מה עושים כש...?

ש ר ה

New member
מה עושים כש...?

מה עושים כשמחפשים שיר ואין מושג מה מילים של השיר..<אולי מילה אחת אבל מה זה עוזר..> אין מושג מי שר את זה, והשיר פשוט מזמזם לו בראש ומתים לשמוע אותו...!!

inigo

New member
ממממ....

מוסרים עוד פרטים. מי שר, זמר או זמרת ? שיר ישן לדעתך או חדש ? שקט או לא ? איפה שמעת אותו, האם שומעים אותו הרבה ברדיו, מהי המילה שאותה את זוכרת (ועוד מילים שנדמה לך שאת מזהה) עם כל הפרטים האלה, גם אם מילה אחת או שתיים יש סיכוי. אז.......קדימה, תשפכי הכל...
איניגו.

ש ר ה

New member
אז ככה...

זה שיר די חדש, של השנה האחרונה נראה לי, כרגע הוא לא מושמע ברדיו <הוא היה מושמע אז...> זה שיר לא שקט בכלל, נראה לי שזה כושים שרים <בנות> , יש את המילה DANCE והנה אפילו בזה אני לא בטוחה פתאום. יכול להיות שבפזמון יש את המשפט I CAN DANCE וגם I CAN LEAVE/LIVE/GIVEיש גם איזה אחת שמעוותים לה קצת את הקול כשהיא שרה את I CAN GIVE MY..<בתור קול שני>, אואי נראה לי עשיתי כאן סלט..טוב אם אתה הבנת משהו אז... <איזה באסה שאני לא יכולה לזמזם לך את זה..בטח היית יודע על מה אני מדברת> פשוש שבוע שעבר הלכתי לריקודי סלסה, והשמיעו שם את השיר הזה באיזה מחרוזת שירים ומאז הוא לא יוצא לי מהראש...

inigo

New member
נראה לי

שאת מתכוונת ל mary mary - shackles . האם זה זה ?

דנה 24

New member
איניגו, אתה גדול אחי

פשוט קטע, הבחורה לא אמרה כמעט כלום על השיר, אכן מסתובבים פה מוחות גדולים. יישר כוח.

למעלה