שווה.. אח"כ יש מקום להתמקחות.

יש פתרון

אצלנו זה עובד למרות שאין מרחק בכלל... אבל עקב אילוצים אחרים נאלצנו לשנות את ימי הראייה... במקום שעתיים באמצע השבוע סופ"ש ארוך אחת לשבועיים מחמישי בצהריים עד מוצאי שבת. זה עובד נפלא וכל הצדדים מאושרים

the ghost man

New member
פתרון לא פרקטי(אבל תודה)

אני גם ככה לוקח אותו ביום שישי אחת לשבועיים (ואני מתחיל ללמוד בימי שישי בבוקר)

° זואי °

New member
אין פתרון

או שמוצאים עבודה שמסכימה עם ההסדרים שלך (פחות שעות/עבודה מהבית/וכו'). או שמשנים הסדרים. אין כאן הרבה משחק. לא חושבת שיש איזה הצעה שיתנו לך שתתאים לך ב 100 אחוז. או שתלמד להתפשר על פחות מ 100. או שתמשיך לחפש.

ת י א ה

New member
מוצאים עבודה

בסמוך למגוריו של הילד. אז אומנם הנסיעות לעבודה וממנה ארוכות (יש הרבה שנוסעים למקום עבודה מרוחק מאוד מביתם), אבל ככה יש גם עבודה וגם ילד. אפילו כל יום.

n o g a1

New member
הפתרון היחיד הנראה לי

זה הפתרון - שנוי גישה. אתה נראה לי במן בלופ כזה . אם אתה בא לראיון עבודה במן ידיעה כזה שעקב הסדרי הראייה יהיה קשה להעסיק אותך עפ"י התנאים שלך ומגבולותיך , אתה מקטין באופן טבעי את סיכוייך. שנוי הגישה זה אומר שאין אתה מתייחס להסדרי הראייה כמגבלה , כבעיה כמשהו שעשוי להפריע לך למצוא תעסוקה. שנוי הגישה זה אומר שאתה הולך לראיון עבודה ומנסה למצוא לעצמך מקום בו אתה יכול באופן הכי טוב לממש ולמצות את יכולתך. שנוי הגישה אומר שאם אתה מצליח "למכור" את עצמך ומצליח לשכנע את המעסיק שכדאי לו לקחת אותך כי אתה "הכי טוב" שהוא יכול היום למצוא. כשתמצא עבודה שתספק אותך , הפתרון יגיעו לבד... אולי להעזר קצת (שעה , שעתיים) עד שתגיע בימים לחוצים במיוחד ואפילו להעזר בתשלום... קצת פחות נוח בהתחלה , עד שתסתגל והסתגלו לעבודתך - צריך להוכיח במקום חדש - לסמן טריטוריה:). רוצה לומר בקיצור - אל תראה את מצבך כמגבלה אלא כמצב. כך תציג את עצמך וכך גם יראו אותך אחרים.

n o g a1

New member
בלופ= לופ , ידיעה כזו ולא ידיעה כזה

יש עוד שגיאות... אבל מיהרתי ,סורי. העיקר הכוונה:)

crisRobin

New member
אפשר גם לשנות

אפשר תמיד גם לשנות. הרי גם גרושתך אינה ממש רוצה בקיסתך הכלכלית. אפשר לעבור ליום אחד בשבוע, כולל לינה ובסוף שבוע שאתה בלי הילדים לקחת אותם בצהריים לכמה שעות. אחרי שאתה כבר מקבל את העבודה ורואה במה מדובר, תמיד יותר קל או לשנות חזרה, או לחפש מישרה אחרת. יותר קל לחפש מתוך המערכת וללא הלחץ הכלכלי הכבד. בהצלחה

בלי הקדמות

העולם מורכב מר גוסטי... רגע ההישרדות כרגע הוא בעדיפות עליונה... שים לב לכדור השלג המתגלגל... אם תמצא עבודה, יהיה לך סיפוק, תיהיה לך מסגרת, גם כמה מזומנים, תצליח לחייך, האנרגיות יזרמו בדמך, יהיה לך כח לבנך, לנסיעות המרוחקות, לראות את בנך, ממקום טוב יותר, פנוי יותר... מצא עבודה, אח"כ נארגן לך מערכת שעות ... בהישרדות כמו בהישרדות... אין אבל....

SIRI41

New member
למה אתה צריך להגיד

שאתה מבקר את הילד שלך, לא הבנתי את זה , זה לא ממש ענין שלו אתה אומר שאתה אב לילד וכו' לא הבנתי איפה הבעיה - אם זה במציאת עבודה אז נראה לי שזאת בעיה של הרבה אנשים אבל אני מאמינה שבסוף מוצאים שולחים המון המון פקסים וזה מגיע [מצטערת אם אני אופטימית מידי :) ואתה צודק, גם לגברים מאוד קשה - זה בטוח.

r o n35a

New member
העבודה קודמת לכל

מאפשרת לך לשלם מזונות לילדך מאפשרת יציבות כלכלית ונפשית לך על כל עבודה שיציאו לך אני בטוח שתמצא את שביל הזהב

../images/Emo127.gifיש לי רעיון עבורך

בגלל שאתה לא עובד והילד גר במרחק שעה נסיעה ממך מה דעתך למצוא עבודה במרחק של שעה נסיעה מהבית
או יותר קל לעבור לעיר המגורים יותר קרובה לבן ולחפש שם עבודה אם היית כבר עובד לא הייתי מציעה לך את זה אבל גם ככה מחפש אז.........חפש באיזור מגוריו של הילד
בהצלחה

למעלה